Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 48 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Clifford Chance Badea a asistat First Bank in legatura cu achizitia Leumi Bank Romania

Echipa de avocati a fost coordonata de Daniel Badea si Loredana Ralea

Clifford Chance Badea a acordat asistenta First Bank, detinuta de J.C. Flowers & Co., in legatura cu achizitia Leumi Bank Romania, la un an de la prima tranzactie realizata de acest investitor american de calibru pe piata financiar-bancara din Romania.

Complexitatea tranzactiei a implicat o echipa mixta de avocati din practicile M&A si drept bancar-financiar, coordonata de Daniel Badea, managing partner, si counsel Loredana Ralea. Contributii importante pe parcursul proiectului au avut Madalina Rachieru-Postolache (partener) si Radu Costin (avocat senior). Echipa a mai inclus, printre altii, avocatii seniori Ecaterina Burlacu si Bogdan Creteanu, precum si avocatii Gabriela Muresan, Mihnea Niculescu si Maria Ciulica.

Citește mai departe...

PwC Romania isi extinde echipa de raportare fiscala si conformare financiara prin recrutarea Cameliei Nita

PwC Romania isi intareste echipa de consultanta fiscala si o recruteaza pe Camelia Nita (foto) in pozitia de lider al echipei de Tax Reporting and Strategy, care ofera servicii de contabilitate, salarizare, administrare resurse umane precum si strategie si conformare fiscala.

Camelia este un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in practica de contabilitate, salarizare si servicii de conformare fiscala. De-a lungul carierei a coordonat proiecte complexe, inclusiv doua fuziuni, o divizare a unei companii specializate in software pentru sectorul de resurse umane si alte asemenea dezvoltari strategice pentru diversi clienti.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank Romania la lansarea primului program de emisiune de obligatiuni ipotecare realizata de un emitent roman

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a asistat Alpha Bank Romania in legatura cu lansarea primului program de obligatiuni ipotecare realizat de un emitent roman, in valoare de pana la 1 miliard de euro.

Tranzactia are loc la trei ani de la intrarea in vigoare a Legii privind emisiunile de obligatiuni ipotecare, fiind rezultatul mai multor ani de consultari si colaborare intensa intre autoritati si industria bancara asistata de avocatii Clifford Chance Badea.

Citește mai departe...

Guvernanta corporativa 2019: Cerere si interes in crestere pentru transparenta si dialog deschis

Teme majore de interes pentru sfera publica si privata abordate la cea de-a 23-a Conferinta Europeana pentru Guvernanta Corporativa organizata de EY Romania si Asociatia Administratorilor Independenti (AAI).

In conditiile in care economia globala este constant remodelata de noi mega-tendinte si schimbari adeseori turbulente, este important sa existe un mecanism adaptat de guvernanta corporativa, cu practici dinamice si transparente, care sa raspunda in timp real schimbarii pietelor, precum si nevoilor partilor cointeresate.

Citește mai departe...

Noi recunoasteri internationale pentru departamentul de litigii al Maravela|Asociatii

Anul 2019 a adus reusite importante pentru departamentul Maravela|Asociatii, in urma activitatii echipei, recunoscuta de directoarele internationale si apreciata in mod repetat de catre clientii firmei.

Astfel, Benchmark Litigation Europe a pus Maravela|Asociatii pe lista scurta pentru premiile Firma de avocatura a anului 2019 in Romania in materia solutionarii disputelor, iar Ioan Roman (foto), partener fondator si unul dintre cei doi coordonatori ai departamentului de litigii al firmei, este pe lista scurta pentru premiul Avocatul anului 2019 in Romania, in aceeasi materie.

Citește mai departe...

Un sfert dintre companiile participante la un sondaj PwC au facut obiectul unei inspectii fiscale in 2018

Editia din 2019 a Sondajului Tendintele privind inspectiile fiscale ale anului 2019 realizat de PwC Romania a reliefat printre altele ca:

● 45% dintre companiile participante au contestat actele de impunere, fata de un procentaj de 38% de contestare evidentiat de sondajul similar derulat in 2018;
● aproape o treime (28%) dintre contestatiile actelor de impunere s-au solutionat favorabil sau partial favorabil, fata de un procentaj de 57% de solutionare favorabila la nivel administrativ evidentiat de sondajul similar derulat in 2018.

Citește mai departe...

Dentons s-a mutat intr-o cladire noua din Bucuresti

Dentons, cea mai mare firma de avocatura din lume si-a mutat sediul din Bucuresti in cladirea The Mark din Calea Grivitei nr. 84-98.

Noul spatiu de 1.100 metri patrati situat la etajul sapte al cladirii THE MARK face parte dintr-un proiect de birouri elegant dezvoltat de S IMMO in centrul capitalei, pe bulevardul Uranus. Odata finalizata, artera va face legatura intre cartierele de nord si de sud ale Bucurestiului.

Citește mai departe...

Compania de training si consultanta Valoria isi propune triplarea cifrei de afaceri in 2019

Valoria, companie care ofera servicii de training, consultanta si executive coaching, are obiective ambitioase in 2019. Dupa ce in anul 2018 a inregistrat o triplare a cifrei de afaceri, Valoria tinteste pastrarea aceluiasi ritm sustinut de crestere si in acest an.

Cu o experienta cumulata in training si consultanta de peste 75 de ani, in proiecte derulate atat in tara cat si in strainatate, echipa de experti de la Valoria a colaborat in 2018 cu companii cu o cifra de afaceri cumulata de 500 milioane de euro.

Citește mai departe...

Popescu & Asociatii - un nou jucator pe piata avocaturii din Romania

Octavian Popescu (foto), fost Partener Musat & Asociatii in ultimii 14 ani, anunta infiintarea propriei firme de avocatura - Popescu & Asociatii. Echipa este formata din 4 avocati asociati si 12 avocati colaboratori, cu o experienta semnificativa, atat in sfera consultantei juridice, cat si a celei de litigii si respectiv a dreptului penal al afacerilor.

Popescu & Asociatii va activa ca firma de avocatura full-service, acoperind toate ariile dreptului, punand accent pe cele cu acoperire larga in perioada urmatoare precum Litigii, Fuziuni si Achizitii, Preventie, Conformitate si Drept Penal al Afacerilor, Restructurare si Insolventa, Concurenta si Antitrust, dar si Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.