Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 116 vizitatori și nici un membru online

Studiu de caz: Principiul “CANDIDATE FIRST” sau cum poate un traditional “vanator de capete”sa ofere un serviciu remarcabil pentru candidati

Biroul nostru a demonstrat intotdeauna o metodologie eficienta cand vine vorba de lucrul cu candidatii. Avem o experienta puternica in vanzari si marketing, pe care am combinat-o cu cea a managementului ciclului de viata al candidatilor, mentinand relatiile cu acestia chiar si dupa plasare.

De-a lungul anilor, am reusit sa pastrez legatura cu candidatii, construind o puternica relatie de cooperare. O plasare reusita nu inseamna ca acel candidat nu va mai auzi niciodata de noi. Dimpotriva, ei sunt cei care, cu intaietate, primesc feedback regulat si stiri periodice.

Urmatorul exemplu demonstreaza capacitatea noastra de a oferi servicii optime candidatilor, de care suntem mandri si pentru a impartasi una dintre valorile Antal.

Candidatul A a cerut ajutorul Irinei in 2016 pentru o pozitie financiara. Dupa o cautare amanuntita, au cazut de acord pe o perioada de un an proiect, ca lider CFO pentru o companie financiara de top.

Odata cu aceasta pozitie temporara incheiata, candidatul A a decis sa obtina din nou sprijinul Irinei, deoarece ii cunostea deja abilitatile si personalitatea, precum si tipul de posturi pentru care a fost motivat candidatul A sa aplice. Irina era extrem de hotarata sa-i gaseasca de data aceasta un post permanent, lucru pe care l-a facut cu succes pentru o firma de Servicii IT.

Dupa 4 ani in aceeasi companie, Irina s-a bucurat sa primeasca un apel de la Candidatul A. Cauta sfaturi cu privire la o potentiala schimbare de cariera si a contactat-o special pentru transparenta si cunoasterea sectorului. Irina era deja super incantata sa reprezinte in continuare candidatul pe care il cunostea atat de bine. Odata ce candidatul A a fost informat cu privire la provocarile cu care se vor confrunta si la posibila mutare in cariera, au fost de acord sa mearga inainte. Candidatul A s-a bazat numai pe sfatul ei, pentru a urma o anumita directie.

Dupa ceva timp si o prezentare atenta pe piata, Irina a revenit si l-a plasat in sfarsit pe Candidatul A pe pozitia de controlor financiar intr-o companie de vinuri si bauturi spirtoase. Candidatul A nu poate fi mai multumit de rezultat. Cheia succesului: respectul mutual, rabdarea, increderea si buna colaborare pentru toate partile implicate.

Candidatul A este doar unul dintre multii candidati care o contacteaza in mod regulat pe Irina si echipa ei, nu doar pentru a aplica pentru posturi vacante, dar si ca discute cu un consilier de cariera cu experienta.

Autor: Irina Vasile (foto), Country Manager Antal International - Romania

Catalog

AFCAR 2022 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.