Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 104 vizitatori și nici un membru online

Cum sa dezvolti o strategie de continut eficienta

Fie ca esti in faza de inceput cu marketingul de continut sau folosesti aceasta abordare de mai multa vreme, este bine ca intotdeauna sa revizuiesti strategia de continut pentru a te asigura ca este actualizata, inovativa si relevanta.

In era digitala, concurenta este mai mare ca oricand. Potrivit analizelor realizate de Institutul de Content Marketing, directorii de marketing din companiile centrate pe clienti spun ca, in 2018, au cheltuit 40% din bugetul lor pentru marketingul de continut, in crestere cu 17% fata de 2017.

Strategia de continut se refera la planificarea, crearea si gestionarea oricaror tipuri de continut: continut scris, vizual, audio sau mixt. Marketingul de continut este acea parte din planul de marketing care demonstreaza continuu care este misiunea, viziunea si activitatea companiei, dar si experienta pe care o ofera clientilor in interactiunea cu produsele, serviciile sau reprezentantii companiei.

S-ar putea sa fi auzit cat de importanta este crearea de continut original pentru cresterea unei afaceri - conditia este ca tot continutul creat sa aiba un scop bine planificat. Cand dezvolti o strategie de continut, exista cateva lucruri cheie pe care trebuie sa le iei in considerare:

Care este publicul tinta pentru acest continut?

Asa cum o afacere poate avea mai multe tipuri de clienti, la fel strategia de continut trebuie sa poata raspunde mai multor tipuri de utilizatori ai continutului pe care il creati. Folosirea unei varietati de tipuri de continut si de canale, ajuta la difuzarea de continut original, surprinzator, relevant si diferit pentru fiecare tip de public adresat, care sa-i implice pe cei care interactioneaza cu compania.

Care este problema pe care o rezolva acest continut?

In mod ideal, produsul sau serviciul rezolva o problema pe care segmentul de clienti tinta o are si pe care este bine ca specialistii de marketing sa o cunoasca foarte bine. Numai in acest fel continutul creat ghideaza si educa, cu adevarat, clientii sa depaseasca o anumita problema, pe masura ce incepe sa o identifice si sa o abordeze.

O strategie de continut solida sprijina oamenii de pe ambele parti ale procesului de targetare: pe clientii potentiali care inca se gandesc la principalele lor provocari si pe cei care deja folosesc produsul pentru a depasi aceste provocari. Continutul oferit consolideaza increderea in solutia pe care produsul sau serviciul o ofera si face utilizatorii mai calificati in aprecierea produsului oferit.

Ce te diferentiaza?

Concurentii tai au probabil un produs similar, un serviciu de acelasi fel, ceea ce inseamna ca potentialii clienti trebuie sa stie de ce produsul oferit de tine este mai bun sau, cel putin, diferit. Aici actioneaza continutul.

Pentru a dovedi de ce merita sa cumpere de la tine, trebuie sa dovedesti de ce merita sa fii ascultat!

Ce forme va lua continutul?

Infografice? Video clipuri? Articole pe blog? Podcasturi? Dupa ce ai identificat subiectele de care doriti sa va ocupati, este importanta identificarea formatelor de transpunere a continutului pentru a exprima cel mai bine punctul de vedere al specialistilor companiei.

Ce canale sa folosesti?

Asa cum poti crea continut in diferite formate, vei avea, de asemenea, optiunea multor canale diferite pe care le puteti publica. Canalele pot fi detinute de companie, cum ar fi site-ul web si blogul sau retele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter sau Youtube.

Cele mai multe tipuri de continut vor trebui adaptate sau gandite inca de la inceput pentru un anumit canal si numai pentru acela. Este de aceea necesara o strategie de continut bine gandita si exceptional de bine planificata pentru productie si diseminare.

Cum faci managementul continutului?

Faptul ca vei crea si publica atatea tipuri de continut pe canale multe si diverse poate fi o sarcina descurajanta. Fiecare tip de continut original care trebuie creat are un proces de productie distinct si mobilizeaza resurse importante.

De aceea multe companii au ales sa externalizeze atat conceperea strategiei de continut, cat si implementarea acesteia catre agentii de marketing digital. Din colaborarea cu o astfel de agentie vin multe beneficii legate de expertiza superioara in realizarea de continut de calitate.

Autor: Angela Calina (foto), Director Executiv, Mind Shop

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.