Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Reff & Asociatii a oferit consultanta juridica Grupului Orbico in procesul de achizitie a Interbrands Marketing & Distribution

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, in cooperare cu Deloitte Legal Polonia, a oferit consultanta juridica Grupului Orbico, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de consum din Europa Centrala si de Est, in procesul de achizitie a Interbrands Marketing & Distribution, unul dintre liderii din Romania in sectorul de distributie (FMCG). Achizitia, care face parte dintr-o tranzactie internationala de amploare, prin care Orbico Group va prelua controlul asupra Interbrands in mai multe tari, este supusa aprobarii autoritatilor de reglementare. In urma tranzactiei, Orbico Group va deveni cea mai mare companie de distributie din Romania.

Citește mai departe...

George Ureche revine in cadrul PwC ca Lider al echipei de Tranzactii

PWC George UrecheIncepand cu luna februarie 2019, George Ureche (foto) revine in cadrul PwC ca Lider al Echipei de M&A. In ultimul an, el a fost directorul general al unuia dintre cele mai mari grupuri de media si divertisment din Romania.

George are o experienta vasta in managementul celor mai importante doua grupuri media din Romania - Antena TV Group si ProTV/Media Pro. El a fost responsabil de managementul operational al acestor companii, dar si de activitatile de investitii, tranzactii, operatiuni de finantare, restructurarea afacerii, precum si managementul proiectelor cu finantare europeana.

Citește mai departe...

Alina Nechita si Sorin Popa, noi parteneri in cadrul BDO Romania

Incepand cu 1 ianuarie 2019, Alina Nechita si Sorin Popa s-au alaturat echipei de parteneri din BDO Romania, in departamentele de Audit & Assurance si, respectiv, Business Services & Outsourcing.

Alina Nechita (foto stanga), membru ACCA cu o activitate de 13 ani in audit, a dobandit o experienta considerabila in coordonarea proiectelor de audit al situatiilor financiare statutare, IFRS sau in baza politicilor specifice de grup. Face parte din echipa BDO inca de la infiintarea biroului din Cluj Napoca, birou pe care il coordoneaza de mai multi ani.

Citește mai departe...

BDO Romania isi extinde domeniile de expertiza

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, isi extinde domeniile de expertiza prin livrarea de servicii profesionale de Resurse Umane (HR Business Services & Outsourcing) in cadrul biroului din Cluj.

„Acest proiect se inscrie in sfera serviciilor profesionale specializate pe care le oferim pietei romanesti. Adresarea nevoilor specifice in conditiile incorporarii standardelor internationale ale domeniului in conditii competitive de pret reprezinta preocuparea noastra centrala” a explicat Silviu Manolescu (foto), Managing Partner al BDO Romania.

Citește mai departe...

Doi noi parteneri se alatura echipei KPMG Legal

KPMG Legal Romania isi extinde echipa de Litigii, Corporate, Fuziuni si Achizitii prin cooptarea a doi avocati de top: Vlad Peligrad si Catalin Oroviceanu, avocati cu experienta in companii din Magic Circle, se alatura echipei KPMG Legal ca parteneri coordonatori.

KPMG Legal Romania este o societate de avocatura in crestere, cu o gama larga de specializari, bazandu-se pe istoria indelungata si valorile KPMG, imbinand abilitatile juridice cu inovarea, spiritul de echipa si pasiunea autentica pentru profesie. Societatea este parte din reteaua globala a KPMG Legal, a carei strategie este dublarea numarului de avocati in urmatorii ani.

Citește mai departe...

Suciu Popa a asistat Central Bottling Company Ltd. in preluarea Muller Romania

Suciu Popa a asistat Central Bottling Company Ltd. (companie care la nivel international detine, in diverse tari, licente de productie si comercializare pentru branduri de renume international din industria de alcool si marci non-alcoolice) cu privire la dobandirea controlului unic asupra Muller Romania (filiala locala si titularul licentei acordate de Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG, unul dintre gigantii care activeaza in industria de produse lactate).

Citește mai departe...

Suciu Popa castiga definitiv un litigiu complex pentru Hidroelectrica in materia dreptului muncii

Suciu Popa a reprezentat cu succes Hidroelectrica S.A. intr-un litigiu complex de dreptul muncii initiat de un numar de 3000 salariati privitor la plata unor drepturi pretinse in baza contractului colectiv de munca.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti marcheaza un precedent important in materia clauzelor din CCM privind anumite indemnizatii si sporuri, in sensul ca acestea nu consacra un drept absolut, indiferent de circumstantele reale ale pretentiei.

