Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 50 vizitatori și nici un membru online

Devimark Agentie de Proprietate Industriala

Devimark logo bunAgentia de Proprietate Industriala DEVIMARK este specializata in domeniul proprietatii intelectuale, fiind acreditata si cu drept de practica la nivel national si international. Acordam clientilor nostri servicii juridice integrate pentru inregistrarea marcilor, modelelor si desenelor industriale la OSIM / EUIPO / WIPO si pentru apararea drepturilor obtinute atunci cand acestea sunt incalcate de catre terti (prin actiuni de concurenta neloiala, contrafacere, etc.).

Avand un background de peste 16 ani in acest domeniu juridic, credem cu tarie in importanta cunostintelor si a expertizei acumulate iar prioritatea noastra este sa oferim clientilor nostri raspunsuri clare, solutii viabile si intreg suportul legal necesar securizarii afacerii lor, prin obtinerea drepturilor de proprietate intelectuala.

Aplicam o politica de pret transparenta si flexibila, adaptata nevoilor si bugetului fiecarui client in parte. Si suntem alaturi de clientii nostri pe intreaga durata a procedurilor legale, depunand toate diligentele juridice necesare securizarii afacerii.

Experienta noastra este confirmata si de stabilitatea relatiilor cu clientii nostri, dezvoltand in multe cazuri colaborari recurente de succes. Capitalul de incredere ne este reconfirmat si prin recomandarile primite constant de la clienti si parteneri, carora le suntem recunoscatori.

Echipa DEVIMARK este alcatuita din avocati, juristi si economisti specializati in domeniul proprietatii intelectuale si iti ofera solutii practice si eficiente pentru ca procedurile de inregistrare sa se realizeze cat mai rapid si fluent iar tu sa construiesti linistit la afacerea ta.

Consideram ca fiecare client si dosar in parte este unic si acordam toata atentia cuvenita pentru obtinerea si apararea drepturilor tale de marca, model sau desen industrial.

Tinem pasul cu mediul dinamic de afaceri si urmarim sa dezvoltam si sa adaptam continuu serviciile noastre juridice la noile conditii sociale, economice si juridice, in asa fel incat sa fim in masura de a raspunde cu celeritate oricaror exigente ale actualilor si potentialilor nostri clienti.

Misiunea noastra
Plecand de la premisa ca nu exista stagnare ci doar involutie sau evolutie, misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a ajuta si implicit educa antreprenoriatul roman sa constientizeze importanta proprietatii intelectuale si necesitatea inregistrarii marcii, ca parte componenta strategica din securitatea afacerii.

Devimark Agentie de Proprietate Industriala
Tel.: 0720.143.143
Adr.: Iasi, bd. Carol I nr. 4, Corp A1, et. 1, Birou 107, jud. Iasi
Email: office[at]devimark.ro
Web: http://devimark.ro/
https://www.facebook.com/inregistraremarcaosim/
Persoana contact: Laura David, Senior Trademark Attorney

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.