Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Bancila, Diaconu si Asociatii, societate afiliata EY Romania, si-a extins echipa de consultanta prin recrutarea avocatilor Irina Corcoveanu si Raluca Teodorescu

Irina Corcoveanu (foto stanga), avocat cu experienta de peste 15 ani la cel mai inalt nivel, se alatura echipei Bancila, Diaconu si Asociatii si va coordona practica de Concurenta, Telecom si Retail.
Anterior, Irina Corcoveanu a facut parte din echipele unor societati de avocatura romanesti si internationale, precum si din departamentele juridice ale unor multinationale din sectoarele telecom si retail.

„Ne bucuram ca Irina se alatura echipei noastre. Avem convingerea ca expertiza si experienta ei vor fi apreciate de clientii nostri, care au nevoie de asistenta juridica din ce in ce mai specializata.
Totodata, venirea Irinei Corcoveanu in echipa noastra reprezinta o reconfirmare a angajamentului nostru de a asigura servicii juridice complete, indiferent de specializare ori sector”, declara Radu Diaconu, avocat asociat coordonator Bancila, Diaconu si Asociatii.

„Am convingerea ca, pe langa pregatirea si experienta juridica, abordarea multidisciplinara si gandirea strategica sunt imperativele care vor aduce mereu plus valoare clientilor nostri. Suntem pregatiti pentru orice provocare si vom asigura suportul necesar atat pentru tranzactiile internationale care intra in aria de control a autoritatii de concurenta din Romania, cat si pentru securizarea deciziilor de business ale clientilor care apeleaza la serviciile noastre”, spune Irina Corcoveanu.

Cu o experienta de peste 10 ani in profesia de avocat, Raluca Teodorescu se alatura echipei de consultanta Bancila, Diaconu si Asociatii pentru a consolida si extinde practica de energie & resurse naturale si de mediu a societatii. In calitate de Managing Associate, Raluca va coordona sectorul de petrol & gaze din practica de energie a societatii, precum si practica de dreptul mediului.

Raluca Teodorescu (foto stanga) are o vasta experienta in domeniul energiei si al dreptului mediului, dobandita in timpul colaborarilor sale anterioare cu firme de avocatura prestigioase, cat si ca avocat in-house al unui operator de distributie de energie electrica, precum si al celui mai mare operator integrat in domeniul petrolier si al gazelor naturale din Sud-Estul Europei.  

„In contextul actual al tintelor europene ambitioase pentru energie si mediu, am observat din partea  clientilor nostri un interes din ce in ce mai crescut pentru aceste doua domenii. Prin cooptarea Ralucai Teodorescu, echipa noastra de avocati se consolideaza, precum si expertiza BDA pe aceste doua arii de practica. Astfel, impreuna cu colegii specializati din EY, le vom putea oferi clientilor nostri solutii integrate si personalizate. Ne bucuram sa o avem pe Raluca alaturi de noi si ii uram bun venit in echipa”, spune Andrei Stefanovici, Partener, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL.

Raluca Teodorescu are o experienta profesionala semnificativa in proiecte de energie, asistand o varietate de clienti din sectorul energetic, inclusiv producatori, distribuitori, furnizori si dezvoltatori de proiecte in legatura cu diverse aspecte de reglementare, precum scheme de finantare, licente/ autorizatii si aspecte contractuale. De asemenea, ea are o experienta notabila in aspecte de dreptul mediului si reglementare, precum gestionarea deseurilor, taxe la fondul pentru mediu, autorizatii/ avize de mediu, emisii industriale si investigarea si remedierea poluarii.

„Ma bucur sa ma alatur echipei Bancila, Diaconu si Asociatii, pentru a dezvolta impreuna practica de energie & resurse naturale si de mediu a societatii. Acestea sunt domenii extrem de dinamice, cu un cadru de reglementare in continua schimbare si aflate in centrul atentiei mediului de business. Am convingerea ca, impreuna cu colegii din EY, putem aduce clientilor nostri solutii integrate si complete, corespunzatoare nevoilor acestora”, puncteaza Raluca Teodorescu, Managing Associate, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.