Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 116 vizitatori și nici un membru online

BD AUDIT GROUP

BD AUDIT GROUP este un grup de firme de consultanta si management in afaceri care isi are originile din 1996, cand a fost fondata prima firma a grupului.

Din 2006, se inregistreaza marca BD AUDIT pentru servicii de publicitate, gestiunea afacerilor comerciale, administratie comerciala, lucrari de birou, servicii stiintifice si tehnologice, servicii de analiza si de cercetare industriala, crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator precum si pentru servicii juridice.

Am alcatuit o echipa de parteneri cu inalta calificare, detinand in trecut pozitii de conducere in firme globale, precum si o echipa de profesionisti atent selectati, cu excelente cunostinte tehnice din diverse domenii de activitate si o cunoastere temeinica a mediului de afaceri intern.  Clientii nostri apreciaza serviciile oferite de noi si suntem hotarati sa castigam si sa mentinem increderea clientilor nostri furnizandu-le constant servicii de inalta calitate si raspunsuri prompte la problemele lor.

BD AUDIT GROUP este unul dintre cele mai bune grupuri de firme de consultanta in afaceri si management din Romania si desfasoara, adiacent, si alte afaceri cum ar fi cel de distribuire de softuri de gestiune si contabilitate, servicii juridice, servicii de audit si contabilitate, brokeraj de credite si leasing, constructii, comert etc.

LINIILE DE BUSINESS ALE BD AUDIT GROUP:
Domeniile de business in care BD AUDIT GROUP performeaza sunt:
Contabilitate financiara si de gestiune
Audit financiar statutar
Audit intern
Audit de calitate
Inventarierea patrimoniului
Distributie si implementare de software (CIEL)
Implementare de sisteme de management, gen COST-CONTROLING
Consultanta Organizationala si strategica
Coaching individual si de grup
Recrutare si head-hunting
Consultanta juridica
Fonduri structurale
Team building

MISIUNEA ECHIPEI BD AUDIT GROUP
Este sa ii ajutam pe clientii si partenerii nostri de afaceri, astfel incat:
Sa isi consolideze echipa si compania, prin profesionalism si printr-o abordare profesionala, logica si bine structurata a lucrurilor.
Sa-si maximizeze cifra de afaceri si sa-si creeze un mediu profesional si productiv de lucru
Sa beneficieze de experienta practica a unor profesionisti in domeniu si cu experienta practica de cel putin 15 ani;
Sa obtina performante ridicate, concrete si concise;
Sa beneficieze de servicii de un inalt profesionalism, care sa le aduca satisfactii reale.

VALORILE BD AUDIT GROUP:
PROFESIONALISM, experienta profesionala acumulata in cel putin 15 ani de experienta practica in cele mai mari companii din Romania si din lume. Cele mai practice si performante metode si instrumente din domeniul managementului si al consultantei;
MUNCA SI CERTITUDINE, daca muncim intr-un mod profesional si ne place ceea ce facem, putem sa trecem peste orice obstacol, astfel incat sa ne ajutam clientii nostri sa perfomeze si sa fie multumiti de ceea ce facem.
ETICA PROFESIONALA, lucru concretizat prin oameni cu caractere puternice si de asemenea care au capacitatea de a fi sinceri, corecti si respectuosi cu clientii, dar si profesionisti desavarsiti in ceea ce fac. Tratament egal pentru toti clientii, atitudine corecta, profesionala si deschisa;
ELITISM, dorinta de perfectionare continua si de up-gradare a cunostintelor, competentelor si abilitatilor, astfel incat sa facem fata si celor mai mari exigente in domeniul in care lucram. Lucru cel mai important in ceea ce facem este sa nu fim surprinsi de clientii nostri ca suntem nepregatiti sau ca le sugeram sa faca lucruri in care noi nu credem sau care, mai rau, nu au aplicabilitate practica.
VOLUNTARIAT, ne implicam in implementarea proiectelor noastre, din dorinta de a ajuta clientii sa nu renunte si de asemenea sa obtina maxim de perfomante.

GRUP TINTA BD AUDIT GROUP:
Pornind de la scopul pentru care a fost fondata, BD AUDIT GROUP se adreseaza acelor companii care isi doresc:
Sa gestioneze in mod cert, sigur si garantat afacerile.
Sa creeze un mediu organizational profesional si stabil, coorporatist si specific obiectivelor de dezvoltare ale companiei.
Sa creeze un mediu in care oamenii sa aprecieze eforturile companiei cu privire la investitiile facute in dezvoltarea lor profesionala si personala.
Sa reduca costurile cu activitatile anexe ale companiei, gen contabilitate, juridic etc.
Sa aiba un soft performant care sa ofere informatii clare si precise asupra situatiei patrimoniale ale companiei.
Sa-si cunoasca situatia reala a companiei, a activelor si pasivelor.
Sa aiba o echipa energica si dinamica, motivata , determinata si orientata spre rezultate, si nu doar spre interesele proprii.
Sa aiba certitudinea ca au angajati profesionisti, capabili ca in orice moment sa poata realiza obiectivele alocate de companie, indiferent de constrangerile interne sau externe ale companiei.
Sa isi stabileasca standarde de perfomanta si indicatori care sa ajute la evaluarea corecta si profesionala a fiecarui angajat in parte.
Sa aiba un mediu de lucru “curat” si capabil sa genereze profit si plus valoare companiei.

OBIECTIVELE STRATEGICE ALE BD AUDIT GROUP:
BD AUDIT GROUP are urmatoarele obiective strategice:
Diferentierea indubitabila fata de ceilalti jucatori de pe piata de audit, contabilitate, management si consultanta din Romania, printr-o abordare practica personalizata in totalitate, pe nevoile si interesele clientilor nostri. In acest sens, toti consultantii BD AUDIT GROUP au cel putin 15 ani de experienta practica manageriala.
Dezvoltarea relatiilor de colaborare pe termen lung cu clientii. In acest sens alocam toate eforturile si resursele companiei, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti si sa obtina rezultatele pentru care suntem platiti.
Crearea si implementarea strategiilor organizationale, capabile sa angreneze toate resursele din companie si care pot duce la dezvoltarea companiilor clientilor nostri.

CE NE DIFERENTIAZA FATA DE CEILALTI FURNIZORI DE PE PIATA:
1. Toti consultantii BD AUDIT GROUP au experienta practica de cel putin 10 ani pe o functie manageriala, ceea ce ne permite noua sa ne folosim de experienta practica si profesionala acumulata in cele mai mari companii din Romania si nu numai.
2. Suntem foarte orientati spre o relatie stabila si durabila pe termen lung cu clientii nostri. Din acest motiv consultantii BD AUDIT GROUP sunt interesati si orientati spre obtinerea de rezultate palpabile si de asemenea, sunt constienti de ajutorul si spijinul real pe care trebuie sa il dea clientilor nostri.

BD AUDIT GROUP
Tel.: 021.232.70.08; 0722.571.174
Fax: 031.815.72.70
Adr.: str. Maguricea nr. 25, bl. 8J, sc. 2, et. 1, ap. 23, sector 1, Bucuresti
Email: bdaudit[at]gmail.com
Web: www.bdaudit.ro; www.topham.ro; www.topconta.ro
Director General: Sorin Branciog

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.