Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 265 vizitatori și nici un membru online

In prima parte a anului 2022, Wolf Theiss isi continua extinderea biroului din Bucuresti cu noi angajari

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss si-a extins echipa de avocati prin noi recrutari in cadrul a doua grupuri de practica: Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate si Concurenta & Reglementare. Dupa anuntul recent al cooptarii Danei Toma si a Anei-Maria Mustatei in echipa Real-Estate, patru noi avocati se alatura Wolf Theiss in prima parte a anului 2022.

Bogdan Lamatic (foto stanga) s-a alaturat echipei Wolf Theiss in mai 2022 in calitate de Senior Associate in cadrul echipei de Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate. El are peste 15 ani de experienta ca avocat, reprezentand o gama larga de clienti in domeniul investigatiilor si al litigiilor aferente (inclusiv investigatii comerciale si de infractiuni de drept penal al afacerilor), investigatii corporative, conformitate si aspecte juridice conexe. Bogdan este recunoscut ca “Next Generation Partner” in Legal 500, editia 2021, pentru Dreptul Penal al Afacerilor si “Rising Star” in editia 2020 a aceluiasi anuar juridic. Bogdan vine de la Enache Pirtea si Asociatii, unde a fost Partener timp de doi ani. Anterior, a lucrat pentru Musat si Asociatii, intre 2013-2020, ca Senior Associate si apoi Managing Associate, unde a asistat numerosi clienti in chestiuni si investigatii sensibile la nivel local si international. Bogdan a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu” din Bucuresti in 2006 si detine o diploma post-universitara in drept penal de la aceeasi universitate (promotia 2015). A fost admis in Baroul Bucuresti in 2007.

Olimpia Farcas (foto dreapta) s-a alaturat Wolf Theiss la inceputul acestui an in calitate de Associate in cadrul practicii de Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate. Pana atunci, Olimpia a fost Senior Associate la Bancila Diaconu si Asociatii (firma membra a Ernst & Young Global Ltd) si anterior a fost Associate la Piperea si Asociatii. Este specializata in aspecte de investigatii si litigii de drept comercial, insolventa, administrativ si fiscal, drept societar si protectia consumatorilor. A consiliat clientii in redactarea de opinii juridice si i-a asistat si reprezentat in cadrul negocierilor si in fata autoritatilor administrative la toate nivelurile de jurisdictie, in toate etapele, inclusiv in executarea hotararilor judecatoresti. Olimpia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si detine un Master in drept fiscal de la aceeasi universitate. Olimpia este membra a Baroului Bucuresti din 2011.

"In timp ce le uram bun venit tuturor noilor nostri colegi, din toate practicile, alaturarea Olimpiei Farcas si a lui Bogdan Lamatic reflecta si cresterea rapida si consistenta a practicii noastre de Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate, atat in Romania, cat si in intreaga regiune. Firma noastra este capabila sa asiste si sa raspunda mai bine nevoilor clientilor in aceste vremuri mai dinamice, cu noi evolutii legislative si o gama larga de noi tendinte in practica, dublate de multe ori si prin aspecte de cooperare internationala si transfrontaliera", a declarat Bogdan Bibicu, Avocat Partener si Coordonator al practicii de Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate la Wolf Theiss Bucuresti.

Claudia Andreescu (foto stanga) este Associate in cadrul echipei de Concurenta & Reglementare in cadrul biroului din Bucuresti al Wolf Theiss, din martie 2022. Anterior, Claudia a lucrat pentru firme de avocatura locale, unde s-a axat pe fuziuni si achizitii si concurenta. Claudia este avocat cu drept de libera practica din anul 2020 si detine o diploma de licenta de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti si doua diplome de Masterat in drept - o diploma in Dreptul international si european al afacerilor la Paris 1 Panthéon-Sorbonne si o diploma in diplomatie si negocieri la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana.

Adrian Manolache (foto dreapta) s-a alaturat recent echipei  de Concurenta & Reglementare din cadrul biroului din Bucuresti a Wolf Theiss. Anterior, Adrian a lucrat la Ijdelea Mihailescu SPARL, unde s-a ocupat de o gama larga de activitati juridice si de servicii de reprezentare pentru diverse companii, de la start-up-uri la lideri globali, in domenii precum drept societar general, energie, protectia datelor si chestiuni legate de proprietatea intelectuala. Inainte de aceasta, a facut parte din Departamentul de Tehnologie Juridica la KPMG Legal (Toncescu si Asociatii SPARL), unde a oferit consultanta clientilor si a contribuit la proiecte de due diligence cu accent pe proprietate intelectuala, protectia datelor si alte domenii. Adrian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2017 si si-a continuat studiile cu doua Masterate, unul in Drept european si celalalt in Droit et gouvernance des affaires internationales et européennes, ambele la Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

"Primim in echipa noastra doi avocati tineri si talentati, cu abilitati juridice excelente, dornici sa construiasca alaturi de noi intr-un domeniu cu evolutii si cresteri rapide. Prin recrutarea Claudiei si a lui Adrian, continuam extinderea practicii de Concurenta & Reglementare din Bucuresti, in concordanta cu numarul si complexitatea in crestere a proiectelor pe care clientii nostri ni le incredinteaza", a declarat Anca Jurcovan, Avocat Partener si Coordonator al practicii de Concurenta & Reglementare la Wolf Theiss Bucuresti.

"Aceste noi angajari consolideaza si mai mult biroul Wolf Theiss din Bucuresti. Noii avocati au fost recrutati ca raspuns la numarul tot mai mare de dosare complexe si sofisticate in care am fost implicati si la cresterea semnificativa a activitatii noastre, in general, incepand cu 2020. Ma bucur ca acesti patru avocati dedicati si talentati au ales sa se alature Wolf Theiss si astept cu nerabdare sa lucram impreuna cu ei pentru a ne servi mai bine clientii si pentru a ne consolida profilul si prezenta pe piata locala", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.