Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 182 vizitatori și nici un membru online

Studiu EY: Peste jumatate dintre salariatii de la nivel global si-ar da demisia daca nu li se ofera flexibilitate dupa pandemie

Noua din zece angajati isi doresc flexibilitate in alegerea locului de unde muncesc si a programului de munca. Daca ar putea opta, peste jumatate (54%) dintre respondentii angajati ar alege un programul de lucru flexibil, in timp ce pentru 40% ar prima flexibilitatea in privinta locului din care muncesc, conform studiului EY „Work Reimagined Employee Survey. Aceasta cercetare, una dintre cele mai extinse din lume pe aceasta tema, a sondat opiniile a peste 16.000 de angajati din multiple domenii si cu diverse pozitii, provenind din 16 tari. Studiul isi propune sa exploreze atitudinea si experientele angajatilor in ceea ce priveste munca pe durata pandemiei si in „noua normalitate”.

In medie, angajatii si-ar dori sa lucreze in regim de telemunca intre doua si trei zile dupa incheierea pandemiei. Odata cu relaxarea restrictiilor sanitare din tarile lor, 22% ar prefera sa lucreze integral la birou, iar 33% dintre respondentii angajati si-ar dori o saptamana de lucru mai scurta. Mai mult, doua treimi considera ca productivitatea lor poate fi masurata cu precizie indiferent de locul unde muncesc si ca acest proces nu reprezinta un impediment pentru flexibilizare.

Claudia Sofianu (foto), lider regional EY CESA, People Advisory Services, a declarat: „Oferirea unui program de lucru intr-un mediu hibrid este necesara si incontestabila de acum inainte. Intrebarile reale se refera la cum trebuie sa arate acest lucru in practica, pentru a raspunde asteptarilor grupului tinta de angajati si, in acelasi timp, pentru a indeplini si cerintele organizationale.”

Relatia cu angajatorul
Peste jumatate (54%) dintre angajatii care au participat la studiu ar lua in considerare sa plece de la actualul loc de munca dupa incheierea pandemiei, daca nu li se ofera un anumit grad de flexibilitate in privinta locului si programului de munca.

Printre cei mai hotarati in a-si schimba locul de munca daca nu primesc flexibilitatea dorita se numara managerii/liderii, angajatii cu functii in departamentele de tehnologie si financiare si cei cu persoane in ingrijire. Angajatii care cel mai probabil ar ramane la actualul loc de munca sunt membrii generatiei „baby boomers”, persoanele cu o vechime de peste 10 ani la locul de munca actual si cei care activeaza in sectorul guvernamental sau in educatie.

In pofida acestei aparente deschideri spre schimbarea locului de munca in cautarea unor conditii de lucru mai flexibile, majoritatea respondentilor angajati (76%) declara ca sunt multumiti de locul lor de munca, iar 93% intentioneaza sa ramana la actualul loc de munca in urmatoarele 12 luni.

Telemunca si cultura organizationala
Studiul a sondat, de asemenea, atitudinea fata de impactul telemuncii in cultura organizationala. In opinia a aproape jumatate (48%) dintre respondenti, cultura lor organizationala s-a imbunatatit pe durata pandemiei provocate de COVID-19, in timp ce doar 31% considera ca aceasta s-a deteriorat.

Sanatate si siguranta
In privinta vaccinului impotriva COVID-19, 61% dintre angajatii sondati doresc ca organizatia lor sa impuna vaccinarea drept o conditie prealabila pentru lucrul de la birou. Atitudinea fata de vaccinare variaza insa de la o zona geografica la alta. Daca 66% dintre respondentii din America de Sud considera ca organizatiile ar trebui sa impuna vaccinarea tuturor angajatilor, in zona EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa), procentul celor care sunt de acord cu aceasta conditie scade la 52%.

Online si la locul de munca
Perspectiva adoptarii unor conditii de munca mai flexibile genereaza o cerere mai mare pentru tehnologie, atat la sediu companiilor, cat si la biroul de acasa. 64% dintre respondenti au indicat ca doresc o imbunatatire a serviciilor de tehnologie accesate la locul de munca (de exemplu, conexiuni la internet mai rapide si dotari de videoconferinta), iar aproape jumatate (48%) isi doresc ca organizatiile lor sa le imbunatateasca echipamentele de lucru de acasa (de exemplu, monitoare si casti audio suplimentare). In acelasi timp, un procent asemanator (47%) ar dori sa li se ramburseze costurile cu serviciile de telefonie/conexiunile la internet de mare viteza.

Totusi, in pofida tranzitiei catre noile modalitati de lucru si a adoptarii tehnologiilor pentru intalniri virtuale, 67% dintre respondenti si-ar dori sa calatoreasca in regim moderat spre frecvent in interes de serviciu, dupa incheierea pandemiei provocate de COVID-19, un procent in crestere fata de 49% inregistrat in editia anterioara a studiului.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.