Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 118 vizitatori și nici un membru online

Vrei o ascensiune in cariera ta de finante?

S-a lansat primul program experiential in finante dedicat finantistilor, in urma unei investitii de 12.000 euro

Ioana Arsenie, profesionist in finante cu o experienta de peste 20 de ani in roluri strategice, board advisor si fondatoarea Trusted Advisor & Trusted App, anunta lansarea primului program experiential in finante din Romania, De la Contabil la CFO, dedicat profesionistilor in domeniu, dar si antreprenorilor si managerilor.

De la Contabil la CFO este un program care propune o structura interdisciplinara, de lucrupe 4 piloni: Dezvoltare competente si abilitati Tehnice - Platforma ContabilCFO.ro, Facilitare si Mentorat, Dezvoltare Personala, Mindset, Lifestyle, Comunitate si Network si care se adreseaza acelor manageri sau profesionisti in finante cu potential dar care nu cunosc etapele ascensiunii in cariera lor de finante sau care ocupa roluri de top de putin timp si au nevoie de un ghidaj personalizat, aparte de suportul standard oferit de catre organizatie.

„Profesionistii contabili trebuie sa isi castige locul la masa strategica, intr-un moment in care comoditizarea profesiei este vizibila. Acest lucru se poate face doar daca avem expertiza globala si puncte de vedere generate din business, cu impact argumentat in afaceri. Mai mult, aceasta expertiza presupune leadership, structura, gandire sistemica si nu poate fi castigata prin predare clasica si cursuri in powerpoint”, declara Ioana Arsenie (foto), fondatoarea Trusted Advisor Strategy & Finance si creatoarea programului De la Contabil la CFO.

La acest moment, investitia initiala a produsului de training experiential se ridica in jurul sumei de 12.000 euro si reprezinta acoperirea procesului de cercetare, dezvoltarea si implementarea conceptului, a materialelor de curs, a elementelor de grafica, a componentei tehnologice, suport IT si marketing.

Programul se intinde pe parcursul unui an de zile si incepe cu derularea diagnozei de profil  pentru fiecare participant si continua cu un plan de actiune personalizat, in functie de obiectivele initiale. Pe parcursul anului de perfectionare, participantii vor avea la dispozitie continut tehnic, pentru dezvoltarea abilitatilor hard-skills, la care se adauga intalnirile saptamanale de facilitare si de mentorat cu Ioana Arsenie si invitatii sai. Totodata, cursantii programului vor avea ocazia sa faca schimb de experienta cu ceilalti colegi inscrisi, sa deruleze diferite studii de caz si analize si sa prezinte teme si aplicatii individuale.

Cursantii programului De la Contabil la CFO sunt angajatii din departamentele financiar-contabile din companiile din Romania care targeteaza roluri strategice: CFO, FBP, CVO sau chiar CEO, expertii/antreprenorii in consultanta care au nevoie de o directie pentru administrarea performanta a afacerii, crearea de produse noi, scalare, sau antreprenorii care vor sa isi creasca afacerile printr-o mai buna gestiune a finantelor si o intelegere mai exacta a impactului deciziilor in rezultatele financiare.

Printre companiile participante la prima editie a programului De la Contabil la CFO by Ioana Arsenie se numara companii multinationale sau antreprenoriale, din domenii precum: automotive, transporturi, productie alimentara, IT&C, consultanta financiar-contabila, banking, pharma. Programul a atras interesul profesionistilor din toata tara, intrucat majoritatea cursantilor activeaza in afara Capitalei, in Cluj, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, etc.

Programul De la Contabil la CFO vine cu o ofera de early-booking in valoare de 1.500 euro pana la data de 30 septembrie. Urmand ca de la 1 octombrie 2023, costul sa fie cel standard 2.200 euro per participant. Pentru mai multe persoane inscrise din aceeasi companie, se ofera un discount cuprins intre 7 - 12%.

Despre Programul De la Contabil la CFO
De la Contabil la CFO este un produs inovativ pentru ca ofera cadrul pentru dezvoltare experientiala a profesionistilor din domeniul financiar si faciliteaza o transformare profunda si integrata la nivel personal si profesional. Este unicul program pragmatic de acest tip din Romania, facilitat de Ioana Arsenie – expert cu peste 20 ani in roluri de top, membru in board si autor a numeroase studii, analize si opinii dedicate in principal IMM-urilor, in slujba carora activeaza prin propriul cabinet de consultanta din 2015. Ioana Arsenie este un strateg financiar care lucreaza cu companii precum Timac sau Ruris.

Pentru detalii despre Programul De la Contabil la CFO, acceseaza https://www.contabilcfo.ro

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.