Consulting Jobs

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 71 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Decizie definitiva privind obligatiile fiscale care “sunt suspendate” ca efect al depunerii unei scrisori de garantie bancara, dar care raman in continuare „restante” in viziunea autoritatilor fiscale

In luna aprilie 2015, Directia Generala a Vamilor a dispus suspendarea autorizatiei de antrepozit fiscal a Rafinariei Petrotel Lukoil Romania cu consecinta intreruperii activitatii de productie.

Echipa Radu si Asociatii SPRL | EY Law a reusit sa obtina, in fata Curtii de Apel Bucuresti, suspendarea acestei decizii pe care instanta a considerat-o ilegala. In urma acestei hotarari cu caracter executoriu, rafinaria si-a reluat activitatea.

Citește mai departe...

Publicul va decide cea mai performanta companie in competitia European Business Awards, sponsorizata de RSM

Cele mai perfomante companii din 32 de tari europene au nevoie de voturile publicului in competitia pentru titlul de Campion al Publicului, din cadrul editiei de anul acesta a programului European Business Awards, sponsorizat de RSM.

Publicul isi poate vota compania favorita pe website-ul www.businessawardseurope.com, unde fiecare companie a postat un videoclip despre povestea succesului lor in afaceri. Titlul de Campion al Publicului va fi acordat companiei care primeste cele mai multe voturi pana pe 4 mai, castigatorul urmand sa fie anuntat pe 23 mai, in cadrul Galei Finale din Varsovia, Polonia.

Citește mai departe...

Partenerii PwC Europa Centrala si de Est l-au ales pe Nick Kos ca CEO

Acesta isi va incepe mandatul de la 1 iulie 2018

Firma de servicii profesionale PwC Europa Centrala si de Est anunta alegerea lui Nick Kós (foto) in pozitia de CEO pentru un mandat de patru ani, care va incepe de pe 1 iulie 2018.

Nick Kós este in prezent Country Managing Partner al PwC Ungaria si a exercitat diverse functii de conducere in regiunea Europei Centrale si de Est. El a fost implicat in proiecte pentru unii dintre clientii importanti ai PwC in Ungaria si ECE, printre care grupul NOKIA, MOL si Diageo.

Citește mai departe...

PKF Finconta aduce un expat la conducerea echipei de Transfer Pricing

Compania de audit si consultanta fiscala PKF Finconta, locul 10 in topul firmelor din Bucuresti din acest domeniu, l-a numit pe Nilanjan Nag, Manager, la conducerea echipei de Transfer Pricing.

Nilanjan Nag (foto) vine din India, unde in ultimii noua ani a lucrat la Deloitte in cadrul departamentului de preturi de transfer, dupa alti doi ani petrecuti in cadrul departamentului similar al PwC. Astfel are o experienta solida in ceea ce priveste conformitatea cu legislatia privind preturile de transfer si a coordonat angajamente complexe de planificare si auditul preturilor de transfer. De asemenea, a fost implicat in proiecte legate de documentatia globala a preturilor de transfer si are experienta in evaluarea proprietatii intelectuale.

Citește mai departe...

Trandafir & Associates alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania

Societatea de avocati Trandafir & Associates asista Ebury in procesul de intrare pe piata din Romania. Specializata in servicii financiare (e-money, servicii de plati electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din industria sa, la nivel global. Proiectul este coordonat de George Trandafir (foto stanga), Managing Partner al Trandafir & Associates.

Citește mai departe...

PwC Romania lanseaza procesul de recrutare destinat juniorilor

Procesul este destinat atat tinerilor absolventi si celor cu 1-2 ani de experienta

PwC Romania lanseaza campania de recrutare de juniori (studenti, proaspat absolventi, dar si persoane cu 1-2 ani de experienta) pentru birourile sale din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. Cei aproximativ 150 de noi colegi se vor alatura din toamna echipelor de audit si taxe.

Citește mai departe...

