Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 20 vizitatori și nici un membru online

Comanda

Ati ales Anuarul Firmelor de Consultanta si Audit din Romania si v-ati alaturat ideii ca business-ul prospera doar daca esti informat si oferi informatii concrete.

 

Va multumim pentru vizita dvs pe site, dar si pentru accesarea informatiilor existente si speram ca prin acest nou produs sa contribuim si noi la succesul firmei dvs pe piata serviciilor de consultanta si audit.

 

Stim ca nu suntem singuri pe piata, stim ca nu am inventat apa calda, insa cele doua proiecte - Anuarul Firmelor de Consultanta si Audit din Romania si site-ul corespondent - isi propun sa prezinte intr-un mod cat mai complex si profesionist, cele mai importante ramuri ale consultantei si audit-ului, jucatorii prezenti in acest segment de piata, precum si specialistii care au pus bazele unui astfel de business.

 

Nu ne-am propus sa realizam topuri sau clasamente, nici albume frumos colorate, nu premiem, nu acordam diplome, ci suntem interesati sa prezentam informatii cat mai concrete si complete despre companiile prezente, specialisti si noutati din sfera consultantei.

 

Vrem ca numai clientul sa fie cel care va va propulsa intr-un top al profesionistilor si va aprecia munca depusa de consultantii companiei dvs. Asadar, cei care vor intra in posesia publicatiei sau cei care vor accesa site-ul, fie oameni de afaceri, fie personalitati publice, vor putea alege consultantul de care au nevoie.

 

Si acest lucru se poate face, in prima faza, consultand o serie de informatii complete despre avocatul, expertul sau contabilul cel mai potrivit pentru viitoarele proiecte ale solicitantului.

 

Plecand de la ideea ca imaginea reprezinta, fara doar si poate, 75-80% din puterea brandului in sine, vom reusi, impreuna cu dumneavoastra, sa va creionam o imagine reala, sa va pozitionam si sa va promovam corect in business-ul romanesc.

 

Adica, acolo unde în conditiile în care lupta pentru clienti e acerba, cea mai importanta e imaginea. Sau printre cele mai importante.

 

Va rugam sa completati campurile marcate pentru ca un reprezentant al Departamentului Marketing-Vanzari sa va contacteze rapid in vederea inscrierii firmei dvs pe site si in catalog, precum si pentru a va oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.