Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 78 vizitatori și nici un membru online

Victorie de 200 de milioane de euro a Municipiului Constanta, reprezentat de Trandafir & Associates

Societatea de avocati Trandafir & Associates a asistat cu succes Municipiul Constanta in litigiul prin care i se solicita de catre Polaris M.Holding plata unor penalitati in valoare de aproximativ 200 mil. euro. Suma reprezinta cea mai mare pretentie financiara ridicata in fata unei instante de judecata din Romania.

In data de 8 iulie 2020, in dosarul nr. 4088/99/2019, Tribunalul Iasi a respins, ca inadmisibila, cererea Polaris M.Holding, privind obligarea Municipiului Constanta la plata sumei de 200 mil. euro drept penalitati de intarziere, ca urmare a refuzului municipalitatii de a majora tarifele pentru serviciile de salubrizare din Constanta.

„In numele Primariei Municipiului Constanta, al celor peste 315.000 de locuitori ai sai, precum si in numele meu personal, in calitate de Primar al municipiului pe care il reprezint, imi face o deosebita onoare sa adresez felicitarile si multumirile noastre Societatii de Avocati Trandafir & Associates pentru modul impecabil in care a reprezentat interesele municipiului si ale cetatenilor sai, in cadrul unuia dintre cele mai mari litigii din ultimii 10 ani din Romania, raportat la valoarea obiectului sau, precum si la impactul social avut”. - Decebal Fagadau, primarul Municipiului Constanta.

Aceasta victorie castigata pe principii etice de catre Trandafir & Associates ii ofera primariei municipiului de la malul Marii Negre posibilitatea de a investi in proiecte sustenabile pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai importante orase ale Romaniei, un puternic ambasador al tarii noastre in plan international. Echipa Trandafir & Associates dedicata proiectului a fost coordonata de avocatul Georgiana-Raluca Trandafir (foto), care a asigurat si reprezentarea in instanta a Municipiului Constanta.

„Colaborarea cu Georgiana-Raluca Trandafir, coordonatorul proiectului, precum si cu echipa sa din cadrul Societatii Trandafir & Associates, mi-au oferit deosebita ocazie de a interactiona cu profesionisti cu o experienta complexa si cunostinte de cel mai ridicat nivel, pe care i-am apreciat pentru solutiile inovatoare, flexibile, prompte si castigatoare oferite, dand dovada de o abordare sofisticata, multidisciplinara. Implicarea lor «cu toate panzele sus» in acest litigiu a relevat standarde profesionale de inalta tinuta, alese valori umane si principii morale, argumente esentiale care m-au determinat sa aleg Societatea de Avocati Trandafir & Associates ca furnizor de servicii de incredere, pe termen lung, pentru a reprezenta interesele Primariei Municipiului Constanta si ale cetatenilor acestuia”, a adaugat Decebal Fagadau.

Solutia Tribunalului Iasi este disponibila online aici (cautare dupa numarul de dosar). Aceasta nu este definitiva.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.