Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 127 vizitatori și nici un membru online

Peste 450 de participanti la Conferinta Great People Inside – “Visionary HR”, de la Brasov

Intr-o lume tot mai complexa, aflata in continua schimbare, in care digitalizarea, inteligenta artificiala (AI), invatarea automata si tehnologiile actuale schimba profund practicile de management al resurselor umane si rolurile in cadrul fortei de munca, granita dintre tehnologie si oameni a devenit din ce in ce mai subtire.

Viitorul muncii va fi modelat de doua forte inevitabile si puternice: adoptarea, in continua crestere, a masinilor inteligente si viitorul parteneriat dintre oameni si masini. Stabilirea unui echilibru intre cele doua forte va reprezenta cea mai mare oportunitate dar si provocare pentru organizatii.

Recrutarea pe baza datelor si algoritmilor poate avea un impact pozitiv si semnificativ asupra strategiilor de management al talentelor si a performantei in afaceri, insa utilizarea inteligentei artificiale atrage cu sine si multe provocari. Etica din spatele algoritmilor folositi in recrutare a devenit in ultimii ani, un subiect foarte dezbatut. Introducerea conceptului AI bias „prejudecata” inteligentei artificiale, precum si a mecanismelor de salvgardare pentru a evita discriminarile legate de gen, rasa, varsta, cultura si etnie, in procesele de evaluare si recrutare a candidatilor, delimitarea engagement-ului de workholism si cultivarea unui leadership constient, axat pe oameni, sunt doar cateva dintre directiile si tendintele deja manifeste in piata muncii.

Toate aceste subiecte, dar si multe altele, au fost dezbatute in cadrul Conferintei Great People Inside “Visionary HR” ce a avut loc in perioada  9 - 10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell, Brasov.

Evenimentul aflat la cea a XVI-a editie consecutiva este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania si a reunit peste 450 de participanti, printre care manageri si specialisti in resurse umane din toate industriile, psihologi, antreprenori, oameni de afaceri, reprezentanti ai marilor companii de consultanta, lideri ai asociatiilor din diverse sectoare economice precum si speakeri de renume international din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii.

In deschiderea conferintei, Doru Dima - CEO Great People Inside Romania, a vorbit despre importanta schimbarii stilului de lucru in organizatii si a modalitatii in care ne raportam la oameni ca urmare a intensificarii la nivel global a concurentei pentru talente si despre necesitatea unei abordari personalizate care sa raspunda nevoilor individului, nu ale grupului.

S-a discutat, de asemenea, despre cum actioneaza emotiile asupra comportamentului angajatilor, de ce este nevoie de leadership pentru baza piramidei, care sunt cele mai noi tendinte ale beneficiilor extra salariale in Romania, ce tehnologii de HR vor fi folosite in viitor, care este abordarea liderului holisitc, ce instrumente de HR imbunatatesc performanta si care este contributia dezvoltarii oamenilor la retentia de personal.

In cadrul evenimentului s-au aflat nume cunoscute din domeniul HR si din mediul de business romanesc, precum si Key Note Speakeri recunoscuti la nivel international precum: Dan Hill, renumitul expert international in citirea micro-expresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorita serialului “Lie to me” si bestseller-ului “Blink”; Wilmar Schaufeli, Profesor in Psihologia Muncii si Organizationala, membru al Academiei Europene de Psihologie a Sanatatii Organizationale, printre cei mai citati cercetatori din domeniul sau; William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociatia comerciala care este lider global in domeniul creatorilor, dezvoltatorilor si utilizatorilor programelor de evaluare folosite in scopul educatiei, certificarii sau licentierii; Cicek Svensson, Senior Vice President- Comms Multilingual; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder – Benefit; Peter Mueller, Managing Director – Heidi Chocolat; Bogdan Merfea, Presedinte al Consiliului de Administratie Patria Credit IFN; Olga Stavropoulou, Founding Member and Chief Visionary Officer – Knowl Social Enterprise; Mircea-Catalin Roman, Coordinator Employment & Pensions Practice, Senior Associate – Noerr; Mihail Pricop, Training Manager – Autonom; Desiree Diaconescu, Vice President Human Resources – Tuborg Romania; Joep Vercauteren-, CEO – Aon Dutch Caribbean; Andrei Vasile, Co-Founder – SanoPass; Armina Dobrica, Corporate Wellness Consultant – Aon Romania; Violeta Balint, General Manager – Sennheiser; Irina Dogaru, Development Director – EXELO Training & Development; Adrian Maniutiu, Fondator EM360; Aurelian Chitez, Sales Manager – Romanian Software; Andreea Plesea, COO – Druid; Mihai Gavan, HCM Global Sales Director – TotalSoft; Mihaela Colesnic, Labour Law Expert – Romanian Software; Klemens Wersonig, Founder and CEO – TARGET Executive Search; Laura Rosianu, Manager General – Mindit Consulting; Dan Brumboiu,  Director General – Polipol Romania; Radu Craciun, Director General & Presedinte al Directoratului BCR Pensii; Andrea Adamo, Fondator – 3minutesjob.com; Simona Manoliu, Cloud Applications Technology Manager – Oracle; Filios Papastylianou, HCM Business Development & Strategy Leader, CEE, Russia and Israel – Oracle; Harry Meintassis, Country Managing Partner – Korn Ferry Hay Group; Daiana Stoicescu, President – ICF Romania.

Ca si concluzie va las in compania cuvintelor Violetei Balint, General Manager, Sennheiser Romania:
“Atitudinea este bunul nostru cel mai de pret. Credem cu tarie ca ceea ce oamenii stiu poate fi schimbat mai usor decat ceea ce oamenii sunt. De aceea, atitudinea si mentalitatea conteaza mai mult decat cele mai stralucitoare diplome si trebuie sa se sincronizeze culturii noastre organizationale. Acesta este motivul pentru care angajam oameni care se identifica cu principiile noastre – oameni cu un mod de lucru colaborativ, care stiu ca perspectivele si opiniile diverse conduc la un rezultat mai bun.”
Evenimentul a fost moderat de Emma Zeicescu, realizator TV si Adrian Maniutiu, Fondator EM360.

Parteneri ai evenimentului: Polipol, Automobile Bavaria Group, ICF Romania, Tuborg, Total Soft, Kiss FM, Oracle, MoneyCorp, Benefit, Aon, Romanian Software, EximBank, Autonom, Rentrop & Straton, Exelo, Noerr, Druid, SanoPass, BCR Pensii, 123Travel, KIRCHHOFF AUTOMOTIVE Romania, CoCos Coaching Solutions, Target Executive Search, Diversitas Group Romania, Niran Perfumes & Cosmetics, Estico, Icco, 3minutesjob.com, Mindit Consulting, Serenity Resort, Trans.eu, Bizzclub Brasov, Magnolia, Continental, VBS Business Solutions, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano- Germana si Camera de Comert si Industrie Brasov

Parteneri media ai evenimentului: EM360 cu Adrian Maniutiu, Rock FM, Radio Guerilla, Oameni si Companii, Transilvania Expres, Monitorul Expres, Zile si nopti, Metropola, Pretul Zilei, 4Career, mytex.ro, Grupul Iubim Brasovul, La pas prin Brasov, PortalHR si Transilvania 365

De Laura Dragne (foto) – Director Comunicare, Great People Inside Romania

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.