Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 20 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Dentons a asistat Grupul Special de Investitii Credit Suisse AG in finantarea acordata Chimcomplex

Echipe Dentons din mai multe jurisdictii au acordat asistenta Grupului Special de Investitii Credit Suisse AG in finantarea de 30 milioane de euro acordata Chimcomplex pentru achizitia unor active detinute de Oltchim. Valoarea totala a imprumuturilor este de 164 milioane de euro, VTB Bank acordand in paralel o alta finantare in acelasi scop. Ca urmare a achizitiilor efectuate, Chimcomplex devine una dintre cele mai importante companii producatoare de produse chimice din Romania.

Citește mai departe...

Practica M&A si Real Estate a Clifford Chance Badea inchide 2018 cu un portofoliu diversificat de investitori si proiecte asistate

Doua mandate importante de asistenta buy-side au fost finalizate in luna decembrie

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a acordat asistenta de partea cumparatorului in doua mari tranzactii finalizate in luna decembrie – preluarea de catre BNP Paribas Leasing a doua societati romanesti de la grupul german IKB, respectiv achizitia de catre CA Immo a cladirii de birouri Campus 6.1 din Bucuresti de la Skanska.

Citește mai departe...

PwC Romania isi extinde echipa cu un nou Partener in practica de consultanta in afaceri si management

PwC Romania anunta extinderea echipei de consultanta specializata in tehnologie si transformare digitala prin recrutarea unui nou Partener in cadrul departamentului de consultanta in afaceri si management.

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul unora dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei informatiei, Gabriel Voicila vine sa consolideze practica de consultanta de management a PwC Romania.

Citește mai departe...

Noi promovari la MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII promoveaza doi noi Parteneri in cadrul Dep. Litigii, respectiv Dna. Elena Cirlig si Dna. Paula Neculae, fiecare avand o experienta indelungata in domeniul litigiilor, atat ca (fosti) magistrati, dar si ca avocati.

Cariera Dnei. Elena Cirlig a inceput initial ca avocat in Baroul Brasov, iar apoi ca judecator la Judecatoria Fagaras, la Curtea de Apel Alba-Iulia si mai apoi la Curtea de Apel Brasov. Cariera de magistrat culmineaza cu numirea in prestigioasa pozitie de Judecator inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, dupa care in anul 2010 se reintoarce in avocatura si se alatura echipei de avocati Musat & Asociatii.

Citește mai departe...

D&B David si Baias obtine o solutie favorabila definitiva intr-un litigiu fiscal complex

D&B David si Baias obtine anularea definitiva a unei decizii de reverificare in cadrul unui litigiu fiscal complex in care anterior obtinuse si suspendarea si anularea actelor de impunere emise in temeiul respectivei decizii

O echipa de avocati specializati in litigii fiscale a D&B David si Baias a asistat cu succes o societate din domeniul productiei de energie electrica regenerabila intr-o serie de litigii fiscale. Acestea au avut ca obiect contestarea unei decizii de reverificare emise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), precum si suspendarea si anularea a doua decizii de impunere emise succesiv ca urmare a reverificarii, prin care au fost stabilite obligatii fiscale principale suplimentare in cuantum de peste 5.000.000 lei.

Citește mai departe...

Valoria sustine dezvoltarea studentilor de la Universitatile din Bucuresti

In perioada 22-28 noiembrie 2018, Valoria a sprijinit editia 2018 a Case Study Competition organizata de VWI ESTIEM. Cu o traditie de 15 ani, Case Study Competition este un concurs de studii de caz care aduce impreuna companiile puternice din Romania si studentii de la Universitatile din Bucuresti.

Valoria, alaturi de alte companii precum Microsoft, Mercedes Benz, Editura Niculescu au dat studentilor spre rezolvare, studii de caz provocatoare care le-au testat capacitatea de analiza si sinteza. Viziunea, caracterul inovativ al solutiilor si coeziunea celor 35 echipe participante au reprezentat tot atatea puncte tari ale celor peste 125 de participanti, de la cinci universitati din Bucuresti. Echipele castigatoare au primit premii ce constau in stagii de internship, mentorat si training.

