Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 145 vizitatori și nici un membru online

Societatea de avocatura KPMG Legal – Toncescu si Asociatii impreuna cu echipele KPMG Tax si KPMG Advisory au asistat Paval Holding in cea mai mare tranzactie realizata pe piata imobiliara din Romania

Echipa integrata de avocati si consultanti din cadrul societatii de avocatura KPMG Legal – Toncescu si Asociatii, KPMG Advisory si KPMG Tax, condusa de Alexandru Mocanescu, Bogdan Vaduva/Elena Surdeanu si Daniel Pana, a asistat Paval Holding in achizitia portofoliului de birouri detinut de CA Immo in Romania si preluarea echipei de management, in cea mai mare tranzactie realizata pe piata imobiliara din Romania.

Acestia au acordat asistenta juridica, financiara si fiscala atat in procesul de due-diligence, cat si consultanta juridica pe parcursul procesului de redactare, negociere si semnare a documentelor tranzactiei, oferind de asemenea si asistenta juridica privind obtinerea aprobarii Consiliului Concurentei.

Portofoliul CA Immo include 7 proiecte de birouri clasa A situate in Bucuresti: Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 si 2, Orhideea Towers si River Place care, impreuna, insumeaza o suprafata inchiriabila de 165.000 mp.

Paval Holding este vehiculul de investitii al familiei Paval, cel mai mare grup antreprenorial local, care detine Dedeman si multiple alte investitii de mare profil in Romania.

Karina Paval, Vicepresedinte Paval Holding: “Prin aceasta achizitie reconfirmam increderea noastra in potentialul pe termen lung al sectorului imobiliar, securizand cladiri performante de birouri, de clasa A, in locatii ireplicabile din Capitala. In plus, ne bucuram sa preluam si echipa locala de management, o echipa bine sudata si experimentata, care va continua sa asigure succesul acestui portofoiu. As dori sa multumesc KPMG Romania si KPMG Legal - Toncescu si Asociatii pentru profesionalismul de care au dat dovada si pentru sprijinul acordat in gestionarea acestei tranzactii complexe, intr-un timp record”.

Alexandru Mocanescu (foto stanga sus), Partener, Head of real estate, KPMG Legal – Toncescu si Asociatii: “In primul rand, multumim Karinei Paval, Vicepresedinte Paval Holding, pentru increderea acordata echipei noastre in gestionarea acestui proiect deosebit de important pentru grupul Paval Holding si pentru piata imobiliara din Romania. Proiectul a putut fi realizat intr-un timp record datorita profesionalismului si colaborarii foarte bune cu echipa de imobiliare a Paval Holding. Aceasta achizitie arata inca o data increderea clientului nostru in piata din Romania si constituie un semnal pozitiv pentru capitalul romanesc si piata locala in ansamblul sau”.

René Schöb (foto dreapta), Partener Consultanta Fiscala, Head of KPMG Tax and Legal, KPMG in Romania: “Multumesc echipei integrate de avocati si consultanti pentru o experienta extraordinara si pentru succesul unui proiect de o asemenea anvergura – cea mai mare tranzactie imobiliara realizata vreodata in Romania. Profesionalismul echipei Paval Holding a fost esential si multumim pentru increderea acordata KPMG Legal – Toncescu si Asociatii, KPMG Advisory si KPMG Tax si serviciilor complexe necesare unei tranzactii ce va intra in istoria pietei imobiliare din Romania”.

Bogdan Vaduva, Partener KPMG Romania, Liderul Departamentului de Consultanta in Tranzactii: „Suntem incantati ca am facut parte din cea mai importanta tranzactie realizata pe piata imobiliara din Romania si ca am asistat clientul nostru, Paval Holding, pe parcursul intregului proces de achizitie. Am lucrat indeaproape cu puternica echipa de proiect a clientului in fiecare etapa a tranzactiei. Aceasta achizitie emblematica confirma inca o data angajamentul clientului nostru de a investi in afaceri durabile in Romania si de a-si consolida pozitia in domeniul imobiliare. Multumesc echipei de Deal Advisory condusa de Elena Surdeanu pentru succesul unui proiect de anvergura si excelenta comunicare cu clientul nostru”.

Daniel Pana, Partener, Consultanta Fiscala, KPMG in Romania: “Am lucrat intr-o echipa integrata, multidisciplinara, impreuna cu profesionisti din partea Paval Holding, dar si colegi din KPMG Legal si KPMG Advisory. Impreuna, ne-am implicat in estimarea impactului aspectelor fiscale asupra acestei tranzactii, inclusiv asupra pretului platit de cumparator. De asemenea, in stransa cooperare cu clientul nostru si colegii din KPMG Legal, ne-am asigurat ca aspectele fiscale importante sunt surprinse in documentele de vanzare-cumparare. Multumesc mult echipei conduse de Monica Iordache, care a gestionat direct comunicarea dintre Paval Holding si CA Immo pe subiecte de taxe”.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.