Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 79 vizitatori și nici un membru online

Antreprenorii din regiunea Olteniei se intalnesc pentru a discuta despre energie verde si finantare nerambursabila

Firmele din zona Olteniei pot afla in doar cateva ore cum pot accesa fonduri europene pentru producerea de energie regenerabila si ce programe cu finantare nerambursabila pot accesa anul acesta. Antreprenorii si oamenii de afaceri din judetele Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti sunt invitati la conferinta Fonduri europene si Energie Verde. Surse de finantare nerambursabila, eveniment ce va avea loc in data de 9 August la Craiova, si respectiv, 10 August la Targu Jiu.

In contextul actual al dezvoltarii durabile si al schimbarilor climatice, participarea la conferinta Fonduri europene si Energie Verde. Surse de finantare nerambursabila este o oportunitate pentru antreprenorii dornici sa valorifice sursele de finantare nerambursabila disponibile in prezent. Acest eveniment urmareste sa ofere cunostintele necesare si instrumentele esentiale pentru a accelera dezvoltarea afacerilor si a implementa proiecte sustenabile in sectorul energetic.

Astfel, participantii la conferinta pot afla care sunt oportunitatile de finantare disponibile pentru mediul privat, beneficiile si avantajele investitiilor in energie regenerabila, precum si impactul lor asupra mediului si comunitatilor locale. Totodata, vor descoperi care sunt criteriile de eligibilitate, procedura de aplicare si termenele limita pentru a accesa aceste finantari.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi variate si adaptate intereselor investitorilor privati. Printre acestea se numara:

- Fondul pentru Modernizare in Romania – autoconsum si productie. Prin intermediul acestui program, IMM-urile si firmele mari au posibilitatea de a accesa finantari pentru dezvoltarea de noi capacitati de productie de energie electrica din surse regenerabile precum energia solara, eoliana, hidroelectrica, energie provenita din biomasa, biogaz sau energie geotermala. Valoarea maxima a ajutorului de stat solicitat este 20 milioane de Euro pe intreprindere, pe proiect de investitii.
- Viitorul e electric & parteneriat Fabrica de Consultanta si ENERGOLOOP.
- Programul Regional Sud-Vest Oltenia - apel de proiecte pentru investitii realizate de catre IMM-urile din judetele Gorj, Valcea, Olt, Dolj si Mehedinti. Valoarea maxima a asistentei financiare nerambursabile este de 1,5 milioane de Euro.
- Programul Tranzitie Justa – vizeaza investitiile facute de IMM-urile din judetele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galati, Prahova si Mures. Valoarea maxima a asistentei financiare nerambursabile este 5 milioane de Euro.
- Schema de ajutor de stat HG 807/2014 -  sunt finantate investitiile noi cu impact major in economie, de cel putin 1 milion de Euro, echivalentul a 4,5 milioane de lei.  
- CONSTRUCTPLUS - Programul national pentru dezvoltarea productiei interne de produse si materiale de constructii  - Valoarea maxima a finantarii 50 milioane de Euro.  
- INVESTALIM - Programul national de dezvoltare si sustinere a industriei alimentare - Valoarea minima a finantarii 500.000 de Euro

Speakerii conferintei sunt persoane cu experienta in domeniile mai sus mentionate: Liciniu LUPU, Fondator & CEO Fabrica de Consultanta, Eduard FARISEU, Fondator & CEO ENERGOLOOP, Alexandru DRAGOMIR, Director Executiv Fabrica de Consultanta si Sonia BANDREA, Director Vanzari Fabrica de Consultanta.

Intr-o lume preocupata de sustenabilitate si de dezvoltare verde, conferinta Fonduri europene si Energie Verde. Surse de finantare nerambursabila ofera oportunitatea unica de a afla informatii noi si de a lua decizii strategice pentru dezvoltarea afacerilor si protejarea mediului inconjurator. Prin participarea la acest eveniment, antreprenorii si companiile din zona Olteniei si nu numai pot contribui la construirea unui viitor mai verde, mai prosper si mai sustenabil pentru generatiile urmatoare.

Conferinta Fonduri europene si Energie Verde. Surse de finantare nerambursabila va fi gazduita la Ramada Plaza Craiova, Sala Constantin Brancusi, in data de 9 august, incepand cu ora 17:00 si respectiv Riviera by Anna - Salon Premier, in data de 10 august, incepand cu ora 12.00.

Participarea la conferinta este gratuita, dar locurile sunt limitate, astfel ca se recomanda inscrierea prealabila pe site-ul oficial al evenimentului www.events.fdc.ro.

Informatii suplimentare despre eveniment va pot fi oferite pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.