Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 177 vizitatori și nici un membru online

Gaston Taratuta din Argentina a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year™ 2022

• EY a premiat-o, de asemenea, pe Stella McCartney, un simbol al industriei modei, cu premiul EY Social Entrepreneurship Award 2022 pentru sustenabilitate
• Invitatii au luat parte si la o sesiune inspirationala sustinuta de artistul si activistul Bono, care a vorbit despre leadership antreprenorial

Gaston Taratuta, fondator si director general al companiei argentiniene Aleph Group, Inc., a fost numit EY World Entrepreneur Of The YearTM in cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc la Monaco. Gaston a fost selectat dintre cei peste 350 de participanti inscrisi in program, concurand cu cei 50 de castigatori din 41 de tari din intreaga lume. El este al doilea castigator din America de Sud in istoria de 22 de ani a premiului. Evenimentul de celebrare a antreprenoriatului a prezentat un set divers de voci si perspective, avand inclusiv un invitat special, solistul trupei U2, Bono. Artistul si activistul s-a alaturat pe scena presedintelui juriului si directorului general al EY Global, Carmine Di Sibio, pentru a vorbi despre oamenii, locurile si posibilitatile care i-au modelat viata si despre importanta colaborarii in activitatea sa.

Taratuta, in varsta de 49 de ani, a fondat compania Internet Media Services (IMS) in 2005, cu ambitia de a dezvolta ecosistemul digital din Argentina, tara sa natala, si de a contribui la dezvoltarea industriei tehnologice globale din regiune. Ulterior, adaugand alte companii achizitionate strategic, el a format Aleph Group, Inc., un distins holding global de publicitate cu o prezenta in 90 de piete de pe patru continente. Anul trecut Aleph Group a inregistrat venituri din exploatare de 131 milioane USD care au dus la un profit net din exploatare de 26 milioane USD si are peste 1.000 de angajati.

Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale: „Castigatorul din acest an, care a transformat viitorul industriei publicitatii digitale, facand dovada unei reziliente deosebite si a unei mentalitati inovatoare, reprezinta un exemplu perfect al perseverentei de neoprit care caracterizeaza antreprenorii din programul EY Entrepreneur Of the Year.”

Despre Gaston Taratuta, fondator si CEO al Aleph Group

Calatoria lui Gaston a inceput in timp ce lucra pentru cea mai mare companie media din Brazilia, unde printre rolurile sale principale se numara responsabilitatea de a conecta agentii de publicitate brazilieni cu clientii din Statele Unite. Atunci a inceput sa identifice un decalaj care avea sa determine o mare parte din succesul sau pe parcurs - atat de multe platforme digitale se concentrau prea mult pe pietele cu cele mai bune performante, ignorand oportunitatile viitoare ale celor emergente.

La mijlocul anilor 2000, a pornit pe cont propriu si a fondat Internet Media Services (IMS) cu scopul de a creste reprezentarea platformelor digitale pe pietele insuficient deservite. Dupa ce a incheiat un parteneriat cu Twitter pentru a asigura operatiuni in America Latina, Gaston a continuat sa obtina parteneriate cu alti giganti digitali, precum Spotify, Waze, LinkedIn si Snapchat.

Pe parcursul urmatorului deceniu, a inceput sa achizitioneze companii care aveau modele de afaceri similare cu IMS, diversificandu-se pe noi piete, ramanand in acelasi timp fidel filozofiei de baza. In 2021 a format Aleph Group, conectand platformele digitale cu agentii de publicitate din tarile emergente si creand pentru companiile care doresc sa concureze in ecosistemul digital global un context in care toata lumea are sanse egale si corecte de reusita.  

Astazi, Gaston si Aleph se angajeaza sa faca publicitatea digitala accesibila tuturor si sa ajute pietele insuficient deservite sa ajunga la o audienta globala.

Gaston Taratuta, fondator si CEO al Aleph Group, spune: "Sa fii antreprenor inseamna mai mult decat sa construiesti o afacere de succes, inseamna sa creezi si sa profiti de oportunitati acolo unde acestea nu exista sau nu sunt usor de obtinut. Putine industrii au cunoscut mai multe evolutii in ultimele doua decenii decat publicitatea digitala si tocmai de aceea sunt atat de pasionat sa forjez viitorul acesteia. Esential pentru orice succes este sa te inconjori de oamenii potriviti, iar acest premiu este o dovada a echipei mele extraordinare, inclusiv a prietenului si partenerului meu de afaceri exceptional, Ignacio Vidaguren. Sunt cu adevarat recunoscator sa fiu numit EY World Entrepreneur Of The Year 2022 si sper sa pot folosi aceasta platforma pentru a da incredere antreprenorilor viitorului".

Stella McCartney este beneficiara premiului EY Social Entrepreneurship Award 2022 pentru sustenabilitate

EY a desemnat-o, de asemenea, pe creatoarea de moda britanica Stella McCartney CBE, drept castigatoarea premiului EY Social Entrepreneurship Award 2022 pentru sustenabilitate. Distinctia recunoaste angajamentul sau de-a lungul carierei pentru sustenabilitate si inovatie in domeniul designului vestimentar, precum si activitatea organizatiei sale non-profit, Stella McCartney Cares, platforma caritabila ce are ca scop crearea unei schimbari pozitive in industria modei si in lume in general, inspirandu-i pe altii sa adopte practici durabile.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.