Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 74 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania si D&B David si Baias au acordat consultanta Tarom in procesul de aprobare a ajutorului de stat de salvare de catre Comisia Europeana

PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura afiliata PwC in Romania, au acordat consultanta companiei aeriene Tarom S.A. si Ministerului Transporturilor, actionarul majoritar al acesteia, in toate etapele procesului de obtinere a acordului Comisiei Europene - DG Competition pentru ajutorul de stat de salvare in valoare de 36,71 milioane euro.

“Felicit echipa integrata a PwC Romania si D&B David si Baias pentru aceasta reusita care se datoreaza atat expertizei noastre in cazuri complexe de ajutor de stat, cat si colaborarii exceptionale cu reprezentantii Tarom, Ministerului Transporturilor Infrastructurii si Comunicarii, Ministerului Finantelor, Consiliului  Concurentei si Reprezentantei Permanente a Romaniei la Bruxelles”, a declarat Ionut Simion (foto), Country Managing Partner PwC Romania.

”Echipa PwC Romania si D&B David si Baias a participat in toate etapele acestui demers, de la efectuarea analizei de oportunitate, la identificarea ajutorului de stat ca fiind solutia capabila sa duca la eficientizarea Tarom, pana la elaborarea notificarii catre Comisia Europeana”, explica Sorin David, Partener coordonator D&B David si Baias.

De asemenea, echipa a luat parte la procesul de prenotificare, asigurand coordonarea eficienta a tuturor partilor implicate.

“Avand in vedere urgenta obtinerii lichiditatilor necesare pentru continuarea activitatii Tarom SA atat procesul de prenotificare, cat si cel de notificare s-au desfasurat extrem de rapid si au insemnat furnizarea in timp scurt a unor informatii complexe privind o multitudine de aspecte juridice si financiare, precum si eforturi deosebite din partea tuturor celor implicati. Din acest motiv suntem mandri ca ajutorul de stat a fost aprobat de Comisia Europeana”, a declarat Adrian Ster, Partener D&B David si Baias si coordonator al practicii de concurenta si ajutor de stat.

PwC Romania si D&B David si Baias vor continua sa acorde consultanta Tarom pe parcursul elaborarii planului de restructurare si a procedurii de aprobare a ajutorului de stat de restructurare.

Comisia Europeana a anuntat, luni, 24 februarie, ca masura acordarii imprumutului de catre statul roman este compatibila cu normele UE si va contribui la asigurarea prestarii ordonate a serviciilor de transport aerian, protejandu-se astfel interesul pasagerilor si mentinerea conectivitatii regionale.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.