Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 93 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania a fost alaturi de retailerul PROFI in procesul de transformare a departamentului de Resurse Umane

PwC Romania a fost alaturi de reteaua de magazine PROFI in procesul de transformare si optimizare digitala a departamentului sau de Resurse Umane prin implementarea solutiei SAP SuccessFactors, solutie care sustine procesele HR de baza precum recrutare, administrare, managementul performantei si managementul talentelor.

Proiectul de transformare a avut doua scopuri principale: dezvoltarea si imbunatatirea relatiei cu cei peste 15.000 de angajati din magazinele integrate, precum si de eficientizare a proceselor administrative ale departamentului de resurse umane. Astfel, pentru activitatile deja existente precum administrare HR (inclusiv generare de documente), recrutare sau onboarding, cresterea eficientei a fost una semnificativa.

”Intr-o piata a muncii in permanenta schimbare, firmele trebuie sa se concentreze pe imbunatatirea relatiei cu angajatii lor, concomitent cu cresterea eficientei proceselor de resurse umane. Un sondaj realizat de PwC arata ca 40% dintre liderii de resurse umane de la nivel global spun ca increderea dintre angajatii si managerii lor directi este foarte importanta. De aceea liderii trebuie sa instituie politici de sustinere a angajatilor si sa deschida canale clare de comunicare cu acestia. Solutia aleasa de PROFI ofera toate aceste avantaje, fiind din punct de vedere tehnic o solutie cloud, usor scalabila, care integreaza o mare parte din procesele companiei din zona de HR, acest fapt constituind o baza excelenta pentru cresterea calitatii datelor si a eficientizarii  activitatilor consumatoare de timp. Mai mult, abordarea pe care am avut-o pe toata durata proiectului a tinut cont de urmatoarele elemente extrem de importante: sa pornim de la procesele de business existente, sa vedem cum pot fi acestea optimizate cu ajutorul solutiei, dar si sa pornim de la solutie, ca punct de referinta, pentru ariile in care a aparut nevoia unor noi procese de business. Ma bucur ca PROFI a ales PwC ca partener pentru implementarea acestui proiect de transformare digitala atat de important si cu un impact semnificativ pentru organizatie si as vrea sa felicit echipa Profi HR & Digital Transformation, condusa de Diana Stoica, pentru implicarea pe care au avut-o pe tot parcursul proiectului”, a declarat Radu Badiceanu, Partener PwC Romania.

“Proiectul de implementare a solutiei SAP SuccessFactors este foarte important pentru strategia noastra in materie de resurse umane, strategie bazata in primul rand pe dezvoltarea continua a relatiei cu angajatii nostri, printr-un mod de comunicare transparent si prietenos. Feedback-ul constant dintre manageri si angajati cu privire la realizari, oportunitati si obiective construieste relatii profesionale puternice intre membrii echipelor si sustine imbunatatirea continua a performantei.  Modulele de SAP SuccessFactors implementate acopera toate procesele de HR incepand de la Recruiting & Onboarding pana la Performance Management, Succession, Reward and Recognition. Astfel, intr-un sistem usor accesibil si transparent cuprindem toate aspectele vietii unui angajat, avand un impact major in imbunatatirea experientei in cadrul companiei. Suntem mandri sa finalizam un proiect complex in a carui implementare ne-a stat alaturi echipa de consultanti PwC coordonata de Radu Badiceanu. Experienta colaboratorilor PwC, alaturi de focusul si determinarea echipelor Profi HR & Digital Transformation, au stat la baza unui “Go-live” de succes, ce duce procesele de HR din cadrul companiei la un nivel superior de digitalizare si performanta!”, a declarat Diana Stoica, Directorul de Resurse Umane al PROFI.

In cadrul solutiei implementate au fost abordate urmatoarele doua arii: Employee Self Service, prin care angajatii au posibilitatea, printre altele, de a-si adauga sau actualiza singuri datele personale, pot vizualiza organigrama, pot solicita si pot oferi feedback, si Manager Self Service, care ajuta managerii sa-si dezvolte si sa-si gestioneze mai usor echipele prin oferirea de feedback si evaluarea performantei oamenilor din subordine, recompensarea pe baza performantei sau solicitarea unor noi pozitii in echipa.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.