Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 41 vizitatori și nici un membru online

Stiri

WOLF THEISS a asistat ADEPLAST S.A. in legatura cu vanzarea pachetului integral de actiuni catre grupul elvetian SIKA

Wolf Theiss a acordat asistenta actionarilor Adeplast S.A., un important producator roman de mortare si solutii de izolatie termica, lider pe piata din Romania unde detine patru platforme industriale in Oradea, Ploiesti, Roman si Isalnita, in procesul de vanzare a 100% din actiuni catre grupul elvetian SIKA. Tranzactia este conditionata de autorizarea din partea autoritatilor de concurenta in 4 jurisdictii.

Adeplast S.A. are 460 de angajati si o cifra de afaceri de 110 de milioane de euro. Achizitia va consolida semnificativ pozitia SIKA pe piata locala de produse chimice destinate constructiilor si va extinde capacitatile sale de productie.

Citește mai departe...

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP), unul dintre liderii pietei locale de avocatura, se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea (DBO), firma prezenta pe piata serviciilor avocatiale din anul 2009. Integrarea DBO va fi efectiva cu data de 1 ianuarie 2020.

Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Robert Oancea (of counsel), avocati cu experienta de peste 14 ani in domeniul avocaturii de business, se alatura echipei de management ZRVP in calitate de parteneri. ZRVP va avea un numar de 65 avocati, dintre care 13 parteneri, precum si 30 de angajati ai departamentelor de suport.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat BCR in tranzactia care a vizat CIT One

Casa de avocatura Filip & Company a asistat BCR in tranzactia tripartita prin care Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank Romania vor detine o cota egala de actiuni de cate 33,3% in CIT ONE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport, procesare si depozitare valori de pe piata din Romania.

Tranzactia urmeaza sa fie supusa aprobarii autoritatilor de supraveghere si de concurenta competente.

Citește mai departe...

KPMG in Romania lanseaza Analiza privind Excelenta in livrarea Experientei Clientilor pe piata din Romania in 2019

KPMG lanseaza in premiera pentru Romania studiul Excelenta in livrarea Experientei Clientilor 2019, o analiza desfasurata la nivel global in ultimii 10 ani si prin care este evaluata satisfactia consumatorilor in urma experientelor pe care acestia le-au avut cu branduri din numeroase sectoare de activitate.

Tema centrala a raportului este excelenta in livrarea experientelor catre clienti, ca sursa de avantaj competitiv - o caracteristica definitorie a tuturor companiilor care reusesc sa devina lideri de piata intr-o perioada de o complexitate fara precedent in ceea ce priveste evolutia economiei si a mediului de afaceri. In Romania, studiul a analizat raspunsurile a 2.499 de consumatori, au fost evaluate 131 de branduri din 8 sectoare si 15 sub-sectoare de activitate, fiind validate 103 branduri cu un minim de 100 de raspunsuri.

Citește mai departe...

Raportul PwC Paying Taxes 2020: Romania a urcat pe pozitia 32 in clasamentul global

Romania a urcat, in acest an, pe pozitia 32 in clasamentul global PwC Paying Taxes 2020, parte a raportului Doing Business al Bancii Mondiale. In editia de anul trecut, Romania s-a plasat pe pozitia 49.

Romania devanseaza, in acest an, alte tari din Europa Centrala si de Est, precum Cehia (locul 53), Slovacia (55), Ungaria (locul 56), Polonia (76) si Bulgaria (97). Cele mai bune performante regionale continua sa le inregistreze Tarile Baltice: Estonia (pozitia 12), Letonia (16), si Lituania (18).

