Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Guia Naghi și Partenerii anunta cooptarea Otiliei Vilcu in rolul de coordonator al practicii de concurenta

Guia Naghi și Partenerii (GNP) anunta cooptarea Otiliei Vilcu in rolul de coordonator al practicii de concurenta. Otilia va coordona eforturile echipei de specialitate sub indrumarea Manuelei Guia, avocat partener coordonator al GNP.

Otilia a dobandit de-a lungul anilor o vasta experienta in materia concurentei, fiind implicata in investigatii ale Consiliului Concurentei și ale Comisiei Europene privind fapte de concurenta și ajutor de stat, in notificari complexe de operatiuni de concentrare economica, in proiecte de analiza și regandire a modelului de activitate, inclusiv implementarea de sisteme de distributie exclusiva, agentie, franciza.

“Sunt fericita sa reiau activitatea alaturi de oameni dragi, profesioniști și persoane talentate și dedicate, alaturi de care sunt entuziasmata sa privesc spre viitor și de care ma leaga dincolo de orice dubiu aceleași valori și aceeași dorinta de a asista fiecare client GNP la cel mai inalt standard de calitate și performanta. Entuziasmul nu apare doar in considerarea proiectelor interesante sau de anvergura, ci mai ales in considerarea aventurii GNP – și potentialul pe care promite sa il indeplineasca. In rolul de coordonator al echipei de concurenta GNP, am toata increderea ca vom reuși sa consolidam o practica de concurenta de exceptie, pe masura talentului și ambitiei echipei GNP. Mi-am propus ca GNP sa continue sa fie prezenta in cele mai importante investigatii ale Consiliului Concurentei, sa continue sa primeasca mandate privind analize referitoare la masuri de ajutor de stat, și, un proiect drag mie, mi-am propus sa dezvoltam programul de compliance in dreptul concurentei, implementand structuri organizatorice eficiente și abordabile la nivelul clientilor noștri pentru a le permite acestora ca personalul lor sa fie in masura sa previna și sa gestioneze in mod corect orice situatie ce ar putea prezenta risc de fapta anticoncurentiala”, spune Otilia Vilcu (foto).

Otilia a asistat clienti din domeniul Retail, FMCG, telecom, asigurari, leasing, HoReCa. Dintre proiectele de succes cele mai recente amintim regandirea cadrului contractual in relatia cu furnizorii și cu consumatorii pentru un important comerciant in contextul modificarilor legislative la nivel european privind protectia furnizorilor de produse alimentare și protectia sporita a consumatorilor; asistenta și reprezentare in fata autoritatii de concurenta in investigatii privind domeniul forestier, cel al utilajelor agricole, financiar (asigurari și leasing), turism, online. Totodata, recent, Otilia a coordonat echipa care a realizat formalitatile juridice pentru accesarea de ajutor de stat in contextul pandemic curent pentru doi mari operatori de transport.

„Cooptarea Otiliei in rolul de coordonator al echipei de concurenta reprezinta o mișcare absolut naturala avand in vedere valorile comune care ne reunesc, precum și increderea reciproca. Sunt convinsa ca Otilia, prin pasiunea și experienta ei, va duce mai departe practica noastra de concurenta, pe care calitatea proiectelor și succesele reportate sa continue sa o recomande pe piata avocaturii din Romania”, a declarat Manuela Guia avocat partener coordonator GNP.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.