Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 52 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss promoveaza trei avocati din cadrul biroului din Bucuresti in pozitii de Senior Associate

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss anunta promovarea Corneliei Postelnicu din grupul de practica Corporate / M&A si a Andreei Tudorache si a lui Alexandru Asaftei (ambii din grupul de practica Banking & Finance), in pozitiile de Senior Associate.

“De-a lungul anilor, Cornelia, Andreea si Alexandru au contribuit in mod semnificativ la succesul biroului din Bucuresti, oferind asistenta in unele dintre cele mai importante tranzactii derulate de Wolf Theiss pe aceasta piata. Ei au primit din partea clientilor aprecieri pentru cunostintele si expertiza lor juridica si mai ales pentru standardele lor profesionale si etice ridicate, disponibilitatea, colaborarea, precum si pentru intelegerea nevoilor clientilor. Promovarea acestor trei avocati este in semn de recunoastere a contributiilor profesionale deosebite pe care acestia le au la dezvoltarea biroului din Bucuresti si la consolidarea pozitiei sale de lider pe piata romaneasca”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Cornelia Postelnicu (foto stanga) este membra a echipei Corporate / M&A a biroului din Bucuresti al Wolf Theiss din septembrie 2019 si este specializata in drept societar, fuziuni & achizitii si drept comercial, asocieri de tip joint-venture, restructurari intragrup si insolventa. Cu noua ani de experienta profesionala, ea a oferit consultanta clientilor din industrii variate cu rapoarte de due diligence si documente tranzactionale implicand vanzarea de active / actiuni, precum si cu privire la aspecte variate de reglementare. Inainte de a se alatura Wolf Theiss, Cornelia a colaborat cu una dintre cele mai importante firme internationale de avocatura din Romania, unde a oferit consultanta clientilor in materie de drept societar, comercial si de protectia datelor. Cornelia a fost admisa in Baroul Bucuresti in anul 2013.

Andreea Tudorache (foto dreapta) este specializata in aspecte juridice legate de finantari, banci si piete de capital. Andreea face parte din echipa de drept financiar-bancar din cadrul biroului din Bucuresti si este un membru cheie al echipei regionale de piete de capital si DCM (titluri de credit) a Wolf Theiss din noiembrie 2018. Cu noua ani de experienta, Andreea a oferit consultanta juridica clientilor pe proiecte de finantare, tranzactii de credite neperformante / NPL-uri, o gama larga de aspecte de reglementare in domeniul financiar, precum si pentru stabilirea si actualizarea programelor de emisiune de obligatiuni (EMTN) si pentru emisiuni de obligatiuni si admiterea pe piete reglementate. Andreea detine o diploma de licenta de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, 2012 si o diploma de Masterat in Dreptul Afacerilor de la aceeasi universitate, 2014. Andreea a studiat si la Facultatea de Drept a Universitatii Erasmus din Rotterdam (Olanda). In 2013, a fost admisa in Baroul Bucuresti.

Alexandru Asaftei este specializat in domeniul bancar, financiar, al pietelor de capital, plasamentelor private si asigurarilor. Experienta sa de aproape zece ani acopera, de asemenea, aspecte legate de drept societar, fuziuni si achizitii intrucat a fost implicat in consilierea unor companii importante in vanzarea de NPL-uri si achizitii imobiliare. In 2012, Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si si-a continuat studiile cu un Masterat in Dreptul Afacerilor la aceeasi universitate. In 2012, Alexandru a fost admis in Baroul Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.