Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 246 vizitatori și nici un membru online

EY anunta lansarea platformei de inteligenta artificiala EY.ai in urma unei investitii in valoare de 1,4 miliarde de USD

- Investitia EY a asigurat bazele necesare lansarii EY.ai, o platforma unificatoare care ajuta organizatiile sa adopte fara retineri inteligenta artificiala (AI)
- Dezvoltata in ultimele 18 luni, platforma EY.ai reprezinta o imbinare intre experienta vasta in afaceri si inteligenta artificiala, incorporata in platformele si solutiile tehnologice ale EY
- Lansarea EY.ai EYQ, un model lingvistic de mari dimensiuni, precum si a unor programe de invatare si dezvoltare a abilitatilor in domeniul AI pentru angajatii EY

EY anunta lansarea EY.ai, platforma unificatoare ce reuneste abilitatile umane si inteligenta artificiala (AI), cu rolul de a ajuta clientii sa isi transforme afacerile prin adoptarea inteligentei artificiale fara retineri si intr-un mod responsabil. EY.ai valorifica platformele tehnologice de ultima generatie ale EY si capacitatile AI, cu o experienta aprofundata in consultanta strategica, consultanta in tranzactii, transformare, managementul riscurilor, audit si asistenta fiscala, augmentate de un ecosistem AI robust.

Investitiile EY, in valoare de 1,4 miliarde de USD, au asigurat fundamentul platformei EY.ai. Aceste investitii au sprijinit integrarea inteligentei artificiale in tehnologii exclusive ale EY, precum EY Fabric, utilizata de 60.000 de clienti EY si cu peste 1,5 milioane de utilizatori unici, si au asigurat o serie de achizitii tehnologice de catre EY, bazate pe tehnologii cloud si de automatizare.

„Cu un numar semnificativ de profesionisti in domeniul datelor si al inteligentei artificiale, EY.ai este un efort colaborativ, valorificand cunostintele si perspectivele pe care echipele EY le pot oferi companiilor care doresc sa-si revolutioneze operatiunile cu ajutorul inteligentei artificiale. Ecosistemul de aliante EY joaca un rol esential in conectarea clientilor cu cea mai avansata tehnologie, infrastructura si expertiza de ultima generatie disponibile in prezent“, spune Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Oamenii in prim-planul beneficiilor oferite de AI

Ca urmare a unui program pilot initial la care au participat 4.200 de angajati EY cu specializare in tehnologie, organizatia globala va lansa EY.ai EYQ, un model lingvistic de mari dimensiuni, care asigura un nivel inalt de securitate.

Programul de instruire comprehensiv perfectioneaza si extinde abilitatile angajatilor EY in domeniul inteligentei artificiale. Acesta se bazeaza pe programul de instruire si acreditare in domeniul inteligentei artificiale, al datelor si al analizei de date, lansat in 2018, prin care au fost acordate pana in prezent peste 100.000 de acreditari, precum si pe programul EY Tech MBA, lansat in 2020.

Alcatuirea unui ecosistem AI

EY.ai reuneste un ecosistem AI care cuprinde o serie de capacitati tehnologice, academice si de afaceri in domeniul inteligentei artificiale. Aici sunt incluse aliante de inalt nivel cu unele dintre cele mai inovative organizatii din lume, printre care se numara Dell Technologies, IBM, Microsoft, SAP, ServiceNow, Thomson Reuters si UiPath, precum si cu alti lideri emergenti care definesc viitorul inteligentei artificiale.

Pe baza aliantei strategice existente, Microsoft a oferit organizatiei EY acces anticipat la capacitatile Azure OpenAI, precum GPT-3 si GPT-4. Beneficiind de sprijinul Microsoft si valorificand serviciile Azure OpenAI, echipele EY construiesc si implementeaza solutii avansate de inteligenta artificiala generativa cu scopul de a imbunatati ofertele de servicii ale EY.

