Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 76 vizitatori și nici un membru online

Trei noi parteneri asociati consolideaza expertiza departamentelor de Audit si Taxe ale EY Romania

Stelian Vezentan si Andras Merk au fost promovati ca Parteneri Asociati ai EY Romania in cadrul departamentului de Audit, iar Stela Andrei este noul Partener Asociat in echipa de Asistenta fiscala si juridica.

Stelian Vezentan (foto stanga) a fost promovat Partener Asociat in departamentul de Audit, echipa de Servicii de consultanta financiar-contabila (Financial Accounting Advisory Services - FAAS), fiind responsabil pentru excelenta contabila si imbunatatirea proceselor financiare.

Stelian Vezentan are 14 ani de experienta practica in diverse domenii ale finantelor si functiilor de risc, ca parte a angajamentelor de consultanta si audit din Europa Centrala si de Sud-Est.

In prezent, activeaza si in echipa globala EY de IFRS, rolul sau vizand cresterea coerentei in aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara.

Gelu Gherghescu, Partener, Audit, EY Romania: "Sunt convins ca profesionalismul si competentele lui Stelian, dovedite si in interactiunile cu clientii, vor contribui la cresterea practicii si la diversificarea serviciilor noastre".

Stelian Vezentan detine un certificat CFA, este membru al ACCA si a absolvit Facultatea de Management la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Andras Merk (foto dreapta) s-a alaturat EY in calitate de Senior Manager in linia de servicii de Audit in 2018, fiind responsabil cu auditul companiilor antreprenoriale din regiunea Transilvania, precum si cu acordarea de asistenta clientilor mari listati din Romania, in principal din sectorul de petrolul si gaze si al metalelor primare.

Promovat ca Partener Asociat al departamentului de Audit, Andras Merk va coordona activitatea de consultanta in audit din zona de nord-vest a tarii, detinand si pozitia de sef al biroului EY din Timisoara.

"Experienta profesionala a lui Andras Merk, cu peste 15 ani de activitate in auditarea companiilor antreprenoriale din regiunea Timisoara, precum si in deservirea clientilor internationali din intreaga Romanie, aduce valoare echipei si va contribui la consolidarea practicii noastre in contextul dezvoltarii rapide din vestul tarii", spune Nicolas Sabran, Liderul Departamentului de Audit, EY Romania si Republica Moldova.

Andras Merk detine o diploma de licenta in management, la Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara si este membru ACCA din 2010. Andras are 15 ani de experienta in servicii de audit si asigurare, in firme din grupul BIG 4.

Stela Andrei (foto stanga) a fost promovata ca Partener Asociat in departamentul de Asistenta fiscala si juridica al EY Romania, cu specializare in servicii de consultanta pentru dezvoltarea capitalului uman – People Advisory Services.

In cei 15 ani de experienta in domeniul fiscal din cadrul EY, Stela Andrei s-a concentrat pe consultanta in zona de impozit pe venit, contributii sociale si imigrare. Stela a contribuit la cresterea si dezvoltarea unei echipe care are in prezent aproximativ 30 de consultanti.

In noul rol, Stela va coordona activitatile de Mobilitate Integrata, propunandu-si sa ii sprijine pe cei care trec prin procese de transformare in zona capitalului uman sau care doresc sa-si asigure o continuitate sanatoasa a afacerii, precum si pe cei care doresc, sa-si extinda operatiunile sau sa investeasca in Romania. In derularea cu succes a acestor activitati, Stela Andrei vine cu o abordare integrata, care sa raspunda specific fiecarui model de business din perspectiva fiscala, juridica si de digitalizare.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta fiscala si juridica: „Schimbarile din zona capitalului uman, unele incepute chiar inainte de pandemia Covid, par acum de durata sau chiar ireversibile  – ca de exemplu, noile modalitati de colaborare intre companii si indivizi, noile modele de taxare, aparitia asa-numitelor «vize pentru nomazi» - o procedura mult simplificata de obtinere a vizei de munca in unele tari, chiar si cele membre UE. In aceste conditii, a crescut si nevoia clientilor nostri pentru consultanta in acest domeniu. Promovarea Stelei ca Partener Asociat in Departamentul de People Advisory Services ne va ajuta sa raspundem prompt si sa acoperim subiecte complexe, contribuind in acelasi timp la consolidarea puternicei pozitii de piata a EY in acest domeniu.”

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.