Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 73 vizitatori și nici un membru online

NNDKP alaturi de Raiffeisen Bank Romania in finalizarea tranzactiei prin care banca devine actionar in CIT ONE

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Raiffeisen Bank Romania in finalizarea tranzactiei prin care Banca Comerciala Romana, BRD Group Societe Generale si Raiffeisen Bank Romania au devenit impreuna actionari cu o cota egala de actiuni de cate 33,3% in CIT ONE, una dintre cele mai importante companii de servicii de transport, procesare si depozitare valori de pe piata din Romania.

Tranzactia a fost finalizata dupa obtinerea tuturor acordurilor din partea autoritatilor competente si indeplinirea celorlalte formalitati necesare. Lucrand sub coordonarea departamentului de Investment Banking al bancii, NNDKP a fost alaturi de Raiffeisen Bank Romania in toate etapele tranzactiei de la analiza juridica asupra CIT ONE pana la negocierea tuturor documentelor tranzactiei si asistarea Raiffeisen Bank in toate demersurile intreprinse in vederea finalizarii tranzactiei.

Echipa NNDKP implicata in aceasta tranzactie a fost condusa de Alina Radu, Partener si coordonator al ariei de practica de Drept Bancar si Finantari, alaturi de Corina Dumitru, Partener, Corporate/M&A si Georgeta Dinu, Partener si coordonator al ariilor de practica Concurenta, Ajutor de Stat si Dreptul UE. De asemenea, o contributie semnificativa a avut Anca Diaconu, asociat senior in cadrul practicii de Concurenta, Ajutor de Stat si Dreptul UE.

„Era momentul ca piata de companii de servicii de transport, procesare si depozitare de valori sa se dezvolte, iar anvergura actionarilor CIT ONE va contribui cu siguranta la aceasta dezvoltare. Suntem mandri ca am fost alaturi de Raiffeisen Bank in acest proiect care a necesitat un dialog intens, constant, pentru a adresa provocarile inerente unei tranzactii care deschide noi perspective in piata noastra”, a declarat Alina Radu (foto), Partener NNDKP, practica de Drept Bancar si Finantari.

„Este o bucurie sa vedem aceasta tranzactie de referinta finalizata, la capatul unui proces complex si intr-o perioada dificila. Le multumim profesionistilor Raiffeisen Bank care au gestionat aceasta tranzactie, cu care am avut o colaborare excelenta, reusind, impreuna, sa armonizam aspectele juridice cu cele de afaceri”, a declarat Corina Dumitru, Partener NNDKP, practica de Corporate/M&A.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.