Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 115 vizitatori și nici un membru online

EY Romania recruteaza peste 100 de studenti si absolventi pentru birourile din Romania

EY Romania deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenti si absolventi din intreaga tara. Acestia urmeaza sa se alature companiei in birourile EY din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau, incepand cu luna septembrie 2021.

Compania cauta sa angajeze atat studenti din ciclul universitar si de masterat, cat si proaspat absolventi din domeniul economic, juridic si tehnic.

Experienta de munca anterioara nu este o cerinta, profilul cautat de EY este acela al unei persoane curioase, atenta la detalii, dornica sa invete si sa isi dezvolte aptitudinile an dupa an, sociabila si usor adaptabila la munca in echipa.

Ajunsa la a patra editie, campania EY Express se deruleaza in perioada martie – iunie 2021, exclusiv in mediul online. Procesul de recrutare, bazat pe invatare si dezvoltare, isi propune sa ofere candidatilor experiente profesionale de invatare individuale si de echipa, dar si interactiune autentica cu viitori colegi din companie.

Pe parcursul a patru etape de selectie, specialistii in recrutare, alaturi de reprezentanti ai EY Romania, vor oferi in permanenta feedback si vor evalua competentele candidatilor, extragand informatii relevante pe care le vor folosi ulterior la identificarea celor mai potriviti candidati, a departamentului in care s-ar putea incadra si la definirea ofertei. Cele patru etape sunt: intalniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competentelor intr-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitatie la un ultim interviu, in urma caruia pot primi o oferta de angajare, precum si tot sprijinul necesar dezvoltarii unei cariere in cadrul EY.

EY Express este un proiect de suflet pentru companie. In aceasta editie, la dezvoltarea campaniei vizuale au contribuit colegi care s-au alaturat echipei anii trecuti, tot prin intermediul campaniilor de recrutare. Astfel, toate vizualurile sunt contributii autentice, ce reflecta personalitatea colegilor din EY.

„Recomand EY Express nu numai studentilor interesati de un inceput de cariera, ci si studentilor care vor sa se descopere prin intermediul procesului nostru de selectie.

Ambitia EY este de a oferi o experienta de selectie cat mai placuta si utila, cu multe situatii de lucru din viata reala a EY. Dincolo de training-uri si de oportunitatea de a cunoaste si alti studenti implicati in procesul de recrutare, feedback-ul primit de la specialistii nostri ii va ajuta sa se descopere, sa afle ce aptitudini ar trebui sa isi dezvolte in continuare, astfel incat sa ia cele mai bune decizii legate de viitorul lor. Noi le facilitam experienta. Tine de ei sa isi construiasca viitorul.

Procesul de selectie se va derula exclusiv in mediul virtual, pentru ca avem grija de sanatatea tuturor in acest context pandemic, iar din septembrie ii asteptam alaturi de noi. Pana cand situatia actuala ne va permite sa ne vedem la birou si in format fizic, viitorii colegi vor avea optiunea de a lucra de acasa. Speram ca experienta de onboarding virtuala pe care am implementat-o anul trecut sa ii ajute sa se integreze usor in cadrul echipei EY”, a declarat Irina Minzala (foto), Director HR al EY Romania & Moldova.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.