Citește mai departe...

Septimiu Stoica, Dentons: Abordarea inovativa a conflictelor comerciale poate inlocui procesele in justitie sau arbitrajul

Dentons, cea mai mare firma de avocatura din lume, a gazduit primul workshop pe tema disputelor si conflictelor comerciale, abordate din punct de vedere conflictologic. Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte si prezentari menite sa analizeze disputele si conflictele comerciale din perspectiva stiintei conflictologiei economice si sa introduca solutii practice pentru solutionarea disputelor.

Avand la baza expertiza si cercetarile in domeniu ale avocatului Septimiu Stoica (foto), Of Counsel la Dentons, evenimentul a reprezentat o ocazie unica pentru participanti de a examina conflictele in dimensiunile lor profunde si de a explora abordari inovative cu privire la managementul, solutionarea sau transformarea conflictelor.

Citește mai departe...

Mazars s-a mutat intr-un nou birou!

Mazars, compania de audit, contabilitate, consultanta fiscala si financiara si-a relocat biroul intr-un centru de afaceri de ultima generatie din zona de nord a capitalei. Echipa s-a instalat in Globalworth Campus, Cladirea B, in urma unei amenajari de anvergura.

Dino Ebneter (foto), country managing partner: “Ne inscriem in cel mai recent demers al programului international de actiuni privind habitatul de munca, ceea ce ilustreaza angajamentul companiei de a se numara printre firmele moderne. Aceasta mutare, intr-un spatiu dinamic, asemenea profilului nostru de altfel, ne pregateste pentru viitor.

Citește mai departe...

Schimbarile legislative franeaza accesarea facilitatii fiscale 20%

Companiile sunt tot mai responsabile fata de problemele comunitatii, dar schimbarile legislative reduc dramatic numarul celor care ar putea utiliza facilitatea fiscala de directionare a pana la 20% din impozitul pe profit catre sectorul neguvernamental, conform unei analize realizate de EY Romania in parteneriat cu Asociatia pentru Relatii comunitare si HOSPICE Casa Sperantei, in perioada octombrie – noiembrie 2018.

Citește mai departe...

Maravela|Asociatii a asistat Chimcomplex in procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a tranzactiei prin care cumpara active ale Oltchim

Consiliul Concurentei din Romania a aprobat preluarea activelor combinatului petrochimic Oltchim S.A. in valoare de 127 milioane de Euro, de catre Chimcomplex S.A.

Echipa Maravela|Asociatii care a asistat Chimcomplex in procedura de notificare si analiza a tranzactiei de catre Consiliul Concurentei a fost compusa din Alina Popescu, partener fondator si coordonator al practicii de concurenta, Razvan Pele, counsel si din Magda Grigore, associate.

Citește mai departe...

Musat & Asociatii ofera consultanta pentru Brookfield Business Partners L.P. in legatura cu proiectul de achizitie a Diviziei Power Solutions apartinand Johnson Controls

Alaturi de Baker & McKenzie LLP, in calitate de consultant international, MUSAT & ASOCIATII ofera consultanta juridica locala pentru Brookfield Business Partners L.P., cea mai importanta companie listata la bursa si specializata in sectorul serviciilor economice si cel industrial apartinand Brookfield Asset Management Inc., in legatura cu achizitia in valoare de 13,2 miliarde USD a 100% din Divizia Power Solutions apartinand Johnson Controls (JCPS).

Citește mai departe...

Suciu Popa a asistat Black Sea Oil & Gas S.R.L. in incheierea acordului de vanzare a gazelor naturale care vor fi extrase din Marea Neagra

Suciu Popa & Asociatii a asistat Black Sea Oil & Gas S.R.L. impreuna cu partenerii sai de concesiune, Petro Ventures Resources S.R.L. si Gas Plus International B.V., in incheierea acordului de vanzare a gazelor naturale cu ENGIE, prin intermediul filialei sale ENGIE Energy Management Romania S.R.L. (“ENGIE”), pentru livrarea de gaze naturale din Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia (“MGD”).

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.