Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 60 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss a asistat Dr.Max Group in legatura cu achizitia lantului de farmacii si diviziei de distributie a Gedeon Richter din Romania

Dr.Max Group, detinut de Penta Investments, s-a bazat pe expertiza juridica a Wolf Theiss in ceea ce priveste achizitia operatiunilor de retail si distributie a produselor farmaceutice detinute de Gedeon Richter in Romania. Prin aceasta tranzactie, Dr.Max Group va continua sa-si consolideze pozitia pe piata farmaceutica de retail si wholesale. Tranzactia a fost semnata in data de 20 octombrie 2022 si ramane supusa aprobarii Consiliului Concurentei.

Dr.Max Group, principalul lant de farmacii din Europa Centrala, detinut de Penta Investments, a semnat cu succes acordul de achizitie a operatiunilor de retail si distributie ale Gedeon Richter in Romania.

Echipa de Corporate M&A a biroului Wolf Theiss din Bucuresti, coordonata de Partener Ileana Glodeanu, a actionat in calitate de consilier juridic pentru Dr.Max Group in toate etapele acestei tranzactii farmaceutice: efectuarea procesului de due diligence juridic, depunerea dosarului de concurenta si asistenta tranzactionala pentru achizitia in cadrul unui proces competitiv, inclusiv conducerea negocierilor de fuziuni si achizitii privind acordul de cumparare de actiuni si intregul pachet tranzactional, guvernat de legea romana.

Alaturi de Partener Ileana Glodeanu, Senior Associates Mihai Coada si Luciana Tache (ambii membri ai echipei de Corporate M&A) au contribuit in mod esential la succesul acestei tranzactii. In plus, Wolf Theiss a implicat o echipa interdisciplinara din mai multe grupuri de practica: Employment - Senior Associate Costin Salaru; Data Protection, IP & TMT - Associate Nina Lazar; si Banking & Finance - Associate Catalin Sabau. Pentru aspectele legate de concurenta & antitrust, Partenerul Anca Jurcovan si Associates Maria Ionescu si Claudia Andreescu au completat echipa Wolf Theiss.

"Prin achizitia operatiunilor de retail si distributie ale Gedeon Richter in Romania, Dr.Max isi consolideaza si mai mult pozitia de lider ca retailer de servicii farmaceutice de tip omnichannel in Romania. Aceasta tranzactie este, de asemenea, un semn clar al increderii grupului in piata romaneasca, iar strategia noastra vizeaza continuarea consolidarii pozitiei noastre in regiunea CEE.  In ultimele luni, am lucrat indeaproape cu avocatii nostri de la Wolf Theiss, iar expertiza, dedicarea si abordarea proactiva a acestora au fost esentiale pentru semnarea cu succes a tranzactiei.", a declarat Gabriel Ianculescu, Director M&A Dr.Max Romania.

"In ultimii ani, am oferit consultanta in unele dintre cele mai mari si mai rafinate tranzactii de pe piata romaneasca, atat de partea vanzatorului cat si de partea cumparatorului. Pentru echipa noastra, este intotdeauna o placere sa asistam jucatori de top de pe piata precum Penta Investments / Dr.Max in consolidarea pozitiei lor in Romania si in regiune. Sunt foarte mandra de echipa noastra de fuziuni si achizitii de la Wolf Theiss care reuseste sa navigheze printr-un volum de munca intens si a finalizat cu gratie numeroase tranzactii intr-o serie de sectoare importante cum ar fi sanatatea, IT-ul si energia regenerabila", a declarat Ileana Glodeanu (foto stanga), Partener si Coorodonator al practicii de Corporate M&A in cadrul biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2022 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.