Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 610 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Oana Buhaescu este noul Partener Asociat al EY Romania in departamentul de Audit

Oana Buhaescu (foto) se alatura EY Romania ca Partener Asociat in cadrul departamentului de Audit. Cu peste 17 ani de experienta in domeniul auditului financiar, Oana Buhaescu a fost implicata si a coordonat auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele financiare nationale si internationale, pentru un numar extins de companii care opereaza intr-o gama larga de industrii, respectiv comertul cu amanuntul, FMCG, farmaceutic, agricultura, productie, media etc.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea isi mareste echipa prin cooptarea Eleonorei Udroiu, avocat specializat in Dreptul Concurentei si Energie

Eleonora Udroiu (foto stanga), avocat cu o experienta de aproape 18 ani, se alatura echipei Clifford Chance Badea, urmand sa coordoneze proiecte de dreptul concurentei si energie in cadrul practicii M&A condusa de Nadia Badea, partener.

In cursul carierei sale, Eleonora a fost implicata in dosare complexe de concentrari economice si de investigatii antitrust, atat la nivel national, cat si european. Totodata, a asistat actori importanti din industria energiei cu privire la aspecte cheie de reglementare sectoriala in domeniul energiei electrice si cel al gazelor naturale.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Teilor Holding in cel mai mare plasament privat pentru obligatiuni corporative din piata AeRO

Casa de avocatura Filip & Company a acordat consultanta juridica societatii Teilor Holding in legatura cu emisiunea unor obligatiuni corporative care au atras 45 de milioane de lei de la investitorii BVB.

Obligatiunile corporative emise in lei au o valoare nominala de 100 lei pe obligatiune, maturitate la cinci ani si o rata a dobanzii fixe de 8,25%, cu plata a cuponului semestriala, iar obligatiunile corporative denominate in euro au o valoare nominala de 100 de euro pe obligatiune, scadenta la cinci ani si o dobanda fixa de 5,75%, platibila semestrial. Ambele emisiuni au fost emise la 3 decembrie 2021 si au data de scadenta 3 decembrie 2026.

Citește mai departe...

EY este prima organizatie de servicii profesionale care primeste acreditarea globala UiPath Service Network (USN)

• EY obtine certificarea de Partener strategic global UiPath Service Network (USN) prin dezvoltarea centrelor sale de excelenta in automatizare din America de Nord si Sud, EMEIA si Asia-Pacific

• Platforma de automatizare UiPath include o solutie flexibila de automatizare asistata si nesupravegheata, functionalitati complementare precum process mining si conectori predefiniti pentru Inteligenta Artificiala

Citește mai departe...

EY Romania il numeste pe Ovidiu Zaberca in functia de Business Development Director pentru regiunea Transilvania

EY Romania isi consolideaza echipa regionala din Transilvania prin numirea lui Ovidiu Zaberca (foto) in functia de Business Development Director. Odata cu extinderea echipei, compania urmareste sa contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local.

„Prin birourile noastre regionale, suntem prezenti in Timisoara si Cluj-Napoca inca din 2008, regiunile din jurul acestor orase ramanand poli principali de atractie pentru investitori, conform studiilor EY. In acest context, dorinta noastra este sa acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care sa raspunda atat nevoilor companiilor mature, cat si ale celor aflate la inceput de drum in construirea unei afaceri de succes”, spune Alex Milcev, Partener, liderul departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, EY Romania.

Citește mai departe...

Marius Antonie este noul Partener Asociat in cadrul departamentului de Consultanta al EY Romania

Marius Antonie (foto) se alatura echipei EY Romania, ca Partener Asociat in cadrul departamentului de Consultanta, cu specializare pe zona de tehnologie. Din noul sau rol de lider in Transformare Digitala si coordonator al Centrului de Excelenta pe solutii de RPA si Automatizare Inteligenta, Marius Antonie va avea misiunea de a imbunatati capacitatile existente in domeniul automatizarilor inteligente, ducand hiper-automatizarile la urmatorul nivel al transformarii digitale, extinzand utilizarea cloud-ului si a noilor tehnologii si valorificand parteneriatele cu furnizorii de tehnologie.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Electrica S.A. la contractarea unei finantari de 750 milioane lei

Echipa Filip & Company a asistat Societatea Energetica Electrica S.A., unul dintre jucatorii-cheie pe piata de distributie si furnizare a energiei electrice din Romania, la contractarea unei finantari in valoare de 750 milioane lei, pentru extinderea lantului valoric al energiei electrice, ce include si productia de energie electrica din surse regenerabile.

Pentru aceasta facilitate de credit, Erste Group si Raiffeisen Bank Romania sunt co-finantatori in mod egal, iar Banca Comeciala Romana, filiala romana a Erste Group, actioneaza drept Agent de Garantii si Plati.

Citește mai departe...

Wolf Theiss consolideaza echipa biroului din Bucuresti cooptand noi avocati

Biroul din Romania al firmei de avocatura Wolf Theiss, prezenta in regiunea CEE/SEE, si-a extins echipa de avocati a grupului de practica Corporate/M&A, prin recrutarea avocatilor Mihai Coada, Alexandru Vlasceanu, Elena Ionascu si Vlad Catana.

Dupa ce noul partener Bogdan Bibicu s-a alaturat biroului la inceputul lunii noiembrie, Wolf Theiss Bucuresti continua sa se extinda cooptand inca patru noi avocati in echipa de Corporate/M&A.

Citește mai departe...

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat BlackPeak Capital in tranzactia prin care fondul a investit in Verdino Green Foods

BlackPeak Capital a investit in Verdino Green Foods, lider din industria de alternative vegetale la produsele din carne din Europa Centrala si de Est. Cu o gama de peste 60 de produse alimentare distribuite in mai mult de 2.000 de magazine din Romania, Elvetia, Olanda, Spania, Macedonia de Nord, Serbia si Marea Britanie, Verdino ofera alternative sustenabile la produsele din carne, pe baza de proteine vegetale.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Sensiblu in achizitionarea a 23 de farmacii Optifarm

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Sensiblu, parte a grupului A&D Pharma – Dr. Max, in achizitionarea a 23 de farmacii apartinand Optifarm.

Filip & Company a oferit consultanta juridica in legatura cu documentatia contractuala si procedura de notificare a tranzactiei derulata in fata Consiliului Concurentei din Romania. Tranzactia a necesitat tratarea mai multor aspecte comerciale si financiare complexe, care au fost reflectate in cadrul documentatiei contractuale.

Citește mai departe...

Wolf Theiss extinde biroul din Bucuresti cooptand un nou partener. Bogdan Bibicu se va alatura practicii de investigatii corporatiste

Wolf Theiss ureaza bun venit noului sau partener, Bogdan Bibicu (foto). Acesta va consolida practica de Investigatii Corporatiste atat in Bucuresti, cat si in intreaga regiune CEE/SEE.

Bogdan vine cu o experienta bogata in domeniile Investigatii Corporatiste, Drept bancar si Finantari, Restructurari si Insolvente, Proiecte, Tehnologie, Media si Telecomunicatii sau Stiintele Vietii si Farmaceutice. Noul partener se va axa pe dezvoltarea practicii locale de investigatii, in coordonare cu practicile de succes din Romania si din alte jurisdictii Wolf Theiss.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.