Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 128 vizitatori și nici un membru online

EY lanseaza EY wavespace, reteaua globala a centrelor de inovare si dezvoltare

• Abordare bazata pe colaborarea cu experti in tehnologie, strategie de afaceri si design
• Permite valorificarea oportunitatilor din industrie si a celor trans-sectoriale
• Aliantele strategice ale liderilor sunt in masura sa ofere metodologii sofisticate pentru inovatii

EY lanseaza o retea globala de centre de inovare si dezvoltare. Aceste centre vor avea rolul de a ajuta clientii sa se alinieze la noul val de schimbari radicale ce vor decurge din transformarea afacerilor lor ca urmare a adoptarii unei gandirii inovatoare in toate sectoarele industriale acoperite de departamentele si expertiza EY.

Centrele wavespace, concentrate pe strategii si tehnologii disruptive care vor avea impact in diverse industrii vor fi integrate in reteaua globala EY, cu spatii si capabilitati diferite de lucru.

Astfel, centrele wavespace completeaza reteaua EY de centre de inovare dezvoltata pentru a ajuta clientii sa faca fata provocarilor si oportunitatilor generate de schimbarea continua, de digitalizare si fenomene disruptive. Toate aceste centre au la baza o metodologie comuna si o platforma care combina experienta EY in tehnologii disruptive - precum inteligenta artificiala, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligenta a datelor si securitate cibernetica - si expertiza EY in diverse industrii.

"Companiile se confrunta in permanenta cu un mediu disruptiv, deci liderii de business trebuie sa genereze schimbarea pentru a pastra organizatiile competitive. Multi dintre ei cred ca o transformare radicala este pasul inainte pentru a-ti atinge obiectivele de business, dar nu stiu exact cum sa inceapa. Noua retea EY wavespace incurajeaza companiile sa fie curajoase cand vine vorba de identificarea ideilor surprinzatoare care pot conduce catre reusite extraordinare," spune Bogdan Ion (foto stanga), Country Managing Partner EY Romania.

Printr-o investitie de mai multe milioane de dolari, EY isi va extinde reteaua curenta de 15 locatii cu noi centre care vor fi amplasate in Amsterdam, Atlanta, Mexico City, New York (Chelsea), Santa Monica (Silicon Beach), California, Sao Paulo, Trivandrum, India si Toronto.

Fiecare centru va fi axat pe anumite tehnologii si specializat pe anumite piete si va dispune de echipe multidisciplinare de consultanti specializati in zona inovatiei.

De exemplu, profesionistii din cadrul retelei EY wavespace au reusit pana acum:
- Sa dezvolte peste 50 de procese de afaceri bazate pe tehnologia blockchain pentru clienti din sectorul serviciilor financiare, inclusiv o platforma de gestiune a identitatii care asigura un mecanism de inscriere al clientilor si de identificare a potentialului acestora;
- Sa ajute o firma din domeniul auto sa dezvolte noi servicii de mobilitate, inclusiv servicii premium sau la cerere de tip taxi, parcare inteligenta si ride-sharing si sa deruleze proiecte pilot de testare a pietei in orase importante din intreaga lume;
- Sa creeze un laborator de inovare pentru un client din sectorul serviciilor financiare, in care acesta sa dezvolte si sa implementeze noi tehnologii, produse si servicii, precum si noi modele de afaceri in cadrul organizatiei.

Vargha Moayed (foto dreapta), Advisory Service Leader and Regional Innovation Leader, EY Romania, spune:
"Desi Romania nu are inca un centru EY wavespace TM , echipa locala asigura accesul clientilor la una dintre principalele tehnologii disruptive, Robotic Process Automation - RPA, pentru care suntem recunoscuti drept Centru European de Excelenta. Pornind de la aceasta baza, ne vom intari capabilitatile in lunile care urmeaza prin adaugarea de tehnologii complementare RPA, precum Chatbots, Smart OCR si Advanced Analytics, pentru a oferi un set de capabilitati care sa ajute clienti din Romania, si nu numai, sa inoveze si sa-si creasca productivitatea."

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.