Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 179 vizitatori și nici un membru online

Simona Matei devine Partener in cadrul departamentului de Audit al EY Romania

Simona Matei (foto) preia, incepand cu luna iulie 2022, pozitia de Partener al EY Romania in cadrul departamentului de Audit. Cu o experienta de 14 de ani in domeniul auditului financiar, din care 11 ani petrecuti in cadrul EY, Simona Matei coordoneaza un portofoliu extins de angajamente de audit financiar pentru entitati care activeaza in domeniul serviciilor financiare (banci, leasing, pensii, fonduri de investitii), dar si companii multinationale ce opereaza in alte industrii. Simona a fost implicata si in alte angajamente de asigurare, inclusiv piete de capital, precum si in proiecte de consultanta in domeniul financiar-bancar.

In afara proiectelor de audit, Simona este implicata in coordonarea si livrarea programelor de training specifice pentru serviciile financiare, precum si in alte proiecte legate de dezvoltarea echipelor.

Alina Dimitriu, lider Audit si servicii conexe, EY Romania: „Aceasta realizare extraordinara in cariera profesionala a Simonei este rezultatul unei implicari deosebite in ceea ce priveste clientii nostri, dezvoltarea echipelor, dar si in transformarea activitatii noastre in domeniul serviciilor financiare si nu numai.”

„Provocarile generate de ultimele evolutii globale confirma faptul ca unul din cele mai importante motoare pentru stabilitatea si cresterea sustenabila a unui business sunt oamenii si motivarea acestora si, prin urmare, aceasta este una dintre prioritatile mele cheie. Perioada prin care trecem in ultimii ani a contribuit fundamental la tehnologizarea si eficientizarea multor aspecte ale vietilor noastre profesionale si personale, printre care si auditul. Intrucat tehnologia deja ne-a demostrat ca aproape orice este posibil, retentia echipelor si adaptarea acestora la noua realitate intr-un mod colaborativ si eficient ne va permite sa raspundem nevoilor clientilor nostri la cele mai inalte standarde”, a declarat Simona Matei.

Simona este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, acreditat de catre ASPAAS. Detine de asemenea certificari de trainer si coach.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.