Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

Studiu Valoria: 23% dintre manageri spun ca procesul de managementul peformatei din compania lor este extrem de ineficient

Compania de consultanta Valoria lanseaza studiul cu tema ”Managementul perfomantei in companiile din Romania”. Acest nou studiu sondeaza perceptiile directorilor executivi, managerilor si angajatilor cu privire la procesul de management al performantei din companie. Chestionarul, la care s-au primit 478 de raspunsuri, a fost aplicat in perioada 20 octombrie 2019 – 10 ianuarie 2020.

Rezultatele studiului arata faptul ca managementul performantei este definit de 67% dintre manageri ca fiind procesul de recunoastere si incurajare a performerilor, iar 66% il definesc ca tinand de motivarea angajatilor. Pe de alta parte 38% considera ca este un proces de distribuire a beneficiilor in functie de merit si alti 38% il vad ca pe un proces de colectare a feedback-ului de la angajati.

”Evolutiile din ultimii ani de pe piata muncii, de la o piata a angajatorilor, la una a angajatilor, au relansat un subiect care era de multe ori considerat de la sine inteles. Managementul performantei era in mare parte o modalitate de comanda-si-control depasita de realitatile curente. Companiile de tehnologie au resetat formele de evaluare a angajatilor propunand sisteme moderne pentru imbunatatirea productivitatii si retentiei angajatilor. Este timpul ca si celelalte companii sa treaca la un sistem de management al performantelor generativ, orientat spre accelerarea potentialului angajatilor ca mecanism de obtinere a performantei”, spune Elena Badea (foto), Managing Partner, Valoria.  

Principalele trei criterii de care companiile respondente tin cont in stabilirea obiectivelor care trebuie atinse de catre angajat sunt:

• Corelarea cu obiectivele de crestere ale companiei (73%),
• Identificarea unor obiective masurabile (69%), si
• Potentialul de dezvoltare al angajatului (54%).

Studiul Valoria releva faptul ca desi 8% dintre manageri spun ca procesul de management al performantei din companie este extrem de eficient, si 18% il considera foarte eficient, iar 30% il considera doar relativ eficient. In acelasi timp managerii din 23% dintre companii spun ca managementul performantei este un proces ineficient si 23% il considera extrem de ineficient.

Pe de alta parte, studiul realizat de Valoria arata ca pentru companiile din Romania, principalele trei beneficii ale sistemului de management al performantei sunt urmatoarele:

• Trasabilitatea rezultatelor (65%),
• Recompensarea si promovarea celor mai buni angajati (62%), si
• Faptul ca firma demonstreaza ca incurajeaza performanta (58%).

Doar 38% dintre companii vad in managementul performantei un sistem de imbunatatire a proceselor de management al personalului.

Auto-evaluarea este instrumentul folosit de 55% dintre companii pentru managementul performantei angajatilor, dar 45% dintre companii se bazeaza pe evaluarea venita din partea colegilor, 45% se bazeaza pe analiza echipei de evaluare, iar 45% pe feedback-ul 360. Doar 32% folosesc evaluarea de catre subordonati (upward feedback), in timp ce 41% folosesc numai instrumentul numit exit interview (interviul la plecarea din companie).

Intalnirea directa manager-angajat pentru monitorizarea progresului este instrumentul folosit de 73% dintre companii pentru follow-up si implementarea actiunilor decise ca rezultat al managementului performantei. Feedback-ul in timp real este folost de 59% dinte companiile respondente, iar 41% se bazeaza pe planul de dezvoltare personala pentru partea de follow up.  

In 10% dinte companiile respndente reevaluarea metodelor sau proceselor de management al performantei se face in fiecare an, iar alte 14% spun ca deruleaza acest proces la fiecare 2 ani. La polul opus 31% nu au aceasta abordare si 34% dintre companii spun ca fac aceasta evaluare la 4-5 ani.

”In secolul 21 nu mai putem lucra cu o gandire de secol 20 in toate cele ce privesc rezultatele si sistemele de monitorizare a lor, inclusiv sistemul de managementul performantei. In plus, cand generatia care s-a nascut cu tehnologia in brate devine forta ta de munca principala e dificil sa utilizezi sisteme propice altor generatii. Ceea ce ramane ca element constant este necesitatea conversatiei 1-la-1 si, in consecinta, si pregatirea abilitatilor pentru ca o astfel de conversatie sa aiba sens si impact pentru ambele parti implicate. Descoperiti mai multe detalii in rezultatele acestui studiu unic in Romania”, spune George Agafitei, Trainer & HR Expert, co-autor al studiului.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.