Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 93 vizitatori și nici un membru online

Cinci noi parteneri asociati consolideaza expertiza departamentelor de Audit, Consultanta si Taxe ale EY Romania

Cosmin Nitu si Cristina Popa au fost promovati ca Parteneri Asociati ai EY Romania in cadrul departamentului de Audit, Sofia Stoican si Iulian Chira in cadrul diviziei de Consultanta, iar Costin Manta este noul Partener Asociat in echipa de Asistenta fiscala si juridica.

Cosmin Nitu s-a alaturat EY in 2007 ca junior in echipa de Audit, imediat dupa absolvirea facultatii. In ultimii 14 ani a fost implicat in audituri ale clientilor companii mici, mijlocii si mari din mai multe industrii, inclusiv imobiliare, retail, produse industriale, productie, asistenta medicala si distributie. Cosmin are o vasta experienta in auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu Standardele Romane de Contabilitate si Standardele Internationale de Raportare Financiara, precum si experienta in tranzactiile de pe pietele de capital.

Cristina Popa si-a inceput cariera in 2008 ca proaspat absolvent, cand s-a alaturat unei echipe de tineri profesionisti din cadrul EY Romania. In 2013 a fost promovata in functia de Manager si in 2016 a devenit Senior Manager. Pe masura ce a progresat in cariera, a gestionat audituri complexe, a coordonat echipe diverse din toate departamentele si, de asemenea, din intreaga organizatie de la nivel global. Principalii sai clienti sunt companii din sectoarele: telecomunicatii, petrol si gaze si automotive. In plus, face parte din echipa EY Capital Markets.

Pasionata de DIGITAL GAM, standardizare si simplificare, din 2019, detine rolul de lider de implementare a analizei datelor de tara (Country Data analytics implementation leader) si sustine rolul digitalizarii pentru un nou mod de a efectua procedurile de audit.  

Nicolas Sabran, Partener, Liderul departamentului de Audit si servicii conexe al EY Romania: „Cu o experienta profesionala de peste 13 ani in EY, Cosmin si Cristina au demonstrat determinare si profesionalism in proiectele in care au fost implicati si sunt convins ca vor avea o contributie importanta la cresterea practicii noastre de audit.”

Sofia Stoican este un consultant cu experienta care deserveste clienti din sectorul public de mai mult de zece ani. Desi domeniul sau principal de specializare se concentreaza asupra politicilor, programelor si fondurilor Europene, Sofia Stoican a coordonat inclusiv proiecte de transformare in domenii diverse precum reforma sistemului de achizitii publice, modernizarea administratiei fiscale, digitalizarea serviciilor publice si initiative legate de sistemul national de asistenta sociala.

Carmen Adamescu, Partener, Consultanta, Government & Public Sector Leader, Head of Technology Transformation, Solution Delivery and Cybersecurity EY Romania & Moldova: „Prin nominalizarea Sofiei ca Partener Asociat in cadrul Departamentului de Consultanta, EY Romania isi confirma angajamentul si preocuparea de a sprijini formularea si implementarea politicilor publice din Romania, atat prin dezvoltarea competentelor locale, cat si prin valorificarea expertizei globale.”

Iulian Chira a fost promovat ca Partener Asociat in cadrul departamentului de Consultanta al EY Romania, cu specializare in servicii de consultanta in tehnologie si management de proiecte.

Iulian s-a alaturat EY in 2015, iar in prezent coordoneaza o echipa de 35 consultanti tehnici cu expertiza in dezvoltarea de aplicatii web si mobile, integrare de aplicatii enterprise, infrastructura cloud, solutii de raportare bazate pe sisteme de business intelligence si machine learning. Cu peste 14 ani de experienta in domeniul dezvoltarii software, Iulian a implementat solutii pentru management de proiecte si portofolii (PPM) pentru clienti internationali care activeaza in domenii diverse de business.

Iulian este responsabil si de dezvoltarea EY Transformation Hub, un produs software complex menit sa ajute organizatiile in procese ample de transformare, prin definirea strategiei de business, punerea ei in aplicare intr-un mod riguros si monitorizarea transparenta a valorii generate.

Iulian este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Costin Manta s-a alaturat EY in 2008 ca senior consultant in echipa de impozite indirecte. In ultimii 13 ani a fost implicat in proiecte de consultanta, asistenta in cadrul inspectiilor fiscale si litigii fiscale ale clientilor din mai multe industrii, inclusiv imobiliare, retail, produse industriale, productie, asistenta medicala si distributie.

Costin a dezvoltat proiecte inovatoare, precum recuperarea TVA aferenta creantelor neincasate, sustinerea deducerii TVA aferenta serviciilor transfrontaliere, recuperarea TVA din contributii asimilate reducerilor, dar si dezvoltarea unor solutii de automatizare a TVA, precum EY VAT check.

Alex Milcev, Liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica, EY Romania (foto stanga sus): „In noul rol, Costin va continua procesul de inovare a solutiilor de reducere a costurilor fiscale pentru clientii nostri si va contribui si mai mult la cresterea practicii noastre de servicii fiscale si juridice.”

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.