Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 110 vizitatori și nici un membru online

EY a asistat GreenVolt in achizitionarea LJG Green Source Energy Alpha (Project Lions)

Echipa de Strategie si Tranzactii a EY Romania a oferit GreenVolt servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta privind aspecte de structurare fiscala si contabila.

GreenVolt, prin intermediul filialelor sale V-Ridium Solar 45 si V-Ridium Renewables (Romania), a semnat, la sfarsitul lunii mai, contractul de achizitie a parcului solar fotovoltaic detinut de LJG Green Source Energy Alpha de la Samsung C&T Corporation. Parcul are 45 MW si opereaza din 2013 in judetul Giurgiu.

Valoarea totala a tranzactiei este de 83 milioane de euro. Achizitia este parte din strategia GreenVolt deoarece, pe de o parte, profitabilitatea asteptata este semnificativ peste costul capitalului propriu al companiei si, pe de alta parte, ofera oportunitatea de optimizare a randamentului financiar al acestui activ, fie prin stabilirea unui potential contract bilateral de cumparare a energiei (PPA), fie prin optimizarea operationala a managementului parcului si prin potentialul de „repowering” al acestui activ pe termen mediu.

„Tranzactia se inscrie in strategia GreenVolt de dezvoltare in Romania a unui portofoliu de active operationale de energie regenerabila. Ne bucuram ca am asistat GreenVolt in aceasta achizitie si ca ajutam cu expertiza noastra de tranzactii in domeniul energiei verzi, un sector in plina efervescenta”, spune Liliana Busoiu (foto), lider al departamentului Transaction Diligence, EY Romania.

Bogdan Berneaga, country manager V-Ridium Solar 45 a apreciat asistenta oferita de EY pentru “promptitudine, eficienta si experienta financiara si fiscala in tranzactii din domeniul energiei regenerabile, obtinuta in proiecte similare. Solutiile propuse de EY au fost relevante si aplicabile in contextul tranzactiei.”

Echipa financiara, fiscala si contabila care a acordat consultanta din partea EY a fost coordonata de Liliana Busoiu si Alexandra Brinzan pentru asistenta financiara si de Miruna Enache pentru asistenta fiscala.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.