Alianta EY-Dell Technologies reprezinta o investitie comuna in capacitati axate pe AI, printre care solutiile Dell Generative AI, un set de produse si servicii Dell care simplifica adoptarea inteligentei artificiale generative de tip „full-stack” cu modele lingvistice de dimensiuni mari, venind in intampinarea organizatiilor indiferent de stadiul in care se afla in procesul de adoptare a inteligentei artificiale generative. Clientii pot crea prototipuri de scenarii de utilizare si le pot implementa pe baza unei arhitecturi validate de echipamente, aplicatii software si solutii de securitate integrate dedicate si optimizate pentru inteligenta artificiala generativa.

Alaturi de Thomson Reuters, EY isi extinde activitatea si va juca un rol de forta transformatoare prin combinarea de continut si cunostinte de specialitate in domeniul serviciilor de consultanta fiscala, consultanta juridica, schimburi comerciale globale si consultanta in legatura cu aspectele de mediu, sociale si de guvernanta (ESG) si accelereaza dezvoltarea in comun de noi solutii si servicii bazate pe AI.

Ancorat in solutii si servicii bazate pe AI

EY.ai se va baza pe Indicele de incredere EY.ai (EY.ai Confidence Index), care valorifica practici de varf in domeniul gestionarii riscurilor, guvernantei si managementului datelor pentru a asigura o evaluare si monitorizare completa a inteligentei artificiale. Indicele va fi completat de Modelul de maturitate EY.ai (EY.ai Maturity Model), care examineaza in mod sistematic unde se situeaza o companie comparativ cu piata si cu alti actori din domeniu, si de Acceleratorul de valoare EY.ai (EY.ai Value Accelerator), care ajuta la prioritizarea initiativelor si solutiilor pentru obtinerea unui impact si al unei cresteri strategice ideale.

De asemenea, EY.ai va pune capabilitatile AI la dispozitia echipelor EY si a 1,5 milioane de utilizatori la nivel mondial prin integrarea de inteligenta artificiala generativa si de instrumente de dezvoltare de ultima generatie in EY Fabric, premiata infrastructura centrala tehnologica globala a organizatiei, care sustine 80% din activitatea EY in valoare de 50 miliarde de dolari. Acest lucru va permite echipelor care deservesc clienti sa reactioneze mai rapid la prioritatile globale in materie de transformare a afacerilor.

Aparitia EY.ai urmeaza lansarilor de numeroase solutii si servicii bazate pe inteligenta artificiala, printre care:

- EY Intelligent Payroll Chatbot, lansat ca program-pilot in luna martie 2023 in colaborare cu Microsoft, care raspunde la intrebari complexe referitoare la salarizarea angajatilor, personalizeaza interactiunea cu angajatii si se preconizeaza ca va reduce volumul de sarcini al angajatorilor cu peste 50%.
- Recenta lansare a 20 de noi capacitati de tehnologii de audit la nivelul intregii organizatii EY, printre care se numara si capacitati de inteligenta artificiala, dimensionate la nivel global. Aceasta capacitate bazata pe AI, care valorifica date publice, precum si date produse de EY, este integrata direct cu platforma de tehnologie de audit a EY pentru a sprijini evaluarea riscurilor de catre profesionistii EY in domeniul auditului. Linia de servicii de audit a EY introduce, de asemenea, noi capacitati bazate pe AI in analiza de date predictiva, in cautarea si sintetizarea de continut si in colectarea de informatii din documente, inclusiv in procedurile de verificare a documentelor care stau la baza declaratiilor financiare.

Acreditari si cercetare in domeniul AI

EY si School of Advanced Computing din cadrul University of Southern California desfasoara in prezent discutii cu privire la posibilitatea derularii unui program de cercetare in comun. Discutiile vin ca urmare a lansarii de catre aceasta universitate a initiativei Frontier of Computing, in valoare de 1 miliard de USD, dedicata dezvoltarii tehnologiei inteligentei artificiale in mod etic si responsabil.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.