Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 148 vizitatori și nici un membru online

Wolf Theiss promoveaza doi avocati din cadrul biroului din Bucuresti in pozitii de Counsel

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss anunta promovarea interna a doi Senior Associates din cadrul echipelor Corporate / M&A si Energie & Proiecte in pozitii de Counsel. Adina Aurel si Mihai Coada au fost promovati in pozitii de Counsel in cadrul echipei Wolf Theiss din Bucuresti.

Adina Aurel este membra a echipei Energie & Proiecte in cadrul biroului din Bucuresti al Wolf Theiss. Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul juridic, Adina a fost implicata in tranzactii importante de fuziuni si achizitii in domeniul energiei, precum si in proiecte imobiliare.

Experienta sa juridica diversa ii permite sa asiste clientii in toate etapele unei tranzactii: de la dezvoltarea proiectelor, considerente de reglementare, consultanta zilnica pentru companiile care activeaza pe piasa si pregatirea afacerii pentru vanzare sau efectuarea raportului de due diligence, pana la negocierea contractului de achizitie, coordonarea finalizarii tranzactiei si integrarea operatiunilor afacerii rezultate. Adina are o experienta vasta in industria energiei regenerabile din Romania datorita pozitiei de director juridic al unei asociatii romanesti de energie regenerabila pe care a detinut-o inainte de a se alatura Wolf Theiss, dar si in domeniul activitatilor de comercializare a energiei electrice si a gazelor naturale, resurselor naturale si mediului in Romania. Adina este licentiata in Drept si Relatii Internationale la Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucuresti si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2003.

Cateva dintre proiectele reprezentative recente ale Adinei includ asistenta juridica pentru: ENERCON, in vanzarea unui parc eolian operational de 34,5 MW; Ingka Investments, in achizitionarea a sapte societati care exploateaza capacitati de energie eoliana cu o putere instalata de 171MW; Jade Power Trust, o companie canadiana de energie regenerabila, in vanzarea portofoliului de proiecte de energie regenerabila din Romania pentru 71 de milioane de euro; un mare grup de companii europene, in achizitionarea de proiecte de energie regenerabila cu o capacitate totala instalata de 100 MW; o mare companie de furnizare a energiei electrice, in sustinerea activitatii sale pe piata; mari producatori de energie electrica de pe piata, in vederea explorarii de noi posibilitati de capacitati de productie bazate pe noi tehnologii.

Mihai Coada este membru al echipei Corporate / M&A din cadrul biroului din Bucuresti al Wolf Theiss. Mihai are o experienta in domeniu de peste 10 ani, timp in care a reprezentat un spectru vast de clienti, precum firme de private equity, investitori strategici si antreprenori, in cadrul unor tranzactii semnificative de fuziuni si achizitii incheiate in Romania (atat de partea vanzatorilor, cat si de partea cumparatorilor). Mihai a asistat clienti in implementarea a numeroase modificari corporative, inclusiv in restructurari si reorganizari la nivel de grup. De asemenea, a acordat consultanta clientilor pe diverse aspecte de reglementare financiara, precum asistenta juridica cu privire la servicii financiare in Europa Centrala si de Est post-Brexit si servicii financiare transfrontaliere conform MiFID II. Mihai a detinut anterior functia de Asociat Coordonator in cadrul unei firme de avocatura regionale de top si este licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Mihai este membru al Baroului Bucuresti din anul 2012.

Mihai a contribuit in mod esential la succesul urmatoarelor tranzactii recente: achizitionarea de catre Dr.Max Group a operatiunilor de retail si distributie a produselor farmaceutice detinute de Gedeon Richter in Romania; achizitionarea de catre Sunman Group a retailerului roman lider in domeniul jucariilor si jocurilor Noriel; vanzarea pachetului majoritar de actiuni al Dacia Plant catre Ceres Pharma.

"Promovarea Adinei si a lui Mihai in pozitii de Counsel este o recunoastere a contributiei lor profesionale deosebite la dezvoltarea biroului din Bucuresti, pe masura ce ne consolidam pozitia de firma de avocatura de top pe piata romaneasca. Amandoi sunt extraordinar de pasionati de munca lor si au primit feedback extraordinar din partea clientilor pentru cunostintele lor juridice, precum si pentru intelegerea lor comerciala a aspectelor tranzactionale sofisticate ", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

"Sunt mandra si ii felicit calduros pe Adina si Mihai, doi avocati dedicati si talentati ai biroului Wolf Theiss din Bucuresti, pentru promovarile lor bine meritate. Ne bucuram sa vedem ca Wolf Theiss isi respecta promisiunea de a recunoaste performantele individuale deosebite si promoveaza profesionistii nostri pe masura ce avanseaza in cariera si abia astept multe alte promovari in biroul nostru", a adaugat Ileana Glodeanu, Partener si Coorodonator al practicii de Corporate / M&A in cadrul biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.