Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 22 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Dentons lanseaza un instrument interactiv pentru consultarea legislatiei privind Registrul de Transparenta din cele mai importante piete din zona UE

Dentons, cea mai mare firma de avocatura din lume, a lansat un nou instrument interactiv ce le permite utilizatorilor sa caute si sa compare legislatia cu privire la Registrul de Transparenta din diferite state UE. In prezent, acesta acopera 13 state europene unde firma are si birouri, insa urmeaza sa fie adaugate si alte jurisdictii.

“Conform celei de-a patra directive UE privind combaterea spalarii banilor, statele membre sunt obligate sa tina un registru centralizat care sa cuprinda informatii privind beneficiarii efectivi ai entitatilor inregistrate pe teritoriul lor,” explica Daren Allen, partener in cadrul echipei de litigii din Londra. “Acest instrument permite companiilor sa inteleaga cerintele privitoare la Registrul de Transparenta din fiecare stat UE, pentru a putea actiona in conformitate.”

Citește mai departe...

Bulboaca si Asociatii: Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare

Bulboaca si Asociatii a organizat miercuri, 10 octombrie 2018, conferinta „Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare”, eveniment adresat bancilor si companiilor de administrare a activelor.

Reprezentantii celor mai importante institutii financiar-bancare din Romania si ai companiilor de administrare a activelor au asistat la o dezbatere interactiva, temele principale abordate fiind autorizarea privind securitatea la incendiu, aspecte tehnice si obligatii in exploatarea cladirii, riscuri si raspundere, punandu-se accent pe preventie si mijloace concrete de gestionare a riscurilor.

Citește mai departe...

BDO a castigat din nou premiul “Reteaua Anului 2018”, acordat de International Accounting Bulletin

BDO, a cincea retea de audit si consultanta in fiscalitate la nivel global, a fost desemnata castigatoarea prestigiosului premiu “Reteaua Anului”, decernat de catre International Accounting Bulletin.

Premiile anuale IAB premiaza excelenta in domeniul contabil si reuneste unele dintre cele mai proeminente nume din industrie.

Premiul “Reteaua Anului” este acordat pentru executarea strategiilor de crestere profitabila in ultimele 12 luni, dar si pentru excelenta in mai multe domenii strategice si operationale cheie. Reteaua castigatoare este recunoscuta in industrie drept un brand cu reputatie care ofera in mod constant servicii profesionale de inalta calitate.

Citește mai departe...

Romania ar putea fi al doilea Stat Membru, dupa Republica Ceha, care sa aplice mecanismul de taxare inversa generalizata

Consiliul pentru Afaceri Economice si Financiare al Consiliului Uniunii Europene (ECOFIN) a hotarat recent ca statele membre UE ”cel mai grav afectate de frauda in materie de TVA” vor putea aplica, pana la 30 iunie 2022, in conditii tehnice foarte stricte, mecanismul de taxare inversa generalizata pentru operatiunile locale (transferarea raspunderii pentru plata TVA din sarcina furnizorului sau a prestatorului catre client)*.

Statele vor putea utiliza taxarea inversa doar pentru livrarile de bunuri si prestarile de servicii interne care depasesc pragul de 17.500 EURO pe tranzactie. In statele membre care vor dori sa aplice aceasta masura, 25% din deficitul de TVA trebuie sa se datoreze fraudei de tip carusel.

Citește mai departe...

PKF Finconta intra pe lista consultantilor BERD

Compania de audit, contabilitate si consultanta fiscala PKF Finconta, locul 7 in topul CECCAR al firmelor de expertiza contabila din acest domeniu, a castigat la nivel european procesul de selectie si a intrat pe lista consultantilor Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru proiectul Financial Management Enhancement Project (FMEP). Pe langa PKF Finconta, EY si PWC sunt ceilalti consultanti in acest proiect.

Citește mai departe...

EY raporteaza venituri globale record de 34,8 miliarde de dolari in anul fiscal 2018

• Opt ani consecutivi de crestere puternica atat la nivelul tuturor activitatilor de baza, cat si geografic
• 21 de achizitii si 4 noi aliante realizate in 2018 extind resursele si capacitatile EY in zonele de strategie, AI, Blockchain, servicii cibernetice, automatizarea proceselor prin robotizare si digital
• Investitii de 1 miliard de dolari in capacitati tehnologice in urmatoarele doua exercitii financiare, care vor sprijini dezvoltarea in noi servicii bazate pe inovatie
• Investitii de peste jumatate de miliard de dolari anual in perfectionarea competentelor angajatilor EY si 65.000 de noi angajati se vor alatura grupului in exercitiul financiar 2019

Citește mai departe...

EY Romania muta recrutarea pe mobile

EY Romania lanseaza astazi o noua campanie de recrutare de interni - EY’s VRunners Workout, prin care invita tinerii absolventi sau studenti ai facultatilor cu profil economic sa se inscrie intr-un program complex de “antrenament profesional” si in competitia pentru un loc in echipa de Audit a companiei.

Procesul de selectie se va desfasura direct pe telefonul mobil, prin aplicatia-joc EY’s VRunners Workout creata de Equatorial, companie romaneasca, dezvoltatoare de solutii pentru traininguri, care imbina tehnologia si invatarea prin joc.

Citește mai departe...

