Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 96 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Wolf Theiss isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca prin extinderea echipei de avocati

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss isi continua extinderea prin recrutarea a sase noi avocati in cadrul urmatoarelor grupuri de practica: Proiecte, Energie & Infrastructura, Litigii, Drept societar si fuziuni & achizitii si Dreptul muncii. In urma anuntului recent al celor sapte avocati care s-au alaturat firmei de avocatura in prima jumatate a anului 2022, Wolf Theiss ureaza bun venit altor sase noi avocati.

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat Sunman Group in legatura cu achizitia Noriel, retailerul roman lider in domeniul jucariilor si jocurilor

Liderul pietei de retail, distributie si productie de jucarii din Turcia Sunman s-a bazat pe expertiza juridica a Wolf Theiss in ceea ce priveste achizitia Noriel, unul dintre cele mai populare si de incredere branduri romanesti de jucarii. Finalizarea tranzactiei a avut loc in data de 26 iulie 2022.

Sunman Sanayi Mamulleri Ithalat Ihracat ve Ticaret Anonim Sirketi (Sunman Group), cu sediul in Istanbul, care isi desfasoara activitatea sub marcile Sunman si Toyzz Shop, a finalizat cu succes achizitia Noriel Impex SRL, Intertoy Zone SRL si Toys & Games Industry SRL, de la Jonagold CEE Holding S.a.r.l, detinuta de Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors.

Citește mai departe...

Simona Matei devine Partener in cadrul departamentului de Audit al EY Romania

Simona Matei (foto) preia, incepand cu luna iulie 2022, pozitia de Partener al EY Romania in cadrul departamentului de Audit. Cu o experienta de 14 de ani in domeniul auditului financiar, din care 11 ani petrecuti in cadrul EY, Simona Matei coordoneaza un portofoliu extins de angajamente de audit financiar pentru entitati care activeaza in domeniul serviciilor financiare (banci, leasing, pensii, fonduri de investitii), dar si companii multinationale ce opereaza in alte industrii. Simona a fost implicata si in alte angajamente de asigurare, inclusiv piete de capital, precum si in proiecte de consultanta in domeniul financiar-bancar.

Citește mai departe...

Radu Diaconu devine partener al EY Romania, in cadrul echipei de consultanta fiscala si juridica

Radu Asociatii Radu Diaconu 2019Radu Diaconu (foto) este, incepand cu luna iulie 2022, partener al EY Romania, in cadrul departamentului de consultanta fiscala si juridica (Tax & Law). Radu este avocat specializat in consultanta de business si are o experienta profesionala de peste 15 de ani, din care ultimii noua in cadrul EY.

Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat coordonator al Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, societate de avocatura asociata EY Romania, si conduce practica acesteia de consultanta juridica, care numara aproape 30 din cei 50 de avocati ai firmei. El este, in principal, specializat in tranzactii de M&A, intr-o gama larga de sectoare.

Citește mai departe...

EY a asistat Ford Otosan in achizitia Ford Romania SA

Echipa de Strategie si Tranzactii a EY Romania, in colaborare cu EY Turcia, a oferit Ford Otosan servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta in structurare fiscala si contabila.

Ford Otosan (Ford Otomotiv Sanayi A.S) impreuna cu Ford Otosan Netherlands B.V. au semnat la 14 martie 2022 contractul de achizitie a facilitatilor de productie ale Ford Romania SA, iar inchiderea financiara a avut loc la 1 iulie 2022.

Citește mai departe...

Andra Casu devine Partener in cadrul departamentului de Asistenta fiscala si juridica al EY Romania

Andra Casu (foto) preia, incepand cu luna iulie 2022, pozitia de Partener EY Romania in cadrul departamentului de Asistenta fiscala si juridica. Cu o experienta de peste 19 ani in domeniul consultantei fiscale in cadrul EY Romania, Andra Casu este specializata in domeniul consultantei fiscale internationale in domeniul impozitarii directe, cu focus pe zona de servicii financiare.

Citește mai departe...

Alina Dimitriu este noul lider al departamentului de Audit si servicii conexe al EY Romania

Alina Dimitriu (foto), Partener si lider al departamentului de Audit din cadrul EY Romania din iulie 2021, preia, incepand cu luna iulie 2022, rolul de lider al liniei de servicii Assurance (Audit si servicii conexe).

Alina Dimitriu are o experienta de peste 25 de ani in audit extern si intern pentru clienti din sectorul bancar, asigurari, imobiliare si alte sectoare, inclusiv companii listate. Ea a coordonat diverse proiecte locale si internationale, cooperand indeaproape cu mai multe linii de servicii din cadrul companiei si cu autoritatile de reglementare locale si europene.

Citește mai departe...

Andra Iftemie se alatura echipei Bancila, Diaconu si Asociatii pentru a dezvolta o noua practica dedicata schimbarilor climatice, sustenabilitatii si transporturilor

Cu o experienta impresionanta in domeniul achizitiilor publice dobandita in cadrul unei societati de avocati – reper pe piata romaneasca de profil, Andra Iftemie (foto) se alatura echipei de consultanta a Bancila, Diaconu si Asociatii pentru a consolida si extinde practica de proiecte publice si energie a societatii. In calitate de Managing Associate, ea va coordona practica dedicata schimbarilor climatice, sustenabilitatii si transporturilor.

Citește mai departe...

EY a asistat grupul belgian Louis Delhaize in vanzarea spatiilor Cora din Romania

Echipa de Strategie si Tranzactii a EY Romania a oferit Louis Delhaize servicii de asistenta financiara si fiscala privind contractul de vanzare-cumparare, asistenta privind aspecte de structurare fiscala si proceduri de verificare a conturilor de inchidere.

Grupul Louis Delhaize, prin intermediul Delparro BV si Melfort BV, a semnat, la sfarsitul lunii mai, contractul de vanzare a Cluj Napoca Estate SRL (societatea ce detine spatiul hipermarketului Cora din Cluj-Napoca) catre Studium Green SRL.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.