Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 178 vizitatori și nici un membru online

Mazars in Romania anunta numirea a doi noi Parteneri locali

Incepand cu data de 1 septembrie 2023, Catalina Calinescu si Lucian Dumitru au fost numiti in pozitiile de Outsourcing – HR & Payroll Partner, respectiv Tax Partner, in echipa de management a Mazars in Romania, cu scopul de a consolida si dezvolta expertiza si capacitatea firmei in domenii cheie ale business-ului.

Catalina s-a alaturat companiei Mazars in luna septembrie a anului 2005 si are o experienta profesionala de peste 17 ani in domeniu, oferind in acest timp consultanta clientilor din diverse industrii. Catalina este expert in legislatia muncii, avand o certificare emisa de catre Ministerul Muncii si membra a Uniunii Nationale a Expertilor in Legislatia Muncii (UNELM).

„Aceasta promovare binemeritata recompenseaza performanta exceptionala a Catalinei si abilitatile sale remarcabile de leadership. Rolul Catalinei va fi de a continua sa creasca vizibilitatea in toate ariile de HR & Payroll si sa contribuie la calitatea si diversitatea serviciilor noastre, dezvoltand in acelasi timp aria de consultanta in salarizare si resurse umane. Am incredere deplina ca, sub indrumarea ei si impreuna cu toti colegii nostri, vom atinge noi niveluri de succes.”, a mentionat Luminita Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, Mazars in Romania.

Comentand despre noua ei provocare, Catalina (foto stanga) a remarcat: „Acest nou rol reprezinta un pas semnificativ in cariera mea, care vine insotit de noi ambitii si obiective si care plaseaza departamentul de HR & Payroll la un nivel si mai inalt, agil si orientat catre nevoile clientilor. Impreuna cu colegii mei, am reusit sa obtinem noi realizari si sa elaboram o alta strategie de succes pentru compania noastra. As dori, de asemenea, sa ii multumesc Luminitei pentru tot sprijinul oferit de-a lungul acestor multi ani, in care m-a pregatit pentru o astfel de pozitie.”

Lucian (foto dreapta) s-a alaturat companiei Mazars in luna februarie a anului 2017 ca Senior Manager in departamentul de consultanta fiscala. Avand o experienta profesionala de peste 13 ani in domeniu, Lucian este specializat in sfera de taxe directe, ce include taxare internationala si domestica pentru companii, aria de preturi de transfer, precum si taxarea persoanelor fizice. Este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF) si absolvent al Universitatii King’s College din Londra.

„Il felicitam pe Lucian pentru noul sau rol si rezultatele extraordinare pe care le-a obtinut in ultimii ani in cadrul Mazars. Cultivarea talentului si promovarea cresterii membrilor echipei noastre reprezinta o parte vitala a culturii si strategiei Mazars, si este o placere pentru mine, precum si pentru colegii mei, sa continuam aceasta calatorie alaturi de Lucian si sa le oferim clientilor nostri servicii fiscale exceptionale.”,  a mentionat Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax, Mazars in Romania.

Reflectand asupra noii sale pozitii, Lucian adauga: „Sunt onorat sa devin parte a echipei de conducere a Mazars si entuziasmat pentru aceasta noua etapa a carierei mele. A fost o calatorie grozava si plina de provocari, in care ma bucur ca am avut sustinerea liderilor departamentului de consultanta fiscala, Edwin Warmerdam si Bianca Vlad, precum si a echipei talentate pe care o coordonez si carora le multumesc. In viitor, voi continua sa ofer servicii de calitate clientilor si sa contribui la dezvoltarea practicii noastre pentru a le oferi colegilor mei oportunitati de crestere in cadrul companiei.”

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.