Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 64 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Cristian Carstoiu se alatura EY Romania, in calitate de Partener in cadrul Departamentului de Asistenta in Afaceri

Cristian Carstoiu (foto) este un profesionist cu peste 19 de ani de experienta in domeniul consultantei in tehnologie, concentrandu-se in ultimii 5 ani pe transformarea digitala, analytics si imbunatatirea experientei clientului (customer experience). In ultimii 11 ani, a lucrat in Orientul Mijlociu si in Africa, avand un portofoliu de clienti locali si globali si fiind responsabil cu dezvoltarea si livrarea de solutii pentru banci, retail si servicii publice, in special municipalitati, transporturi si vama.

In plus, Cristian Carstoiu a pus bazele si a coordonat departamentele de Data & Analytics si de Customer Experience pentru o alta firma Big4 si a construit departamentul de strategie si dezvoltare digitala pentru IBM Middle East.  

Citește mai departe...

Inspectii fiscale – cum se selecteaza contribuabilii pentru control

In ultimele doua saptamani, societatile comerciale care se incadreaza in categoria marilor contribuabili au primit adrese informative in cuprinsul carora se mentioneaza o serie de aspecte care le-ar putea influenta gradul de risc fiscal. Aceste adrese sunt emise de Unitatea de Management a Riscului prin Serviciul specific de Analiza Risc, din cadrul ANAF.

Intrebarea legitima pe care probabil si-o pun toti contribuabilii care au primit astfel de adrese este - Ce reprezinta o astfel de adresa? O simpla informare sau trebuie sa se pregateasca de inspectie? Ar trebui sa intreprinda vreun demers sau pur si simplu sa astepte sa vada daca vor fi inspectati sau nu?

Citește mai departe...

O echipa multijurisdictionala Clifford Chance a asistat CMI pana la finalizarea tranzactiei de preluare a posturilor de radio din CEE ale grupului Lagardère

Birourile Clifford Chance din Bucuresti, Praga, Varsovia si Paris au asistat grupul Czech Media Invest (CMI) pe tot parcursul tranzactiei privind achizitia activelor din segmentul radio pe care conglomeratul media international Lagardère Group le detinea in Europa Centrala si de Est.

Anuntata in luna aprilie, tranzactia a fost finalizata saptamana trecuta, in urma obtinerii aprobarii autoritatilor de concurenta locale din cateva jurisdictii vizate.

Evaluata la 73 de milioane de euro, la venituri consolidate de aproximativ 56 de milioane de euro in 2017, tranzactia a vizat statii de radio populare din Cehia, Romania, Polonia si Slovacia - Frekvence 1, Evropa 2/Europa 2, Europa FM, Radio ZET, Radio Bonton, Antyradio si Vibe FM.

Citește mai departe...

Sondaj Deloitte: Schimbarile legislative, povara conformarii si controalele fiscale in crestere, principalele preocupari ale grupurilor multinationale

Grupurile de companii multinationale anticipeaza modificari legislative substantiale, cresterea poverii de conformare cu noile reguli de raportare internationala si a controalelor fiscale, conform celei de-a cincea editii a sondajului “BEPS Global Survey”. Sondajul este realizat anual de Deloitte la nivel global, incepand din 2014, pentru a analiza impactul implementarii planului de actiune privind combaterea erodarii bazei de impozitare si a transferului profiturilor – “Base Erosion and Profit Shifting (BEPS)*” initiat de Organizatia pentru Dezvoltare si Cooperare Economica (OCDE). Reamintim ca Romania a devenit stat asociat al Proiectului BEPS, in iunie 2016, prin transmiterea acordului de participare catre secretariatul OCDE.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea a asistat ROCKWOOL intr-un proiect greenfield de construire a primei fabrici de vata minerala bazaltica in Romania

Clifford Chance Badea a asistat ROCKWOOL Romania in negocierea cu CON-A Sibiu a contractului de constructie a unei fabrici la Ploiesti, o investitie initiala de 50 de milioane de euro, care va fi prima fabrica de vata minerala bazaltica a grupului danez in Romania.

Echipa de avocati coordonata de counsel Vlad Peligrad (foto) a fost alaturi de ROCKWOOL, parte a grupului care e lider mondial in productia de fibre din vata bazaltica, inca de la inceputul proiectului, asistand clientul in procesul de due diligence in vederea achizitiei unui teren in suprafata totala de 30 hectare, in negocierile purtate in vederea incheierii contractului de cumparare a terenului, precum si in legatura cu structurarea, planificarea si negocierea relatiei contractuale cu viitorul constructor.

Citește mai departe...

EY castiga un renumit premiu acordat de Marketing Society pentru campania sa globala de brand

Campania globala de brand EY a castigat Premiul de Excelenta pentru Business-to-Business Marketing in cadrul competitiei globale Marketing Society 2018.

EY a avut o competitie puternica din partea altor branduri de renume, printre care Thomson Reuters, HSBC, Centrica, BT Sport Business si Thinkbox.

Juriul international, alcatuit dintr-un grup de profesionisti de marketing de elita, a analizat campania de comunicare de brand a EY de la crearea sa in 2015 si a punctat originalitatea ideii de `Better Questions`, caracterul distinctiv al campaniei si capacitatea sa de a schimba perceptiile.

Citește mai departe...

