Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 45 vizitatori și nici un membru online

Raport PwC: Jumatate dintre candidatii la un nou loc de munca ar renunta la o parte din salariu pentru flexibilitate, iar o treime pentru programe de upskilling

Jumatate dintre persoanele care isi cauta un nou loc de munca ar renunta la 11,7% din salariu, in medie, daca ar primi o flexibilitate mai mare a programului de lucru, iar peste o treime dintre acestea ar ceda din salariu in schimbul unor programe de invatare si imbunatatire a competentelor. Constatarile apartin studiului ”Viitorul recrutarii” realizat de PwC US. Angajatii care lucreaza in domeniul tehnologiei ar renunta chiar la un procent mai mare din salariu, respectiv 12,4%, pentru aceste cerinte.

”Compensatia financiara este, traditional, pe primul loc atunci cand o persoana cauta un loc de munca. In ultima vreme, se observa, la nivel global, tendinta de a renunta la o parte din remuneratie pentru un pachet de beneficii care cuprinde oportunitati de formare si dezvoltare de tip upskilling sau flexibilitatea programului de lucru. Aceasta preocupare a angajatilor pentru programe de formare a devenit mai mare, recent, ca urmare a transformarilor extrem de rapide generate de noile tehnologii, cu impact major inclusiv asupra fortei de munca. Astfel, multi angajati constientizeaza ca trebuie sa isi imbunatateasca abilitatile digitale si nu numai, pentru a ramane competitivi pe piata muncii”, spune Ionut Sas (foto), Partener, People & Organisation Leader, PwC Romania.

De asemenea, reputatia angajatorului si experienta pe care candidatii o au pe parcursul procesului de recrutare sunt foarte importante in acceptarea unui job.

Potrivit sondajului, 92% dintre candidati spun ca au experimentat practici slabe de recrutare la un moment dat in cariera, peste 60% aratandu-se nemultumiti fie pentru ca procesul de recrutare a durat mai mult de o luna, fie pentru ca recrutorii au intrerupt fara explicatii orice comunicare. Spre exemplu, 49% dintre candidatii care lucreaza in sectoare cu o cerere ridicata precum tehnologia, bancile si energia au spus ca sunt mai dispusi sa refuze un job din cauza procesului de recrutare. De asemenea, 56% dintre respondenti au aratat ca descurajeaza alte persoane sa aplice la astfel de companii.

Principalele concluzii ale raportului:

● 51% ar ceda un procent din salariu pentru o flexibilitate mai mare.
● 37% au declarat ca ar fi dispusi sa renunte la o parte din salariu pentru sansa de a invata noi abilitati.
● Acelasi procent considera oportunitatile de perfectionare drept cel mai important factor in decizia de accepta un nou loc de munca, dupa compensatia financiara.
● 62% dintre candidati au declarat ca este mai probabil sa aplice pentru un loc de munca intr-o companie care se angajeaza deschis sa imbunatateasca diversitatea si incluziunea.
● Cei mai multi candidati prefera sa comunice cu oameni in procesul de recrutare si mai putin sa utilizeze solutii automatizate.
● Totusi, 44% dintre candidati au declarat ca sunt deschisi sa utilizeze optiuni de automatizare si tehnologie ca sa obtina informatii in timpul procesului de recrutare si 65% si-ar dori o aplicatie de unde sa afle stadiul procesului de recrutare.
● 78% au declarat ca se asteapta ca procesul de recrutare sa fie clar cu privire la modul de utilizare a datelor cu caracter personal.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.