Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 340 vizitatori și nici un membru online

Vasile Tiple, fostul Consilier General al UiPath si fondatorul Goodlegal, se alatura KPMG Legal - Toncescu si Asociatii

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii anunta ca Vasile Tiple (foto) se alatura societatii intr-o colaborare menita sa sprijine clientii locali si din CEE sa inteleaga tehnologia si provocarile ei, sa o foloseasca in conditii optime, dar si sa ii ajute pe tot parcursul transformarilor necesare pentru a putea folosi technologie (de la simpli roboti, la gen AI etc).

Vasile a avut o cariera extinsa in domeniul juridic colaborand cu companii de tehnologie de top, activand ca General Counsel, “arhitect” al echipei juridice si al Programului de Automatizare Legala al UiPath, unde a folosit roboti software UiPath in procese critice juridice si de conformitate. Dupa perioada de succes la UiPath, Vasile a fondat Goodlegal, un startup dedicat furnizarii de infrastructura juridica deja pregatita, care urmarea democratizarea accesului la instrumente esentiale de tehnologie juridica. Viziunea inovatoare din spatele Goodlegal a evidentiat abordarea progresista a lui Vasile si angajamentul sau fata de solutiile de tehnologie juridica.

In noul sau rol in reteaua KPMG Legal, Vasile poate sa-si valorifice experienta extinsa prin a contribui la dezvoltarea si implementare strategiei acesteia de tehnologie si transformare.

Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal - Toncescu si Asociatii, afirma: "Suntem incantati sa il primim pe Vasile Tiple in cadrul echipei noastre. Alaturarea sa vine ca un pas firesc avand in vedere ca tehnologia a fost si ramane un aspect important pentru noi atat local, cat si in cadrul retelei globale. Experienta sa in operatiuni juridice la unele dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din lume il pozitioneaza in mod unic pentru a duce inainte strategia noastra in tehnologie si transformare atat a noastra si a felului in care noi lucram, dar si a clientilor nostri.

Proiectele sale remarcabile in automatizarea proceselor legale si de conformitate, dar si abordarea sa vizionara a solutiilor de tehnologie juridica se aliniaza optim cu angajamentul firmei noastre de a valorifica inovatia pentru a oferi servicii juridice exceptionale. Suntem increzatori ca viziunea si calitatile sale de lider, alaturi de solutiile existente in cadrul retelei si de capabilitatile noastre in toate ariile de drept vor stabili, de asemenea, noi standarde in industrie pentru inovatie si eficienta in domeniul juridic.

Aceasta colaborare marcheaza un nou capitol interesant pentru echipa KPMG Legal – Toncescu si Asociatii. Suntem nerabdatori sa vedem impactul pozitiv pe care Vasile cu siguranta il va avea asupra clientilor nostri si asupra firmei in ansamblu."

Vasile Tiple a afirmat: "Sunt entuziasmat sa ma alatur unei echipe atat de dinamice intr-un moment crucial pentru industria juridica. Revolutia actuala a inteligentei artificiale reprezinta o mare oportunitate de a reimagina furnizarea de servicii juridice, de la sarcini individuale la automatizarea AI la nivel de intreprindere. Scopul nostru principal va fi de a stabili cadrul potrivit pentru implementarea sigura si de impact a AI, permitandu-ne noua,  dar si clientilor sa obtinem valoare maxima din intregul peisaj tehnologic."

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.