Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 151 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Wolf Theiss a asistat SPEEDWELL in procesul de obtinere a finantarii pentru dezvoltarea SpacePlus

Wolf Theiss a asistat dezvoltatorul imobiliar SPEEDWELL cu privire la primul sau proiect industrial, situat in nord-vestul Bucurestiului, cu acces direct spre si dispre soseaua de centura si centrul orasului.

In aceasta tranzactie, echipa de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din Bucuresti a fost condusa de Partener Claudia Chiper, Avocat Asociat Senior Alexandru Asaftei si Avocat Asociat Catalin Sabau jucand, de asemenea, roluri importante.

Citește mai departe...

Monica Negoescu este noul Partener al EY Romania in cadrul departamentului de Audit si servicii conexe

Monica Negoescu (Guminski) se alatura EY Romania ca Partener in cadrul departamentului de Audit si servicii conexe. Cu peste 18 ani de experienta in promovarea serviciilor financiare, Monica Negoescu a fost implicata si a coordonat auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele financiare nationale si internationale pentru un numar mare de companii care opereaza in mai multe industrii, respectiv comertul cu amanuntul, FMCG, farmaceutic, agricultura, productie, media etc.

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat AFI in cea mai mare tranzactie de finantare imobiliara de pe piata romaneasca in 2022

Wolf Theiss a asistat AFI in legatura cu obtinerea unei facilitati de credit de 450 milioane de euro in scopul refinantarii celor trei centre comerciale din Romania – AFI Cotroceni din Bucuresti, AFI Ploiesti si AFI Brasov. Sindicatul de creditori care acorda cea mai mare facilitate de credit imobiliar emisa vreodata in Romania a fost condus de importante banci austriece si romanesti.

Citește mai departe...

Cumpanasu & Partners a asistat grupul italian Policlinico di Monza intr-una dintre cele mai importante tranzactii ale anului pe piata medicala

Societatea de avocatura Cumpanasu & Partners (CP) a asistat cu succes grupul italian Policlinico di Monza in operatiunea de vanzare a spitalului de oncologie Monza, din cadrul Enayati Medical City, catre Memorial Healthcare, unul dintre cele mai cautate sisteme de sanatate din Turcia. Tranzactia a fost semnata in luna octombrie si finalizata pe 1 decembrie 2022, dupa ce a primit aprobarea Consiliului Concurentei.

Citește mai departe...

BONDOC SI ASOCIATII obtine castig de cauza intr-un litigiu privind validitatea contractelor incheiate de lanturile de supermagazine

Practica de litigii a Bondoc si Asociatii a inregistrat un nou succes judiciar intr-o speta de nisa. Aceasta a privit mecanismele contractuale pentru asigurarea aprovizionarii cu produse alimentare. Mai precis, printr-o hotarare pronuntata recent, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea de constatare a nulitatii absolute a clauzelor care stipulau comisioane de platit de furnizor pentru comercializarea produselor alimentare in cadrul supermagazinelor si, respectiv, a clauzei de reducere (risturna) contractuala.

Citește mai departe...

Societatea de avocatura KPMG Legal – Toncescu si Asociatii impreuna cu echipele KPMG Tax si KPMG Advisory au asistat Paval Holding in cea mai mare tranzactie realizata pe piata imobiliara din Romania

Echipa integrata de avocati si consultanti din cadrul societatii de avocatura KPMG Legal – Toncescu si Asociatii, KPMG Advisory si KPMG Tax, condusa de Alexandru Mocanescu, Bogdan Vaduva/Elena Surdeanu si Daniel Pana, a asistat Paval Holding in achizitia portofoliului de birouri detinut de CA Immo in Romania si preluarea echipei de management, in cea mai mare tranzactie realizata pe piata imobiliara din Romania.

Citește mai departe...

Wolf Theiss promoveaza doi avocati din cadrul biroului din Bucuresti in pozitii de Counsel

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss anunta promovarea interna a doi Senior Associates din cadrul echipelor Corporate / M&A si Energie & Proiecte in pozitii de Counsel. Adina Aurel si Mihai Coada au fost promovati in pozitii de Counsel in cadrul echipei Wolf Theiss din Bucuresti.

Adina Aurel este membra a echipei Energie & Proiecte in cadrul biroului din Bucuresti al Wolf Theiss. Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul juridic, Adina a fost implicata in tranzactii importante de fuziuni si achizitii in domeniul energiei, precum si in proiecte imobiliare.

Citește mai departe...

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii CytoGenomic Medical Laboratory in vanzarea unui pachet majoritar catre FutureLife

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii CytoGenomic Medical Laboratory la vanzarea pachetului majoritar de parti sociale din societatea CytoGenomic Medical Laboratory SRL, lider in diagnostic genetic avansat si unul dintre cei mai inovatori furnizori de servicii medicale din Romania, catre FutureLife, lider european in medicina reproductiva.

Dr. Danae Stambouli, fondatorul CytoGenomic Medical Laboratory, va ramane asociat semnificativ si CEO, conducand strategia de crestere a companiei.

Citește mai departe...

Consultantii KPMG in Romania au asistat in finalizarea unei tranzactii definitorii in domeniul generarii energiei din surse regenerabile

Echipa Energy Deal Advisory a KPMG in Romania a asistat Monsson, liderul pietei de dezvoltare a proiectelor de energie regenerabila in Romania, in tranzactia de vanzare a celui mai mare proiect de parc fotovoltaic din Europa, avand o capacitate autorizata de 1.044 MW, catre Rezolv Energy, una dintre cele mai importante platforme de investitii in tranzitia energetica din CEE, sustinuta de €500m finantare din partea Actis, un investitor global de top in infrastructura sustenabila.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2022 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.