Trandafir & Asociatii intoarce o procedura de achizitie publica organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP)

Societatea de avocati Trandafir & Asociatii a obtinut o victorie importanta la Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a reprezentat companiile GEA Strategy & Consulting SA, Archidata SpA, NTSN Conect SRL si Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG SRL (Fonduri Structurale). Litigiul a fost coordonat de Georgiana-Raluca Trandafir (foto), Managing Partner, si a avut ca obiect anularea rezultatului procedurii de achizitie publica pentru atribuirea contractului de servicii de consultanta privind evaluarea de impact a Programului Operational Regional 2007-2013.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a admis plangerea impotriva deciziei defavorabile pronuntate initial de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) si a dispus reevaluarea ofertei depuse de asocierea condusa de GEA Strategy & Consulting. Decizia CAB este cu atat mai valoroasa, cu cat ponderea deciziilor pronuntate de CNSC si desfiintate de instanta de contencios administrativ este de doar 1,29%.

Citește mai departe...

Echipa Deloitte Corporate Finance a asistat actionarii Fabryo in vanzarea catre Akzo Nobel

Echipa Deloitte Corporate Finance a asistat actionarii Fabryo, cel mai mare jucator din industria producatorilor de vopsele decorative din Romania, in vanzarea pachetului integral de actiuni catre Akzo Nobel N.V.. Tranzactia a fost finalizata la 1 octombrie 2018, dupa obtinerea aprobarilor necesare.

Echipa de M&A Deloitte Romania a asistat vanzatorii, compania suedeza de investitii Oresa si doi actionari minoritari, pe parcursul procesului de vanzare. Oresa este una dintre principalele companii de investitii cu radacini suedeze, activa in Romania si Europa Centrala si de Est. Este prezenta in Romania din 1995 si a investit intr-un portofoliu extins de companii antreprenoriale in aceasta perioada.

Citește mai departe...

KPMG in Romania numeste noi parteneri

KPMG Andreea VasilescuKPMG in Romania anunta promovarea a patru noi parteneri in cadrul departamentelor de Audit, Consultanta Fiscala si Juridica incepand cu 1 octombrie 2018. Noii parteneri aduc cunostinte si experienta valoroasa la nivelul tuturor liniilor noastre de servicii si vor continua sa se asigure ca suntem alegerea clara pentru clientii nostri.

Andreea Vasilescu, Partener Audit, este de 16 ani alaturi de KPMG in Romania si are o experienta vasta in gestionarea auditurilor pentru numeroase companii romanesti, precum si pentru grupuri internationale care isi desfasoara activitatea in Romania. A coordonat misiuni de audit in principal in sectorul energetic si utilitati, dar si in alte sectoare precum comert, transport si produse industriale. De asemenea, Andreea are experienta in tranzactii pe pietele de capital, participand in calitate de auditor la listarea unor companii pe bursele de valori din Bucuresti si Londra. Andreea detine certificarile CIA si CGAP si este membra ACCA si CAFR.

Citește mai departe...

Taxarea inversa pentru operatiunile cu risc de frauda a fost extinsa pana la data de 30 iunie 2022

Consiliul Uniunii Europene a adoptat, pe 24 septembrie 2018, prelungirea perioadei de aplicare a mecanismului optional de taxare inversa in legatura cu operatiunile cu bunuri si servicii care prezinta risc de frauda. Acelasi act a aprobat si mecanismul de reactie rapida impotriva fraudei in domeniul TVA. Aceste doua masuri vor fi in vigoare pana data de 30 iunie 2022*, cand se estimeaza a intra in functiune sistemul de TVA definitiv.

In Romania, cerealele, telefoanele mobile si imobilele sunt doar cateva exemple de produse supuse taxarii inverse, a carei aplicabilitate urma sa expire la data de 31 decembrie 2018.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea asista Abris Capital Partners in legatura cu vanzarea Urgent Cargus catre Mid Europa Partners

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a acordat asistenta fondului polonez de private equity Abris Capital Partners in legatura cu vanzarea companiei de curierat Urgent Cargus catre Mid Europa Partners.

Fiind consultantul de incredere al Abris Capital Partners inca din 2013, Clifford Chance a acordat asistenta fondului de investitii in toate tranzactiile sale din Romania, incepand cu achizitiile succesive din industria de curierat – preluarea Cargus de la DHL/Deutsche Post si a portofoliilor TCE Logistica, CRX si Otto Curier, in 2013, urmate de preluarea Urgent Curier, in 2014. Aceste tranzactii au condus la crearea uneia dintre cele mai mari companii de profil din Romania.

Citește mai departe...

Musat & Asociatii isi mareste echipa cu 7 noi avocati si deschide alte 14 noi pozitii in ariile de expertiza aflate in dezvoltare

MUSAT & ASOCIATII isi dezvolta semnificativ echipele de proprietate intelectuala, litigii & arbitraj, protectia datelor si securitate cibernetica, dreptul muncii si restructurare & insolventa, cooptand 7 avocati si deschizand un numar de 14 noi pozitii pentru urmatoarea perioada a anului 2018.

MUSAT & ASOCIATII s-a remarcat anul acesta printr-o dezvoltare consistenta, ramanand astfel prima optiune pentru multe firme straine care opereaza sau isi deschid operatiuni in Romania, dar si pentru marii jucatori economici autohtoni.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.