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat o parte dintre actionarii Adeplast S.A. in procesul de vanzare a companiei catre Sika AG

Casa de avocatura Filip & Company i-a asistat pe Alexander Barbut, Thomas Barbut si Marcel Barbut in procesul de vanzare a actiunilor detinute in cadrul Adeplast S.A., unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Romania, catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor de constructii. Partile au semnat contractul de achizitie, urmand ca tranzactia sa fie supusa aprobarii autoritatilor de concurenta.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Inform Lykos si pe omul de afaceri Octavian Radu in tranzactia ce a vizat grupul IT romanesc Sistec

Casa de avocatura Filip & Company a asistat, pe de o parte, grupul de origine greaca Inform Lykos, lider pe piata produselor tiparite si servicii de externalizare a procesului de afaceri pentru companii (actionand in calitate de cumparator) si, pe de alta parte, pe omul de afaceri Octavian Radu (actionand in calitate de vanzator), in procesul de achizitie a participatiilor majoritare din cadrul societatilor Sistec Next Docs si Sistec Confidential. Formarea echipelor de proiect si desfasurarea asistentei s-au facut cu respectarea celor mai puternice bariere etice si cu aplicarea protectiilor tehnice de separare a informatiei, pentru pastrarea secretului profesional si a confidentialitatii, potrivit politicii noastre de tip chinese wall.

Citește mai departe...

PwC a fost desemnat liderul serviciilor de consultanta in domeniul securitatii cibernetice in Europa

PwC a fost desemnat liderul serviciilor de consultanta in domeniul securitatii cibernetice in Europa de catre Forrester, una dintre cele mai influente firme de cercetare la nivel mondial.

”Ne dorim sa construim o societate digitala mai sigura pentru companii si consumatori, iar distinctia Forrester este o recunoastere a muncii noastre. Securitatea cibernetica reprezinta unul dintre pilonii principali de dezvoltare a serviciilor PwC”, a declarat Mircea Bozga (foto), Partener PwC Romania.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat vanzarea Benefit Online catre compania Edenred

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Benefit Online, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania, la finalizarea procesului de achizitie de catre compania Edenred, lider mondial in domeniul tichetelor de servicii preplatite. Tranzactia a fost aprobata de Consiliului Concurentei din Romania. Echipa Filip & Company a asistat Benefit Online in toate etapele procesului, inclusiv in evaluarile preliminare, in procesul de structurare, negociere si finalizare a tranzactiei.

Citește mai departe...

KPMG in Romania are un nou Director de Resurse Umane

Simona Podgoreanu (foto) se alatura echipei KPMG in Romania ca Director de Resurse Umane, incepand cu luna noiembrie 2019.

Simona are peste 20 de ani experienta in resurse umane si timp de 13 ani a ocupat pozitia de Director de Resurse Umane in cadrul companiei Agricover. In ultimii 16 ani, Simona a imbinat experienta profesionala cu activitatea de profesor asociat in programele ASSEBUS Executive MBA si ExecEdu. Totodata, ea este un om autodidact si un profesionist preocupat de dezvoltarea continua in domeniul resurselor umane si al dezvoltarii organizationale, obtinand certificari de la cele mai prestigioase institutii din lume - Harvard, IESE Barcelona, HEC Montreal etc.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii in cadrul celui mai mare plasament de obligatiuni in RON

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii (IIB) in legatura cu cea de-a cincea si cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in RON inregistrata de respectivul emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), aceasta fiind si a treia emisiune de obligatiuni cu rata fixa desfasurata in România de catre IIB.

Obligatiunile emise de Banca Internationala de Investitii au avut o valoare totala de 500 milioane RON, o rata fixa a dobânzii de 3,98% (cea mai mica rata a dobânzii pentru Banca Internationala de Investitii intr-o astfel de emisiune) si o scadenta de 3 ani. Subscrierile au fost facute de 18 investitori institutionali iar investitorii offshore au subscris aproximativ 12% din marimea emisiunii.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim la achizitia Somaco, detinut de fondul de investitii Oresa

Casa de avocatura Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de constructii, in procesul de achizitie prin care acesta preia 100% din actiunile companiei Somaco Grup Prefabricate, unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton si BCA din Romania. Achizitia a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei in luna septembrie 2019.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.