Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 52 vizitatori și nici un membru online

4 tactici care conduc la succesul unui eveniment B2B

Marketingul de evenimente a devenit din ce in ce mai important pentru firmele cu afaceri B2B. In ultimii ani s-a vazut o crestere a cheltuielilor de marketing pentru prezenta la evenimente, in timp ce furnizorii de tehnologie au constuit aplicatii care sa aduca randamente din ce in ce mai bune acestei investitii din bugetul de marketing.

Conform unei analize realizata de echipa Valoria, evenimentele s-au dovedit a fi o tactica excelenta de marketing deoarece:
• Genereaza interactiuni relevante intre echipele de manageri din care rezulta noi oportunitati, potrivit a 78% dintre respondenti
• Faciliteaza conversia contactelor indirecte in contacte directe, conform a 65% dintre respondenti
• Dupa email (57%), evenimentele permit cea mai buna initiere de oportunitati (48%)

Cu toate acestea, o provocare pentru departamentele de marketing este legarea strategiilor de generare de oportunitati de evenimente si masurarea succesului si randamentului acestei tactici. Un studiu recent, realizat de Harvard Business Review, arata ca 52% dintre manageri au considerat ca marketingul bazat pe evenimente are mai multa valoare in afaceri decat alte canale de marketing, dar numai 23% au spus ca pot calcula ROI pentru evenimente.

In cele ce urmeaza sunt detaliate patru tactici care conduc la succesul unui eveniment:
1. Folosirea aplicatiilor mobile pentru a implica participantii in toate etapele evenimentului
Desi majoritatea organizatorilor de evenimente le folosesc pentru interactiunea la fata locului, aplicatiile mobile pot realiza acest lucru in toate etapele organizarii acestuia. Companiile si organizatorii de evenimente B2B descopera mereu alte modalitati de a utiliza aplicatiile mobile inainte si dupa eveniment, pentru a crea cea mai buna experienta pentru participantii la eveniment. Aplicatiile de networking pot ajuta participantii sa programeze intalniri 1-la-1 sau sa participe la sesiunile relevante pentru ei. Astfel de aplicatii mobile gestioneaza calendarul personalizat al fiecarui participant si ce se intampla in timpul evenimentului. Post-eveniment aplicatia poate fi folosita pentu follow-up.

2. Personalizarea continutului evenimentului conform intereselor participantilor
Oamenii de afaceri au diverse motive sa participe la evenimente sau nu, deoarece mai mult ca oricand au de unde alege. Asta inseamna ca, numai avand o atentie orientata spre participanti pentru a alinia nevoile lor cu un continut relevant pe ordinea de zi, acestia pot fi determinati sa participe. Majoritatea companiilor care organizeaza evenimente se intreaba: "Avem oare suficient continut in program pentru ca participantii sa vina la evenimentul nostru? Acest lucru ar trebui sa aiba ca rezultat o atentie de 100% acordata nevoilor participantului inainte de eveniment, care sa conduca crearea celei mai bune experiente la eveniment. Utilizand o platforma de inregistrare, organizatorii pot reusi sa colecteze cu succes 80% din datele demografice si asteptarile participantilor.

3. Continuarea experientei din timpul evenimentului cu follow-up personalizat
Expertii au remarcat ca personalizarea comunicarii post-eveniment poate avea un impact mai mare asupra implicarii participantilor si posibilei conversii. Un exemplu de strategie eficienta dupa eveniment este trimiterea unui rezumat personalizat al evenimentului fiecarui participant. De exemplu, se poate trimite un newsletter care evidentiaza sesiunile la care au participat si care le permite accesul la continut suplimentar pe baza actiunilor din aplicatie de dinainte si din timpul evenimentului. Mai mult, in loc sa se trimita un sondaj participantilor pentru a-i intreba cum le-a placut evenimentul, organizatorii ar putea colecta aceste date in timpul evenimentului prin intermediul aplicatiei mobile.

4. Generarea de oportunitati post-eveniment
Este bine sa nu pornim de la presupunerea ca participantii la un eveniment sunt pregatiti sa vorbeasca cu cei din vanzari. Iata de ce companiile B2B se concentreaza doar pe initierea unei conversatii cu reprezentantii companiilor la eveniment pentru a determina generarea de leaduri.
Vestea buna este ca tehnologia evenimentului joaca un rol foarte important, deoarece ne ajuta sa vedem comportamentul participantului, sa cuplam aceste informatii cu toate celelalte cunostinte pe care le avem deja si sa actionam. Este esentiala captarea datelor semnificative in jurul interactiunilor dintre participanti.

Abilitatea de a capta adevarata natura a interactiunii si de a putea actiona cat mai repede posibil cu privire la urmatorul pas determina rata de conversie. Asfel se ajunge la o colaborare stransa cu departamentul de vanzari pentru a analiza informatia si pentru a genera leaduri, pe baza informatiilor primite in aplicatie de la participantii la eveniment. Odata facut acest lucru, odata ce ati stabilit actiunile de follow up in CRM, urmatorul pas este stabilirea intalnirilor de afaceri si inceperea urmaririi evolutiei lor.

Autor: Gabriela Streza (foto), Business Development Director, Valoria

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.