Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 80 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Noi numiri la nivel de management in KPMG in Romania

KPMG in Romania anunta doua noi numiri prin promovare interna si o noua recrutare la nivel de management, reflectand dedicarea si rezilienta profesionala a echipei noastre si cresterea constanta a afacerii. De la 1 octombrie, Daniel Pana este Partener, Consultanta Fiscala, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanta in Afaceri. Inga Tigai se alatura departamentului de Consultanta Fiscala ca Associate Partner. Noile numiri confirma talentul, capacitatea de inovare si abilitatile intraprenoriale ale angajatilor nostri, consolideaza echipele si optimizeaza serviciile pe care le oferim clientilor.

Citește mai departe...

Radu si Asociatii SPRL devine Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL

Radu si Asociatii SPRL, societatea de avocatura afiliata EY Romania, devine Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, preluand numele avocatilor asociati Emanuel Bancila si Radu Diaconu.

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL ofera intregul spectru de servicii juridice, in special, consultanta in domeniul dreptului societar / fuziuni si achizitii (M&A), politici si dispute fiscale, drept imobiliar, reglementari in domeniul energiei, relatii de munca, drept bancar si fintech-uri. Cei doi avocati vor fi responsabili cu dezvoltarea activitatii societatii pe doua arii principale de servicii: consultanta juridica in afaceri – Radu Diaconu, respectiv, politici si dispute fiscale – Emanuel Bancila.

Citește mai departe...

D&B David si Baias si PwC Romania au asistat actionarii Gemini CAD Systems in vanzarea pachetului majoritar catre grupul francez Lectra

O echipa integrata de specialisti in tranzactii ai PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat actionarii firmei romanesti de software Gemini CAD Systems in tranzactia de vanzare a pachetului majoritar de actiuni catre grupul francez Lectra.

In cadrul procesului de vanzare, D&B si PwC Romani au asistat vanzatorii pentru revizuirea si negocierea contractului de vanzare-cumparare. Tranzactia a fost semnata in luna septembrie 2021, iar pachetul majoritar de actiuni urmeaza sa fie preluat de Lectra in scurt timp.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea a asistat Enel Green Power Romania in legatura cu achizitia unui portofoliu solar de 90 MW de la grupul grec Mytilineos

Firma de avocatura Clifford Chance Badea a asistat Enel Green Power Romania intr-o tranzactie privind achizitionarea a doua ferme solare din sud-estul Romaniei de la grupul grec Mytilineos - o ferma solara de 63 MW pregatita pentru constructie si o ferma solara de 26 MW in curs de dezvoltare, tranzactie care se incadreaza in strategia Enel de a accelera tranzitia catre energia regenerabila in Romania.

Citește mai departe...

PwC Romania va avea din octombrie zece directori noi in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 octombrie, promoveaza zece directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta de Management.

Alexandru Enea, Alexandru Gozun, Oana Stanciu si Andreea Bocioaca devin directori in practica de Consultanta pentru afaceri, Andreea Negrutiu director in Audit, Anca Macovei, Irina Marinescu, Monica Todose si Mihail Boian directori in cadrul serviciilor fiscale si juridice, iar Codrut Vasile director in echipa IT Global.

Citește mai departe...

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii a asistat Keywords International Limited in achizitionarea AMC Ro Studio SRL, o companie romaneasca lider in creatie pe piata jocurilor video

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii SPARL a asistat cu succes Keywords International Limited, companie parte din grupul Keywords Studios, ce ofera servicii tehnice si creative pentru industria globala de jocuri video, in achizitia AMC Ro Studio SRL (AMC), o companie cu traditie creata in 1996, ce ofera clientilor din Europa si Statele Unite servicii de dezvoltare si design vizual 3D creativ, creand arta conceptuala si grafica de miscare pentru jocuri, filme si media digitale.

Citește mai departe...

Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanta si Strategie si Tranzactii ale EY Romania

Peter Latos (foto) preia conducerea departamentelor de Consultanta si Strategie si Tranzactii ale EY Romania, incepand cu luna iulie 2021.

Consultant experimentat pe zona de fuziuni si achizitii (M&A), Peter Latos are peste 20 de ani de experienta in consilierea clientilor in tranzactii in diferite zone geografice precum: Marea Britanie, Brazilia, Rusia si, mai recent, Ucraina. Cu o experienta semnificativa in mai multe sectoare, inclusiv in domeniul energiei, tehnologiei si mass-mediei, precum si al bunurilor de larg consum, Peter Latos detine o vasta experienta in conducerea de echipe multidisciplinare si in coordonarea de proiecte importante legate de transformarea de business.

Citește mai departe...

Alina Dimitriu este noul lider al diviziei de Audit din cadrul EY Romania

Alina Dimitriu, Partener, Audit si servicii conexe, preia, incepand cu luna iulie 2021, pozitia de lider al diviziei de Audit din cadrul EY Romania.

Alina Dimitriu are o experienta de peste 25 de ani in audit extern si intern pentru clienti din sectorul bancar, asigurari, imobiliare si alte sectoare, inclusiv companii listate. Ea a coordonat diverse proiecte locale si internationale, cooperand indeaproape cu mai multe linii de servicii din cadrul companiei si cu autoritatile de reglementare locale si europene.

Citește mai departe...

Oracle a achizitionat GloriaFood pe 25 iunie 2021. Radu si Asociatii SPRL a asistat vanzatorul

GloriaFood, societate ce ofera solutii software inovatoare dedicate industriei HORECA globale, a fost achizitionata de Oracle.

Radu si Asociatii SPRL a oferit asistenta juridica vanzatorilor cu privire la aspectele de drept romanesc ale acestei tranzactii complexe in care cumparatorul a fost o companie din SUA. Echipa multidisciplinara a Radu si Asociatii SPRL si-a desfasurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, si a fost coordonata de Stefan Mantea, Senior Managing Associate. Din echipa au mai facut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) si Adina Nitescu (Corporate).

Citește mai departe...

Roxana Dudau devine partener asociat si lider al practicii de real estate a Radu si Asociatii SPRL

Roxana Dudau se alatura de la 1 iulie 2021 echipei Radu si Asociatii SPRL in calitate de partener asociat si de lider al practicii de real estate.

Roxana Dudau are o vasta experienta in consilierea companiilor internationale si locale, inclusiv a unor mari investitori activi in retail si constructii si a unor producatori din sectoarele auto si aerospatial, atat in proiecte greenfield, cat si in contextul extinderii capacitatilor existente. Ea a dobandit aceasta experienta ca partener asociat in cadrul biroului local al unei societati de avocatura germane cu traditie.

Citește mai departe...

Verona Cojocaru devine Partener in cadrul departamentului de Audit al EY Romania

Verona Cojocaru preia, incepand cu luna iulie 2021, pozitia de Partener al EY Romania in cadrul departamentului de Audit. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auditului financiar, din care trei ani petrecuti in cadrul EY, Verona Cojocaru coordoneaza un portofoliu extins de angajamente de audit pentru companii multinationale si numeroase societati detinute de antreprenori romani, ce opereaza in diverse industrii, precum si alte angajamente de asigurare, inclusiv proiecte privind piata de capital.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.