Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 315 vizitatori și nici un membru online

PwC CEO Survey: Transformarea digitala urca pe primul loc in topul prioritatilor de investitii ale directorii generali din Romania, dupa pandemie

Marea majoritate (85%) a directorilor generali din Romania planifica cresteri ale investitiilor in transformarea digitala, in urmatorii trei ani, potrivit sondajului CEO Survey 2021, realizat de PwC Romania. Astfel, transformarea digitala urca pe primul loc in topul domeniilor pentru care executivii vor aloca mai multe fonduri.

Intrebati despre modul in care si-au schimbat intentiile de investitii ca urmare a crizei provocate de pandemie, directorii generali din Romania au mentionat in ordine, dupa transformarea digitala (85%), initiativele in vederea eficientizarii costurilor (83%), stilul de conducere - leadership si dezvoltarea talentelor (79%), securitatea cibernetica (76%).

”Transformarea digitala a surclasat in 2021 eficientizarea operationala care a fost prioritara in ultimii ani si care ne-am fi asteptat sa ramana dominanta, mai ales pe fondul crizei sanitare, asa cum a fost in criza financiara din urma cu un deceniu. Orientarea spre digitalizare este atat un efect al situatiei din ultimul an si jumatate, in care tehnologiile au insemnat inclusiv supravietuirea afacerilor, cat si o mai mare constientizare, tocmai datorita acestui context recent, ca viitorul apartine digitalizarii”, a declarat Dinu Bumbacea (foto), Country Managing Partner PwC Romania.

Sondajul mai arata ca 41% dintre liderii de organizatii au ca prioritate cresterea productivitatii prin automatizare si tehnologizare pentru a-si asigura competitivitatea pe piata. Tehnologiile inteligente, cum ar fi RPA, machine learning si chatbot ofera companiilor noi oportunitati de a imbunatati performanta proceselor operationale si de a realiza economii semnificative.

”Majoritatea companiilor au investit in ultima vreme in tehnologie si vedem ca 85% spun ca vor sa investeasca mai mult. Dintre acestia, peste jumatate (53%) vor investi in digitalizare cu cel putin 10% in plus fata de anii anteriori. Dar, pe langa investitii, companiile ar trebui sa fie preocupate de modul in care integreaza tehnologiile in modelul de afaceri ca sa putem vorbi cu adevarat de transformare digitala. Transformarea digitala este o abordare strategica, centrata pe digitalizare, care inseamna mult mai mult decat imbunatatirea unor servicii sau produse datorita tehnologiei. Asadar, marea majoritate a companiilor sunt abia la inceputul acestui drum spre digitalizare si necesita investitii mai mari. De exemplu, la nivel global, studiile noastre arata ca doar 5% dintre companii sunt acum cu adevarat digitale”, explica Dinu Bumbacea.

In noul context, este de asteptat ca utilizarea analizelor avansate de date sa fie mai intensa si adoptarea Inteligentei Artificiale (AI) in fundamentarea deciziilor de management, inclusiv a celor de gestionare a riscurilor, sa se faca pe scara larga. Prin urmare, 62% dintre directorii generali au afirmat ca se vor concentra mai mult asupra digitalizarii functiei de management al riscurilor.

Interesul directorilor generali din Romania pentru transformarea digitala este similar cu cel exprimat de liderii globali  si regionali,  care de asemenea planifica cresteri de peste 10 procente ale investitiilor in transformarea digitala.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.