Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 81 vizitatori și nici un membru online

Ana-Maria Voicu Domsa este noul Partener al EY Romania, in cadrul Centrului Fiscal EMEIA (EMEIA Tax Center)

Ana-Maria Voicu Domsa (foto) preia pozitia de Partener al EY Romania in cadrul Centrului Fiscal EMEIA (EMEIA Tax Center). In acest rol, va coordona alaturi de alti parteneri activitatea echipei de taxe indirecte, raportare si conformitate, din cadrul Centrului Fiscal EMEIA.

„Ana-Maria este un profesionist cu o formare completa in cadrul EY, cu o perspectiva globala si locala asupra practicii de consultanta pe zona de asistenta fiscala. Determinarea si rezultatele obtinute o califica pentru aceasta noua pozitie, care ii va pune si mai mult in valoare competentele si viziunea asupra dezvoltarii acestui segment de servicii”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Ana-Maria are o experienta de 12 ani in cadrul EY, debutand in 2008 in echipa de Taxe Indirecte, imediat dupa absolvirea Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucuresti. In 2012, a acceptat o misiune noua in cadrul EY Belgia, in timpul careia s-a concentrat pe zona serviciilor globale de conformitate si raportare. Dupa intoarcerea in Romania, s-a alaturat echipei de taxe indirecte din Centrul Fiscal EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa) si a continuat sa furnizeze servicii globale de asistenta fiscala indirecta.

In prezent, Ana Maria este unul dintre liderii echipei regionale de taxe indirecte (Centrul Fiscal EMEIA GCR Taxe indirecte), care numara peste 80 de profesionisti, dintre care opt in Romania.
Activitatea echipei regionale se concentreaza pe sprijinirea marilor grupuri multinationale in furnizarea de acorduri complexe de externalizare, printr-o abordare coerenta pentru tranzitia si indeplinirea obligatiilor de conformitate in materie de TVA si a consultantei conexe.  

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta fiscala si juridica: "Sunt bucuros sa anunt promovarea Anei-Maria ca Partener in cadrul Centrului Fiscal EMEIA in Romania. Ana-Maria este co-lider al echipei de taxe indirecte din acest centru si are o vasta experienta in asistarea clientilor multinationali in tratarea activitatilor de conformare si raportare globala a impozitelor indirecte. Centrul fiscal EY EMEIA (ETC) este un hub de inovare in domeniul fiscal, format din profesionisti din regiunea Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa, extrem de specializati in dezvoltarea de servicii integrate si in oferirea de asistenta fiscala transfrontaliera.”

Cu experienta in crearea, sprijinirea si managementul proceselor globale de conformitate si de raportare a impozitelor indirecte, Ana Maria Voicu Domsa detine certificarea Project Management Professional (PMP), acordata de Project Management Institute, si cea de consultant fiscal.

"Misiunea mea pe mai departe este de a-mi inspira echipele pe care le coordonez sa-si atinga adevaratul potential si sa raspunda rapid si eficient nevoilor clientilor. In acest fel, cred ca vom reusi sa aducem schimbarile pe care ni le dorim, atat in mediul de business, cat si in comunitatile din jurul nostru", spune Ana-Maria Voicu Domsa.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.