Citește mai departe...

Maravela|Asociatii, in noul an cu o echipa consolidata

Maravela|Asociatii a inceput noul an cu o echipa de consultanta consolidata, urmare a avocatilor recrutati recent si a seriei de promovari interne.

Astfel, in ordine alfabetica, s-au alaturat echipei de consultanta Raluca Ciocarlan, Roxana Neacsu si Flavia Stefura.

Raluca Ciocarlan, senior associate, asista importanti clienti locali si internationali in aspecte de drept comercial, societar, fuziuni si achizitii. Raluca detine un Master (LL.M) in Drept European de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne si a facut parte, pentru 4 ani, din echipa SCA Leroy si Asociatii, iar inainte a fost in echipa Bulboaca si Asociatii. Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2003.

Citește mai departe...

Dentons deschide un nou birou la Düsseldorf

Centrul investitiilor straine in Germania, noul birou Dentons din Düsseldorf va permite Firmei sa asiste o importanta baza de clienti

Dentons, firma globala de avocatura, a inaugurat biroul din Düsseldorf, cel de-al patrulea din Germania, dupa Berlin, Frankfurt si Munchen. Echipa de start, coordonata de partenerii Andreas Haak si Sascha Grosjean este compusa din sapte avocati ce ofera consultanta in domeniul achizitiilor publice, fonduri UE, comert si dreptul muncii precum si alti patru membri de personal. Firma este momentan in tratative pentru a coopta si alti parteneri si echipe in lunile urmatoare, astfel incat sa-si extinda serviciile si in zonele de drept societar si fuziuni si achizitii, concurenta si antitrust, conformitate, proprietate intelectuala si tehnologie, infractiuni de serviciu, taxe si energie.

Citește mai departe...

Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Patria Bank in vanzarea in doua transe a unui portofoliu de creante neperformante in valoare nominala totala de 502 milioane de lei

Deloitte Romania si Reff & Asociatii, membra a retelei globale Deloitte Legal, au asistat Patria Bank in vanzarea unui portofoliu de creante neperformante in valoare nominala totala de 502 milioane de lei catre societati din grupul KRUK. Portofoliul scos la vanzare a fost segmentat in doua transe, fiecare dintre acestea fiind vanduta in urma unui proces competitiv dedicat de selectare a cumparatorului. Prima transa a portofoliului, in valoare nominala de aproximativ 245 de milioane de lei, a fost vanduta in octombrie 2018 si a cuprins credite de consum negarantate acordate persoanelor fizice. Portofoliul in valoare nominala totala de aproximativ 257 de milioane de lei care face obiectul celei de a doua transe, anuntate in ianuarie 2019, este format din creante rezultand din contracte de credit garantate acordate persoanelor juridice si consumatorilor.

Citește mai departe...

Nicolas Sabran a fost numit lider al departamentului de Audit al EY Romania

Nicolas Sabran preia conducerea departamentului de Audit al EY Romania, incepand cu luna februarie 2019.

Nicolas Sabran are peste 30 de ani de experienta in practica auditului la EY Franta, avand responsabilitati atat la nivel local, cat si la nivel national. Timp de 10 ani, el a condus cu succes activitatea de audit la Lyon si a fost Markets Leader pentru birourile regionale franceze. De asemenea, timp de 6 ani a fost membru ales al Consiliului Partenerilor din Franta (organism guvernamental). Domeniile specifice de expertiza ale lui Nicolas Sabran includ auditul situatiilor financiare consolidate in conformitate cu IFRS si GAAP, care se ocupa in special de marii clienti internationali, precum si de proiectele specifice, cum ar fi IPO-urile si activitatea TAS.

Citește mai departe...

Barometru EY: Incertitudinile fiscale si legislative din ultimul an au afectat planurile de investitii pentru 57% din companiile din Romania

• 47% dintre respondenti sunt neincrezatori sau foarte neincrezatori in privinta evolutiei economiei romanesti in urmatoarele 12 luni
• 94% dintre oamenii de afaceri chestionati se declara in continuare ingrijorati in ceea ce priveste modelul de crestere economica bazat pe consum
• Reducerea costurilor (27%) si cresterea productivitatii (26%) sunt primele in ordinea prioritatilor executivilor din Romania avand in vedere conditiile mediului de afaceri din ultimul an

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.