Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 44 vizitatori și nici un membru online

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii a asistat Keywords International Limited in achizitionarea AMC Ro Studio SRL, o companie romaneasca lider in creatie pe piata jocurilor video

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii SPARL a asistat cu succes Keywords International Limited, companie parte din grupul Keywords Studios, ce ofera servicii tehnice si creative pentru industria globala de jocuri video, in achizitia AMC Ro Studio SRL (AMC), o companie cu traditie creata in 1996, ce ofera clientilor din Europa si Statele Unite servicii de dezvoltare si design vizual 3D creativ, creand arta conceptuala si grafica de miscare pentru jocuri, filme si media digitale.

AMC lucreaza pentru editori si dezvoltatori precum Activision, 2K, CD Projekt Red, Wargaming, Zynga si altii in proiecte si francize mari, inclusiv Call of Duty, World of Tanks, Spider Man, seria Mafia si Planet of the Apes.

Tranzactia a fost finalizata recent, iar pe parcursul intregului proces KPMG Legal a oferit servicii juridice extinse cumparatorului alaturi de firma de avocatura DWF din Londra, reprezentata prin intermediul echipei coordonate de Paddy Eaton, Partener DWF (Londra). KPMG Legal a oferit consultanta in intregul proces al tranzactiei, incepand cu etapa due-diligence si oferind asistenta juridica pentru redactarea tuturor documentelor necesare tranzactiei, negocierii si semnarii acestora.

Laura Toncescu (foto stanga), Head of KPMG Legal - Toncescu si Asociatii, si Dragos Iamandoiu, Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu si Asociatii, au coordonat asistenta juridica privind realizarea tranzactiei, actionand pentru Keyword International Limited, cu ajutorul semnificativ al colegelor Corina Roman, Managing Associate, si Ruxandra Petcu, Senior Associate, KPMG Legal – Toncescu si Asociatii.

KPMG Legal a lucrat indeaproape cu echipa de Consultanta Fiscala din KPMG in Romania, coordonata de Daniel Pana, Director, expertii reunindu-si competentele pentru a oferi solutii integrate pe tot parcursul tranzactiei.

Dragos Iamandoiu (foto dreapta), Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu si Asociatii, afirma: "Suntem incantati ca am avut ocazia sa colaboram cu Keywords Studios si DWF intr-o tranzactie transfrontaliera atat de importanta si interesanta, ajutand clientii nostri sa isi extinda afacerea si sa se dezvolte in continuare atat in Romania, cat si in intreaga regiune."

Paddy Eaton, Partener DWF Londra, a afirmat: "Suntem entuziasmati ca am asistat la aceasta achizitie majora impreuna cu echipele KPMG Legal Romania coordinate de Laura si Dragos, care au demonstrat o calitate foarte buna a serviciilor juridice oferite, cunoasterea pietei specifice si o vasta experienta in tranzactiile implicate in aceste cazuri complexe. Impreuna am facilitat expansiunea si dezvoltarea oportunitatilor pentru serviciile oferite de Keywords Studios prin adaugarea de talent, experienta si un alt nivel in industria serviciilor artistice de video gaming."

Jon Hauck, Joint Interim CEO al Keywords Studios, spune: "Colaborarea cu KPMG Legal Romania si DWF Londra pe acest proiect a fost o experienta deosebita si vreau sa multumesc echipelor de profesionisti talentati care ne-au ajutat si au facut posibila aceasta achizitie si in special Laurei si lui Dragos (KPMG Legal – Toncescu si Asociatii) si lui Paddy (DWF). Am avut placerea sa descoperim ca, indiferent de granite, serviciile pe care ei le ofera reprezinta un nivel inalt de cunostinte, receptivitate, angajament intr-o abordare multi-disciplinara, rezultand servicii integrate extrem de profesioniste."

Keywords Studios este un furnizor international de servicii tehnice pentru industria globala a jocurilor video. Fondata in 1998 este situata strategic in Asia, Australia, America si Europa cu peste 65 de locatii in 22 de tari si ofera servicii integrate de creatie de arta, servicii de marketing, dezvoltare de jocuri, testare, localizare, servicii audio si suport pentru jucatori in peste 50 de limbi si 16 platforme de jocuri, toate deservind o baza peste 950 de clienti din intreaga lume. Keywords Studios are o pozitie puternica pe piata, deservind 23 dintre primele 25 de companii de jocuri, inclusiv Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda, Electronic Arts, Konami, Microsoft, Riot Games, Square Enix, Supercell, TakeTwo, Epic Games and Ubisoft. Recent titles worked on include Call of Duty: Black Ops Cold War, Anthem, Star Wars Jedi: Fallen Order, Assassin's Creed Valhalla, Valorant, League of Legends, Fortnite, Clash Royale si Doom Eternal. Keywords Studios este listat pe AIM, piata reglementata a Bursei de Valori din Londra (KWS.L).

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.