Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 69 vizitatori și nici un membru online

Dinu Bumbacea revine in PwC Romania ca Partener si coordonator al departamentului Consultanta pentru Afaceri

PwC Romania anunta ca, incepand cu 3 februarie, Dinu Bumbacea (foto) revine in companie pe pozitia de Partener si Lider al Departamentului de Consultanta pentru Afaceri.

Dinu are peste 27 experienta in servicii profesionale, din care 19 ca Partener. El si-a inceput cariera in PwC Romania, unde a petrecut peste 18 ani, iar in ultimii 8 ani a ocupat pozitia de Partener si Lider de departament in cadrul altor companii de consultanta.

”Ma bucur sa anunt revenirea lui Dinu in PwC Romania unde si-a inceput si construit cariera. Este un profesionist recunoscut in mediul de afaceri din Romania, cu o experienta solida atat in domeniul consultantei, cat si al gestionarii unor echipe mari de specialisti. Am convingerea ca Dinu va avea o contributie importanta la dezvoltarea serviciilor oferite de PwC, precum si la consolidarea echipei noastre de conducere”, a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania.

Pe parcursul carierei sale, Dinu a coordonat o gama variata de proiecte de consultanta atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est, in diferite industrii incluzand servicii financiare, energie, telecomunicatii, servicii de sanatate, sector public si fonduri de investitii.

”Sunt onorat sa revin in PwC Romania, compania in care m-am format profesional. Alaturi de echipa de consultanta pentru afaceri, voi investi pasiune si timp in dezvoltarea si livrarea de servicii inovatoare clientilor nostri, reinventandu-ne alaturi de ei pentru a putea face fata provocarilor mediului de afaceri din Romania. Totodata, ne vom lasa amprenta asupra comunitatii printr-o implicare activa in societate”, a spus Dinu Bumbacea.

Dinu Bumbacea este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Politehnicii Bucuresti, detine un master in inginerie electrica in cadrul Georgia Institute of Technology SUA si o diploma de specializare in tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franta.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.