Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 90 vizitatori și nici un membru online

Gheorghe Boeru, Presedinte Romair Consulting: "Construim proiecte pe banii nostri si participam alaturi de beneficiar pana la implementarea lor"

Dle Presedinte Gheorghe Boeru, conduceti una dintre cele mai mari companii de consultanta in management din Romania. Cum ati analiza aceasta piata?
Consider ca piata de consultanta din Romania se afla in faza de consolidare cu mici schimbari inerente, dar, incepand cu 2015, o data cu aparitia noilor programe de finantare pe axele de prioritate ale Uniunii Europene, vom asista la aparitia altor jucatori mari. Azi, deocamdata, piata se consolideaza cu cu cei existenti, cu mici rearanjari in functie de capitalul de lucru al fiecaruia.

Care dintre proiecte au generat cele mai mari profituri?
In ordinea generarii profitului, Proiectele de consultanta Romair Consulting sunt aferente programelor: Programul Operational Sectorial MEDIU, Programul National pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” si Programul Operational Sectorial Transport.

Ne puteti da doua, trei exemple de proiecte mari la care lucrati?
Astazi, proiectele ce solicita cele mai mari eforturi sunt proiectele strategice in Romania, proiectul «Protectia si Reabilitarea Partii Sudice a Litoralului Romanesc al Marii Negre in Zona Municipiului Constanta (Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud) si Zona Eforie Nord» si proiectul «Sistemul de Management al situatiilor de urgenta al municipiului Bucuresti».

Ce sfat au consultantii Romair Consulting pentru ca IMM-urile interesate de finantari sa treaca cu bine peste aceasta perioada mai grea, marcata de blocaje financiare, restructurari etc?
Sfatul nostru este sa-si analizeze bine cererea de finantare pentru ca apoi sa nu renunte la proiectele initiate. Renuntarea la proiectele initiate produce o paguba si pentru IMM-uri, dar si pentru axa de finantare care din cauza insuccesului poate sa fie blocata. Exemplu: pe axa prioritara 4.2. privind energia regenerabila, din 187 de proiecte aprobate, sunt in diferite stadii de finalizare 15 poiecte si doar 3 proiecte finalizate, deci aproximativ 170 de proiecte vor pierde finantarea.

"Poti falimenta foarte usor daca o axa prioritara a Uniunii Europene se inchide"

Prin ce se diferentiaza Romair Consulting fata de alte firme concurente din piata? Cum se va pozitiona compania si care sunt obiectivele pe care le veti aborda pentru urmatorii ani?
Diferenta pe care o face Romair Consulting fata de alte firme similare o reprezinta insasi strategia companiei. Construim proiecte pe banii nostri si participam alaturi de beneficiar pana la implementarea proiectelor. Obiectivele pe care le vom aborda sunt: construirea proiectelor strategice pe Romania in domeniul mediului, energiei si infrastructurii, initierea la Uniunea Europeana a proiectelor pe noile axe de finantare (exemplu: spitalele regionale, dezvoltarea unei infrastructuri de consultanta care sa ajute beneficiarul, in special in implementarea proiectelor.

Credeti ca o companie similara business-ului dvs trebuie sa aiba oameni specializati pe o singura nisa sau e de preferat sa acopere cat mai multe arii de competenta?
O companie de consultanta trebuie sa aiba competente pe mai multe domenii de activitate. Astfel, experienta ultimilor 8 ani arata ca poti falimenta foarte usor daca o axa prioritara a Uniunii Europene se inchide.

Ce asteptari financiare aveti pentru 2015, fata de anul ce tocmai se apropie de final?
In 2015, fata de 2014, cifra de afaceri va avea o crestere usoara cu o continuare a maririi capitalului social al firmei.

Cum vedeti urmatorii ani pentru piata consultantei din Romania si, implicit, pentru Romair Consulting?
Urmatorii 2-3 ani vor stratifica si mai mult piata de consultanta, in functie de proiectele finantate de Uniunea Europeana, aprobate pana in decembrie 2015.

Ce face Presedintele Gheorghe Boeru atunci cand nu se ocupa de cifre?
Am doua hobby-uri de suflet: zbor si ma joc cu Matei si Andrei. In afara de aceasta, in timpul liber ma ocup de un hobby al familiei – Vinul familiei Boeru.

E.P. & C.D.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.