Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 157 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania va avea din octombrie zece directori noi in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 octombrie, promoveaza zece directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta de Management.

Alexandru Enea, Alexandru Gozun, Oana Stanciu si Andreea Bocioaca devin directori in practica de Consultanta pentru afaceri, Andreea Negrutiu director in Audit, Anca Macovei, Irina Marinescu, Monica Todose si Mihail Boian directori in cadrul serviciilor fiscale si juridice, iar Codrut Vasile director in echipa IT Global.

”In numele intregii echipe PwC Romania si Moldova, le multumesc tuturor pentru munca depusa si pentru contributia valoroasa. Sunt convins ca vor face fata cu succes acestor noi roluri si ca impreuna vom gasi solutii pentru a sprijini mediul de afaceri intr-un context economic si social foarte dinamic. In acelasi timp, uitandu-ma la cat de multi colegi talentati avem in echipa, sunt foarte increzator in viitorul firmei noastre”, a declarat Dinu Bumbacea (foto stanga), Country Managing Partner PwC Romania si Moldova.

Alexandru Enea lucreaza in domeniul consultantei de 14 ani, dintre care 12 ani in consultanta de management pentru mediul de afaceri din Romania si Europa Centrala si de Est (ECE). Este specializat in industria energetica, dar are o experienta importanta si in retail, FMCG, farma si servicii medicale.

Alexandru Gozun s-a alaturat echipei PwC Moldova in 2011 si s-a implicat activ in dezvoltarea si implementarea politicilor publice, inclusiv a celor relevante pentru procesul de integrare europeana a Moldovei. Este membru al Consiliului de Administratie al Camerei de Comert Americane din Moldova (Amcham) si al Asociatia Businessului European (EBA).

Andreea Bocioaca este experta in tranzactii, avand peste 14 ani de experienta. Este specializata in reorganizarea si restructurarea afacerilor (BRS) si-a petrecut ultimii 2 ani si jumatate la biroul PwC din Londra, unde si-a dezvoltat in continuare cunostintele si reteaua, fiind bine conectata cu practica globala de BRS. Este practician calificat in insolventa si este implicata in proiecte TS, evaluari si NPL.

Oana Stanciu are este 20 de ani de experienta atat in planificare strategica, cat si in implementarea schimbarilor strategice de afaceri in organizatii complexe.
Senior strategist, cu accent pe Serviciile Financiare, Oana este pasionata de lucrul in organizatii cu culturi colaborative si medii provocatoare.

Andreea Negrutiu este specializata in domeniul asigurarilor, cu un background financiar solid. A facut parte din numeroase proiecte in toate industriile serviciilor financiare. In prezent, pe langa audit, dezvolta practica actuariala locala in cadrul PwC Romania, colaborand indeaproape cu echipe actuariale cu experienta din reteaua PwC din Europa Centrala si de Est (ECE), extinzandu-si rolul pe diverse proiecte de non-audit.

Anca Macovei este specializata in taxe indirecte, avand o experienta extinsa in jurisprudenta romana si europeana in acest domeniu. Are aproape zece ani de experienta in probleme de TVA, consilierea clientilor din diverse industrii precum retail, IT, logistica, imobiliare, financiare si bancare, productie, auto si aeronautica.

Irina Marinescu are o experienta profesionala de peste 16 ani, din care zece ani in PwC. Este specializata in domeniul Mobilitatii Globale, oferind consultanta companiilor multinationale cu privire la chestiuni legate de impozitarea angajatilor, inclusiv conformitatea cu impozitul pe venit, asigurari sociale internationale, politicile de egalizare a impozitelor si conformitatea cu salariile globale.

Mihail Boian s-a alaturat PwC in 2010 si a dezvoltat o expertiza extinsa care acopera diverse taxe si impozite, dar si probleme de drept public si civil, conducand una dintre echipele de litigii fiscale ale firmei de avocatura D&B david si Baias, in cadrul careia este partener. Este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, are un master in fiscalitate si este membru al Baroului Bucuresti din 2009.

Monica Todose are peste 13 ani de experienta in domeniul taxarii, cu accent principal pe preturile de transfer. In perioada 2007 - 2018,  a fost Director al Directiei Preturi de Transfer si Solutii Fiscale din cadrul ANAF, coordonand toate activitatile legate de emiterea de acorduri de pret in avans, decizii fiscale, precum si initiativele pentru rezolvarea sau prevenirea dublei impuneri pentru contribuabilii romani.

Codrut Vasile s-a alaturat PwC Romania in 2009 ca Junior Consultant. In 2012 a devenit responsabil pentru dezvoltarea aplicatiilor si managementul inovatiei in PwC ECE, ocupandu-se de multe proiecte legate de rationalizarea, transformarea si automatizarea proceselor de afaceri si a platformelor asociate. Incepand cu 1 noiembrie 2020 a fost numit Chief Technology Officer pentru PwC ECE.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.