Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 86 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss a asistat Erste Group Bank AG in finantarea de 123 milioane euro acordata MITISKA REIM

Wolf Theiss a fost consultantul juridic al Erste Group Bank AG in acordarea unei finantari in valoare de 123 milioane EUR catre Mitiska REIM, principalul investitor specializat in parcuri de retail si centre de conferinta la nivel european, in scopul refinantarii intregului portofoliu de parcuri de retail din Romania.

Finantarea a fost structurata in trei contracte de facilitate de credit care corespund fiecare unui portofoliu diferit, iar asistenta acordata de echipa coordonata de avocatul partener Claudia Chiper a constat in pregatirea rapoartelor de audit juridic de verificare, elaborarea si negocierea tuturor documentelor de finantare aferente, semnarea si finalizarea financiara cu succes a tranzactiei.

Cu 24 de parcuri de retail reprezentand 132.000 mp, portofoliul din Romania al Mitiska REIM este unul dintre cele mai mari portofolii imobiliare din tara. In ultimii 10 ani, intregul portofoliu a fost dezvoltat, construit si gestionat la standarde inalte de Mitiska REIM si partenerul sau din tara, Square 7 Properties.

Veniturile din finantare vor fi utilizate pentru finalizarea unui nou parc de retail aflat in constructie in Baia Mare, pentru proiecte de extindere a parcurilor de retail existente in Tulcea, Slatina si Medias si asigurarea lichiditatii actionarilor SPV-urilor dupa ce au finantat cresterea portofoliului.

"Ne bucuram ca am asistat Erste Group Bank AG si Mitiska REIM la incheierea cu succes a unei noi finantari in urma careia au fost acordate in total peste 123 de milioane EUR. Echipa noastra este incantata sa continue sa asiste companii in acordarea de finantari in sectorul imobiliar, inclusiv in proiecte strategice, mai ales intr-o perioada economica atat de dificila.”, a declarat Claudia Chiper (foto), Partener Wolf Theiss si coordonator al echipei de Drept Financiar-Bancar din Romania.

Sub atenta coordonare a Claudiei Chiper, echipa care a contribuit la acest succes i-a inclus pe Iuliana Stoicescu si Catalin Sabau din cadrul departamentului de Drept Financiar-Bancar si Flaviu Nanu din departamentul de Drept imobiliar.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.