Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 68 vizitatori și nici un membru online

Cea de-a V-a editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year ™ cauta antreprenori care contribuie la dezvoltarea sustenabila a Romaniei

EY Romania lanseaza astazi noua editie EY Entrepreneur Of The Year. Ajuns la cea de-a V-a editie, programul descopera antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordeaza inovator provocarile prezentului si au un impact pozitiv in comunitati.

Antreprenorul care va fi desemnat castigator va reprezenta Romania in cadrul competitiei globale EY World Entrepreneur Of The Year, a carei gala va avea loc la Monaco in iunie 2021.

In cadrul celei de a V-a editii a competitiei locale, pe langa marele titlu EY Entrepreneur Of The Year, se vor acorda premiul EY Emerging Entrepreneur Of The Year in Technology si premiul de excelenta unei afaceri de familie de succes - Family Business.  

In plus, avand in vedere contextul social si economic pe care il traversam, au fost adaugate doua noi categorii:
• Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate sociala in perioada Covid-19)
• The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business in perioada pandemiei Covid-19)

„Prin competitia EY Entrepreneur Of The Year ™ ne propunem sa descoperim si sa recunoastem meritele celor care continua sa inoveze si sa creeze locuri de munca, lideri care reusesc sa depaseasca momentele dificile create de criza pandemica si care contribuie activ la construirea unei lumi care functioneaza mai bine. EY World Entrepreneur of the Year ™ este singura competitie globala a antreprenorilor, care premiaza lideri de succes din intreaga lume. Anul acesta suntem la cea de-a V-a editie la nivel national, avand in acelasi timp o traditie de peste 30 de ani la nivel global”, spune Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2020 va avea urmatorul calendar:
• Inscrierea candidatilor: 8 iulie – 25 septembrie 2020
• Interviuri cu antreprenorii candidati: 25 septembrie – 13 noiembrie 2020
• Prima si a doua runda de jurizare: 12 ianuarie 2021 si 26 ianuarie 2021
• Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din Bucuresti: 25 martie 2021
• Gala EY World Entrepreneur Of The Year din Monaco: iunie 2021.

Juriul independent este alcatuit din 3 antreprenori si 2 executivi de top, dintre care si castigatorul editiei anterioare, Ovidiu Sandor, Fondator si CEO Mulberry Developments (Presedintele juriului), Mihaela Bitu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator si CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator si CEO Casa Rusu si Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Candidatul se poate inscrie singur sau poate fi nominalizat, cu acordul acestuia, de catre o alta persoana (un partener, consultant, client, furnizor, angajat, membru al familiei etc.).

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt urmatoarele: antreprenorul trebuie sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba flux constant de venituri de cel putin 2 ani si un numar minim de 10 angajati. Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare in cea mai mare parte in Romania.

In cadrul acestei editii, echipa EY Romania va acorda un premiu pentru Responsabilitate sociala in perioada Covid -19 antreprenorilor care s-au implicat in protejarea comunitatilor si un premiu de excelenta unei afaceri de familie din Romania, care va dovedi ca este pregatita pentru o tranzitie armonioasa catre o noua generatie si catre un business sustenabil. In editia anterioara, premiul Family Business Award a fost castigat de familia Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Premiul Cea mai de succes transformare a unui business in perioada pandemiei Covid-19 va fi acordat afacerii care a demonstrat flexibilitate si adaptabilitate la noile realitati din mediul de business induse de criza sanitara globala, de catre sponsorul competitiei LGT Bank.

Pentru mai multe detalii despre program si pentru inscrieri, va rugam accesati eoy.eyromania.ro.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.