Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 56 vizitatori și nici un membru online

Sondaj PwC: 60% dintre companiile care au realizat achizitii in ultimii trei ani spun ca tranzactiile au adus valoare actionarilor

Majoritatea companiilor (61%) care au realizat achizitii in ultimii trei ani spun ca tranzactiile au adus actionarilor valoarea preconizata in raport cu pretul platit, in conditiile in care 92% dintre cumparatori afirma ca au avut un plan in acest sens, rezulta din sondajul global PwC ”Creating value beyond the deal”.

”Companiile au culturi diferite si in cazul proceselor de M&A ar trebui sa investeasca resurse pentru a asigura integrarea cu succes a societatilor achizitionate astfel incat sa creeze o valoare semnificativa. Acordarea unei atentii sporite pentru pastrarea oamenilor cheie si a talentelor in companie trebuie sa fie o prioritate. Tranzactiile care au avut cel mai mare succes au fost realizate de cumparatorii care au cea mai buna pregatire pre-tranzactie, care investesc in integrare si care acorda importanta oamenilor si culturii organizationale. De aceea nu este surprinzator faptul ca peste 80% dintre respondenti spun ca trebuie sa isi imbunatateasca strategia de creare a valorii si sa aiba un plan bine pus la punct in procesul de analiza diagnostic (due diligence)”, a declarat George Ureche (foto), Director PwC Romania, liderul practicii M&A.

Principalele concluzii ale studiului

• 98% dintre companiile care spun ca achizitiile recente au creat valoare spun ca au avut un plan si au urmat o strategie in acest sens. Dintre acestea, 21% dintre respondenti spun ca achizitiile au generat o valoare semnificativa.
• 86% au aratat ca achizitiile au fost mai degraba pentru extinderea portofoliului, decat oportuniste.
• 66% cred ca generarea valorii ar trebui sa fie prioritara inca din prima zi dupa inchiderea tranzactiei.
• 92% dintre organizatiile care au indicat crearea de valoare semnificativa din achizitii spun ca au investit peste 6% din pretul tranzactiei in integrare.
• 92% cred ca ar fi putut gestiona mai eficient comunicarea si gestionarea culturii organizationale. 65% dintre companii arata ca problemele culturale au impiedicat crearea valorii.
• 82% dintre cei ale caror achizitii nu au generat valoare au pierdut mai mult de 10% dintre angajatii-cheie post-tranzactie.
• Doar 45% dintre cumparatori realizeaza valoarea tranzactiei prin cresterea veniturilor.

In cadrul sondajului, PwC a intervievat 600 de directori din companii de energie, utilitati, minerit si infrastructura, servicii financiare, farma, industrie, retail, tehnologie si telecomunicatii, din cele doua Americi, EMEA si Asia Pacific, care au facut cel putin o achizitie semnificativa in ultimele 36 de luni.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.