Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 436 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss extinde biroul din Bucuresti cooptand un nou Counsel: Flavius Florea se alatura firmei si va coordona practica de TMT, IP & Data Protection din Romania

Wolf Theiss ii ureaza bun venit lui Flavius Florea (foto), care se alatura firmei in calitate de Counsel si Coordonator al practicii de TMT, IP & Data Protection din Romania. El va conduce si va consolida practica, adaugand expertiza valoroasa echipei locale.

Flavius Florea practica avocatura de peste 10 ani, concentrandu-se pe dreptul tehnologiei, proprietate intelectuala si protectia datelor cu caracter personal. Domeniile sale de activitate includ: asistarea clientilor in legatura cu obligatiile ce decurg din diversele legi romanesti si europene privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private, securitatea datelor, inclusiv in ceea ce priveste notificarile obligatorii privind incalcarea securitatii datelor si gestionarea cazurilor dificile de incalcare a securitatii datelor, precum si cu privire la un spectru larg de aspecte legate de domeniul online, printre care comertul electronic, drepturile de autor si legislatia privind mass-media si publicitatea.

Flavius a oferit consultanta unei game largi de clienti, de la mari companii internationale la start-up-uri dinamice din mai multe industrii, printre care telecomunicatii, IT, produse de consum, industria auto si servicii online. In ultimii ani, Flavius a participat in proiecte complexe pentru mari clienti corporativi in legatura cu implementarea programelor de conformitate cu GDPR, precum si in proiecte legate de libertatea de informare, stocarea documentelor si confidentialitate.

Inainte de a se alatura echipei Wolf Theiss, Flavius a fost Senior Managing Associate la KPMG Legal (Toncescu si Asociatii), unde s-a axat pe proiecte legate de TMT (Telecomunicatii, Media si Tehnologie), protectia datelor, aspecte comerciale si IP (proprietate intelectuala). Anterior, Flavius a fost Managing Associate la DLA Piper. De asemenea, a lucrat ca Associate si apoi Senior Associate la bpv Grigorescu.

Flavius detine o diploma de Master in drept privat de la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept si o diploma de licenta in drept  de la aceeasi universitate. Din 2017 este Profesionist certificat in domeniul confidentialitatii informatiilor-Europa (CIPP-E – Certified Information Privacy Professional-Europe) in cadrul Asociatiei Internationale a Profesionistilor in Confidentialitate (International Association of Privacy Professionals - IAPP) si este membru al Baroului Bucuresti.

"Il felicit si ii urez bun venit calduros lui Flavius in echipa Wolf Theiss. Ma bucur ca Flavius va coordona practica noastra de TMT, IP & Data Protection din Romania, un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru companii dintr-o mare varietate de industrii si nu numai din sectorul tehnologic. Recrutarea lui Flavius confirma, o data in plus, strategia noastra locala si regionala de a ne dezvolta continuu competentele in cadrul principalelor noastre arii de activitate si de a tinti catre pozitii de top in toate practicile de pe pietele noastre", a declarat Ileana Glodeanu, Partener si Coordonator al practicii Corporate/M&A in cadrul biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.