Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 125 vizitatori și nici un membru online

KPMG in Romania anunta parteneriatul cu Skyline Drones

KPMG in Romania, lider in transformarea afacerilor si consultant de incredere in inovatie, a anuntat incheierea unui parteneriat cu Skyline Drones, un important furnizor de servicii de monitorizare si inspectie aeriana cu ajutorul dronelor.

Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clientilor sai alternative inovatoare la activitatile care, pana de curand, au fost realizate in mod traditional si cu utilizare intensiva a fortei de munca, precum si solutii la provocarile abordate pana in prezent intr-un mod limitat. Inspectiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp si efort si prezinta un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate in special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicatiile, petrolul si gazele, precum si constructiilor civile si industriale.

Richard Perrin (foto stanga sus), Head of Advisory, KPMG in Romania, explica: „Pe langa serviciile traditionale de consultanta, KPMG isi extinde oferta cu solutii inovatoare pentru a sprijini afacerile clientilor, ajutandu-i sa isi dezvolte operatiunile si sa faca fata provocarilor strategice si operationale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adauga tehnologie si solutii inovatoare la oferta noastra catre clienti. Acestea sunt din ce in ce mai solicitate pe piata, consolidate de circumstantele actuale generate de pandemia COVID-19.”

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adauga Andrada Iliescu (foto dreapta), Director Consultanta in Afaceri, KPMG in Romania. „In ultimii patru ani, expunerea noastra fata de industria dronelor a crescut exponential, iar recenta crestere a tehnologiilor adiacente a sporit si mai mult proliferarea solutiilor oferite cu ajutorul dronelor. Supravegherea cu drona poate acoperi o paleta mare de servicii, de la inspectii ale rezervoarelor de petrol sau ale spatiilor inguste / inchise, la inspectii ale liniilor de inalta si medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspectia activelor etc. Suntem incantati de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de solutii prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluari si integrari complete, operatiuni de zbor si solutii de procesare a imaginilor captate.”

Ciprian Iorga (foto stanga jos), Fondator, Skyline Drones adauga: „Inspectia cu ajutorul dronelor, care utilizeaza vehicule aeriene fara pilot (UAV), devine rapid metoda preferata de inspectie si monitorizare vizuala intr-o gama larga de industrii. Inspectia aeriana cu ajutorul dronelor este cea mai sigura alternativa la orice metoda clasica de monitorizare si inspectie vizuala, cu personal de la sol, si tot mai multe companii digitalizate incep sa realizeze si sa inteleaga avantajele includerii inspectiei cu ajutorul dronelor in bugetele lor anuale.

Plecand de la experieta dobandita pana in prezent, serviciile pe care ne vom concentra vor fi cele de agricultura de precizie, identificare de defecte (vizuale si termale), masuratori cu ultrasunete (UT measurements), inspectii LIDAR, modele 3D & fotogrametrie si tururi virtuale.  

Datorita experientei vaste a KPMG in planificarea strategica si operationala, Skyline Drones va putea sprijini intreprinderile nu numai in furnizarea de servicii de inspectie aeriana, ci si in punerea in aplicare pe plan intern a unor servicii complete de monitorizare si inspectie cu ajutorul dronelor . Sunt incantat de acest parteneriat cu KPMG in Romania si acesta este inca un exemplu pentru ceea ce este posibil atunci cand organizatii cu competente complementare si viziune comuna se reunesc.”

KPMG in Romania si Skyline Drones au impreuna misiunea de a ajuta companiile sa inteleaga beneficiile utilizarii dronelor, sa identifice oportunitati specifice pentru activitatea lor si sa recomande strategii si actiuni de punere in aplicare. In plus, ne vom ajuta clientii sa lucreze cu datele colectate de drone, sa le proceseze si sa actioneze in consecinta pentru maximizarea rezultatelor.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.