Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 117 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Clifford Chance a asistat bancile intermediare la listarea CTP pe bursa Euronext Amsterdam

Firma globala de avocatura Clifford Chance a asistat sindicatul de banci internationale in legatura cu oferta publica initiala si listarea actiunilor CTP N.V. pe bursa Euronext Amsterdam, tranzactie estimata la EUR 854 milioane.

Sindicatul bancar format din Erste Group, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Kempen & Co, UBS, ING si Raiffeisen Bank a fost asistat pe tot parcursul tranzactiei de avocati Clifford Chance cu experienta pe unele dintre cele mai dezvoltate piete de capital din lume (Londra, Amsterdam sau Paris), la care s-a adaugat experienta si know-how-ul local din tarile in care dezvoltatorul imobiliar ceh este prezent (inclusiv Polonia si Romania).

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat Erste Group Bank AG in finantarea de 123 milioane euro acordata MITISKA REIM

Wolf Theiss a fost consultantul juridic al Erste Group Bank AG in acordarea unei finantari in valoare de 123 milioane EUR catre Mitiska REIM, principalul investitor specializat in parcuri de retail si centre de conferinta la nivel european, in scopul refinantarii intregului portofoliu de parcuri de retail din Romania.

Finantarea a fost structurata in trei contracte de facilitate de credit care corespund fiecare unui portofoliu diferit, iar asistenta acordata de echipa coordonata de avocatul partener Claudia Chiper a constat in pregatirea rapoartelor de audit juridic de verificare, elaborarea si negocierea tuturor documentelor de finantare aferente, semnarea si finalizarea financiara cu succes a tranzactiei.

Citește mai departe...

KPMG in Romania anunta parteneriatul cu Skyline Drones

KPMG in Romania, lider in transformarea afacerilor si consultant de incredere in inovatie, a anuntat incheierea unui parteneriat cu Skyline Drones, un important furnizor de servicii de monitorizare si inspectie aeriana cu ajutorul dronelor.

Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clientilor sai alternative inovatoare la activitatile care, pana de curand, au fost realizate in mod traditional si cu utilizare intensiva a fortei de munca, precum si solutii la provocarile abordate pana in prezent intr-un mod limitat. Inspectiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp si efort si prezinta un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate in special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicatiile, petrolul si gazele, precum si constructiilor civile si industriale.

Citește mai departe...

Prin contributia Trandafir Attorneys at Law, bugetul Municipiului Constanta este mai bogat cu aproximativ 6 milioane de euro

Trandafir Attorneys at Law a asistat cu succes Municipiul Constanta in litigiul impotriva Polaris M.Holding – operatorul serviciului de salubrizare din Municipiul Constanta. In dosarul nr. 6300/99/2018, Tribunalul Constanta a dispus inlaturarea penalitatilor in cuantum de 28.857.120 lei (aproximativ 6 milioane Euro), pe care Municipiul Constanta a fost obligat sa le plateasca operatorului serviciului de salubrizare, conform deciziei Curtii de Apel Iasi, in dosarul nr. 2711/99/2016.

Citește mai departe...

EY Romania recruteaza peste 100 de studenti si absolventi pentru birourile din Romania

EY Romania deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenti si absolventi din intreaga tara. Acestia urmeaza sa se alature companiei in birourile EY din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau, incepand cu luna septembrie 2021.

Compania cauta sa angajeze atat studenti din ciclul universitar si de masterat, cat si proaspat absolventi din domeniul economic, juridic si tehnic.

Citește mai departe...

EY isi propune o amprenta de carbon negativa in 2021

- Dezideratul EY este atingerea nivelului „net zero” in 2025
- Reducerea emisiilor absolute cu 40%
- Noi solutii sustenabile care sa ajute clientii EY sa creeze valoare

EY anunta angajamentul global de a avea o amprenta de carbon negativa in 2021 prin stabilirea unor obiective de reducere semnificativa a emisiilor absolute si de eliminare si compensare a unei cantitati de carbon mai mare decat cea pe care o emite.

Citește mai departe...

Adrian Serban a fost numit in functia de Tax Partner al RSM

RSM Romania are placerea sa anunte promovarea lui Adrian Serban (foto) in pozitia de Partener al Departamentului de Taxe. Din acest rol, Adrian va lucra indeaproape cu echipa de consultanti din Departamentul de Taxe - Divizia Corporate in proiecte domestice si globale, si va continua sa gestioneze un portfoliu vast si divers de clienti care activeaza pe piata din Romania.

Citește mai departe...

Concluziile Conferintei Anuale de Fiscalitate EY Romania

- Companiile se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri in 2021
- Digitalizarea institutiilor statului se va intensifica pe parcursul acestui an
- Nu vom asista la majorari ale taxelor, dar numarul raportarilor financiare creste
- Reducerea la plata impozitului pe profit, cea mai utilizata facilitate fiscala

O mare parte din companii (49,4%) anticipeaza pentru anul 2021 cresteri ale cifrelor de afaceri, conform rezultatelor sondajului derulat in cadrul Conferintei Anuale de Fiscalitate 2021 EY Romania, in randul a peste 1000 de reprezentanti ai mediului de afaceri, participanti la acest eveniment.

Citește mai departe...

FiNEXPERT & BOSCOLO fuzioneaza sub auspiciile Crowe, devenind una dintre cele mai mari companii de audit, contabilitate, consultanta financiara si fiscal din Romania

FiNEXPERT si BOSCOLO fuzioneaza sub un singur nume: Crowe Romania.

FiNEXPERT este una dintre cele mai mari companii romanesti de servicii profesionale care furnizeaza servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit, consultanta si taxe. BOSCOLO este o companie internationala de consultanta, contabilitate si audit, stabilita in Romania in 1994, cu birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj si membra a retelei Crowe Global inca din anul 2016. Impartind un set comun de valori fundamentale, cele doua companii isi dedica activitatea furnizarii catre clienti a unei game vaste de servicii de cea mai buna calitate.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.