Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 78 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca prin extinderea echipei de avocati

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss isi continua extinderea prin recrutarea a sase noi avocati in cadrul urmatoarelor grupuri de practica: Proiecte, Energie & Infrastructura, Litigii, Drept societar si fuziuni & achizitii si Dreptul muncii. In urma anuntului recent al celor sapte avocati care s-au alaturat firmei de avocatura in prima jumatate a anului 2022, Wolf Theiss ureaza bun venit altor sase noi avocati.

La 1 iulie 2022, Vladimir Plugarescu (foto stanga) s-a alaturat Wolf Theiss in calitate de Senior Associate in cadrul echipei de Proiecte, Energie & Infrastructura. El are peste 8 ani de experienta ca avocat, fiind axat pe aspecte de energie si resurse naturale, dreptul mediului, sanatate, imobiliare, drept societar si fuziuni & achizitii. Inainte de a se alatura echipei Wolf Theiss, Vladimir a fost avocat la doua firme de avocatura romanesti - NNDKP si Pachiu & Asociatii, fiind responsabil cu asistenta juridica in cadrul multor proiecte si tranzactii energetice majore. Anterior, a fost consilier juridic in cadrul a doua companii, unde a asistat numerosi clienti in chestiuni de reglementare si de mediu pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare comerciale si negocierea contractelor de tip FIDIC. Vladimir a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2010 si detine o diploma de Masterat, unul in dreptul afacerilor internationale la Universitatea din Tilburg, Facultatea de Drept (promotia 2011). In 2014, a fost admis in Baroul Bucuresti.

Gabriela Patrascan s-a alaturat recent Wolf Theiss in calitate de Senior Associate in cadrul echipei de Litigii. Anterior, Gabriela a lucrat la SCA Davo & Asociatii ca avocat si la CII Alice Matache Mirela ca practician in insolventa stagiar. Ea a acordat asistenta juridica si reprezentare in instanta in chestiuni precum: procedura de insolventa, actiuni in atragerea raspunderii initiate de terti impotriva asocierii in participatiune, anularea hotararilor actionarilor, rezilierea contractelor de inchiriere, litigii privind obligatia statului de a emite un act administrativ, anularea procedurii de vanzare a activelor in procedura de lichidare, inregistrarea marcilor nationale. Inainte de aceasta, Gabriela a fost Senior Associate la SCP Mitel & Asociatii, unde s-a concentrat pe acordarea de asistenta juridica si reprezentare in: litigii, proceduri de executare silita, contestatii impotriva actelor / procedurii de executare silita, cereri legate de clauze abuzive, inregistrarea de marci la nivel european, incalcarea brevetelor si distrugerea marfurilor importate cu incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala. Gabriela este avocat cu drept de libera practica din anul 2014. Ea detine o diploma de licenta de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, 2012 (Teza de licenta cu tema "Clauze abuzive in contractele de leasing") si doua diplome de Masterat in drept - un Master in Dreptul international si european al afacerilor (Maitrise en Droit Européen et International des Affaires) la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (College juridique franco-roumain d’études européennes), 2013 si un Master in drept fiscal la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, 2022. De asemenea, in 2015, Gabriela a absolvit Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor. Din octombrie 2021 este membra a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa.

Dumitru Colcer este Associate in cadrul biroului din Bucuresti al Wolf Theiss si membru al echipei de Litigii. Inainte de a se alatura echipei Wolf Theiss la jumatatea lunii iulie, Dumitru a lucrat pentru o firma de avocatura de top din Romania, concentrandu-se pe redactarea si formatarea de documente juridice si pe efectuarea de diverse cercetari juridice. In 2021, Dumitru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. In aprilie 2022, a fost admis in Baroul Bucuresti.

Roxana Balica s-a alaturat recent echipei de Corporate / M&A din cadrul Wolf Theiss in calitate de Associate. Anterior, Roxana a lucrat pentru o firma romaneasca de avocatura, concentrandu-se pe operatiunile legate de Registrul Comertului; redactarea hotararilor actionarilor unici, a hotararilor generale ale actionarilor, a declaratiilor, a procurilor si a altor documente necesare; acordarea de consultanta si consiliere juridica pentru acorduri civile sau comerciale, inclusiv redactarea si interpretarea clauzelor; reprezentarea si asistarea clientilor in fata autoritatilor. Inainte de aceasta, a fost Associate in cadrul a doua firme romanesti de avocatura. Roxana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca in 2018 si si-a continuat studiile cu un Masterat, in Dreptul Afacerilor la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, 2021. In 2018, a fost admisa in Baroul Bucuresti.

Marius Moldoveanu este Associate in cadrul echipei de Corporate / M&A. Inainte de a se alatura recent Wolf Theiss, Marius a fost stagiar juridic la trei firme de avocatura locale. A fost, de asemenea, voluntar pentru Crucea Rosie si pentru "Ideo Ideis". Marius detine o diploma de licenta de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, 2021. Marius a fost admis in Baroul Bucuresti in aprilie 2022.

La jumatatea lunii iulie 2022, Ioana Iacob s-a alaturat Wolf Theiss in calitate de Associate in echipa de Dreptul Muncii. Anterior, Ioana a lucrat pentru o firma romaneasca de avocatura, oferind consultanta in mai multe domenii, cum ar fi: drept civil si drept societar, dreptul muncii, GDPR, proprietate intelectuala, drept fiscal si litigii. De asemenea, a oferit asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in aspecte de drept civil, drept contraventional si dreptul muncii. Ioana a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti in 2017 si apoi a urmat un masterat in dreptul muncii la aceeasi universitate in 2018. In octombrie 2018, a fost admisa in Baroul Bucuresti.

"Le uram un calduros bun venit in echipa Wolf Theiss acestor sase avocati talentati. Noile recrutari in cadrul biroului din Bucuresti sunt un raspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am inregistrat in Romania incepand cu 2020 si intareste angajamentul continuu al firmei fata de aceasta piata. Pentru acest an, intentionam sa continuam sa consolidam biroul din Bucuresti, pentru a-l transforma intr-o alegere de top pentru servicii juridice si pentru a ne creste profilul si prezenta pe piata locala", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.