George Agafitei se alatura brandului Valoria

Cu o experienta de peste 20 de ani in sustinerea dezvoltarii potentialului echipelor si cu o educatie formala in psihologie si administrarea afacerii, cu accent pe dezvoltarea leadershipului si a modelelor de afaceri, George Agafitei se alatura brandului Valoria.

George a parcurs diverse stagii de pregatire in Romania, Elvetia si Olanda. Este acreditat in utilizarea profilului Emergenetics® si a simularii de afaceri DiG (Discovery-Innovation-Growth). Timp de aproape 10 ani a condus echipe de HR in companii mari din sectorul financiar-bancar, media si consultanta, iar din 2006, lucreaza pe cont propriu, ca freelancer.

Citește mai departe...

Chambers and Partners Europe 2018: Casa de avocatura D&B David si Baias numarul 1 in Drept fiscal si Dreptul concurentei

D&B David si Baias este clasata in Banda 1 la sectiunea Drept fiscal in prestigiosul ghid Chambers and Partners Europe 2018, fiind pe aceasta pozitie pentru al doilea an consecutiv,  de data aceasta ca singura societate de avocatura din Romania. In acelasi timp, D&B David si Baias este cotata in Banda 1 si in Dreptul concurentei.

Echipa de litigii fiscale este coordonata de Dan Dascalu, Partener si este formata din 14 avocati. Departamentul condus de Dan si-a demonstrat expertiza de contencios fiscal prin implicarea in proiecte care au fost solutionate fie in instantele din Romania, fie la Curtea Europeana (doua cauze solutionate deja, iar alte doua in curs de derulare). Clientii intervievati de publicatia britanica Chambers and Partners au remarcat ca echipa D&B  „intelege nevoile si raspunde prompt solicitarilor, obtinand  rezultate remarcabile, fiind in acelasi timp foarte eficienti”.

Citește mai departe...

Florin Vasilica EY: Interesul pe piata locala de fuziuni si achizitii ramane la un nivel apropiat de cel record

Anul 2017 a reprezentat unul dintre cei mai activi pentru piata locala de fuziuni si achizitii. Numarul tranzactiilor a crescut cu aproximativ 28%, in timp ce valoarea medie a tranzactiilor a scazut usor. Cresterea consumului, a veniturilor disponibile si a avantajelor generate de pozitia geostrategica a tarii noastre au fost factorii care au atras interesul investitorilor mai mult ca altadata.

Citește mai departe...

Clifford Chance lanseaza Dawn Raids App

Ghidul detaliat privind drepturile si obligatiile din timpul inspectiilor derulate de autoritatile de reglementare si control acopera 15 tari, inclusiv Romania

Firma globala de avocatura Clifford Chance a lansat Dawn Raids App, o aplicatie mobila care ofera clientilor ce fac obiectul unei inspectii un ghid in timp real si pas cu pas asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au, precum si acces rapid la specialistii Clifford Chance de la care pot primi imediat asistenta juridica.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea castiga pentru BRD Société Générale la Curtea de Arbitraj Comercial International

Speta reprezinta un precedent inedit in privinta tranzactiilor cu instrumente financiare derivate

Practica de litigii a Clifford Chance Badea a obtinut o decizie in favoarea BRD Société Générale in legatura cu o plangere privind o tranzactie Swap pe rata dobanzii depusa de Metexcom SRL la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Citește mai departe...

Promovari la DUNCEA, STEFANESCU & Asociatii: un nou Partener si alti 2 avocati urca in ierarhia societatii

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii anunta promovarile acestui an la nivel de top management, dar si in celelalte esaloane. Astfel, av. Matei DIMOFTACHE (42) este promovat pe pozitia de Partener, av. Radu NICOLESCU (37) urca inca o treapta ierarhica, devenind Managing Associate, iar av. Diana CERNAT (34) devine Senior Associate.

Aceste promovari concretizate la inceput de an reflecta cu certitudine meritele individuale si dedicarea neconditionata a fiecaruia in proiectele firmei, reprezentand inca o etapa in dezvoltarea organica a societatii de avocatura.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2017 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.