EY sustine Scoala de Vara de afaceri FABIZ: studii de caz care ii pregatesc pe studenti pentru piata reala

EY sustine cea de-a doua editie a scolii de vara organizata de Facultatea de Administrare a Afacerilor, desfasurata intre 26 august si 4 septembrie la Mamaia si in cadrul careia vor participa 40 de studenti.

Profesorii care vor preda in cadrul scolii de vara vin de la universitati de renume, precum Sapienza (Roma), Erasmus (Roterdam) sau Oxford. Alaturi de acestia, specialistii EY vor propune discutii si studii de caz din mediul de afaceri, in contextul digitalizarii.Temele de anul acesta sunt Provocarile globalizarii, Revolutia Digitala si Managementul schimbarii.

Citește mai departe...

Alex Milcev, EY Romania: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore (denumita in mod generic „Legea offshore”).

S-a produs - ca urmare - un val de reactii din partea reprezentantilor industriei petroliere romanesti, atat din cauza noilor articole de fiscalitate din proiectul de Lege (modificate semnificativ fata de varianta propusa de Senat), cat si din perspectiva procedurii de aprobare a proiectului de Lege (fara o consultare prealabila, evaluari de impact sau dezbateri publice transparente).

Citește mai departe...

Romania prezenta in premiera in raportul global Randstad Workmonitor

Angajatii romani pe primul loc in lume in usurinta comunicarii cu colegii lor

Angajatii romani se claseaza pe primul loc la nivel global in ceea ce priveste usurinta de a comunica cu colegii lor, indiferent de generatia de care apartin acestia, arata rezultatele celui mai recent raport global Randstad Workmonitor, realizat la nivelul trimestrului al II-lea, 2018, in care Romania a fost inclusa pentru prima data. Potrivit studiului, realizat de compania de recrutare Randstad, lider mondial in domeniul serviciilor de resurse umane, majoritatea romanilor prefera sa lucreze intr-un mediu de lucru unde se intalnesc mai multe generatii si considera ca, datorita faptului ca fac parte dintr-o echipa diversa din punct de vedere generational, sunt capabili sa genereze idei si solutii inovatoare.

Citește mai departe...

Pe fondul cresterii economice, activitatea fondurilor de private equity in Europa Centrala ramane intensa si sanatoasa

Momentul prielnic pentru firmele de private equity din Europa Centrala ar trebui sa se mentina, potrivit celui mai recent sondaj Deloitte Private Equity Confidence.

Astfel doua treimi dintre respondenti estimeaza ca volumul tranzactiilor va ramane la un nivel similar, cel mai mare din ultimii trei ani. Aproape o treime (31%) estimeaza ca activitatea fondurilor de private equity sa creasca si mai mult si doar 2% estimeaza o incetinire – cel mai mic procent din ultimii cinci ani.

Citește mai departe...

Bogdan Ion preia functia de Chief Operating Officer pentru Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale

Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner al EY Romania, a preluat, incepand cu 1 iulie 2018, si functia de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala si cuprinde 31 de tari.

Datorita unei integrari extinse si puternice a retelei EY la nivel global, profesionistii companiei au acces la resurse globale prin care clientii firmei pot beneficia de oportunitati din intreaga lume. Pentru a-si exploata cat mai eficient prezenta globala, EY este structurata pe regiuni, fiecare sub coordonarea unui executiv. Acestea sunt grupate in patru zone geografice coordonate de executivi care raporteaza echipei de conducere globale. Colaborand, ele asigura implementarea strategiei globale EY, a mentinerii unitatii si relevantei brandului, planificarea afacerilor si investitiilor.

Citește mai departe...

Deloitte Romania anunta un nou Partener pentru practica de Consultanta Financiara

Deloitte Romania are placerea de a anunta ca Burcin Atakan (foto) s-a alaturat conducerii firmei ca Partener in practica de Consultanta Financiara. In aceasta calitate, Burcin are misiunea de a pozitiona practica de Forensic a Deloitte in Romania si Bulgaria drept lider de piata si sa intareasca legaturile firmei cu comunitatea de afaceri turca.

“Reputatia joaca un rol fundamental in viata oricarei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii veghind asupra imaginii acesteia si atenuand riscurile legate de conformitate si mita. Cu experienta sa solida, Burcin va avea o contributie puternica in sprijinul afacerilor clientilor nostri si in practica de Consultanta financiara, fiind astfel o inspiratie pentru echipa”, a spus Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanta Financiara Deloitte Romania.

Citește mai departe...

Clifford Chance lanseaza doua noi divizii dedicate inovatiei, in cadrul strategiei de promovare a excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei

Firma globala de avocatura Clifford Chance face inca un pas in strategia dedicata excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei, prin lansarea a doua noi divizii - Clifford Chance Applied Solutions si Clifford Chance Create, sustinute printr-o structura actualizata de leadership si guvernanta.

Echipa de coordonare - Best Delivery and Innovation Leadership Group - mandatata de grupul executiv de leadership al firmei si coordonat de Matthew Layton, Managing Partner al Clifford Chance, va stabili prioritatile, obiectivele si va aloca investitiile pentru a sprijini obiectivul strategic al firmei de a livra clientilor o experienta remarcabila prin utilizarea optima a cunostintelor extinse si a tehnologiei smart, prin alocarea resurselor corecte si a celor mai bune procese fiecarui proiect in parte, precum si prin aplicarea inovatiei si a noilor modalitati de lucru. Grupul va superviza:

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.