Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

NNDKP alaturi de Daniel Boaje in vanzarea pachetului de actiuni din cadrul McDonald’s Romania

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistenta juridica executivului si antreprenorului roman, Daniel Boaje, in tranzactia prin care acesta si-a vandut pachetele de actiuni de cate 10% din Premier Capital SRL si, respectiv, din Premier Assets SRL catre grupul Premier Capital. Premier Capital SRL este societatea care opereaza franciza McDonald’s in Romania, iar Premier Assets SRL este societatea care detine in proprietate o parte din cladirile in care opereaza restaurantele din franciza McDonald’s in Romania. Valoarea tranzactiei este confidentiala, insa estimarile bazate pe valoarea de piata o plaseaza in zona sumelor de opt cifre.

NNDKP a fost alaturi de Daniel Boaje inca din anul 2016, incepand cu tranzactia realizata impreuna cu grupul Premier Capital, prin care acestia au devenit coproprietari ai societatii care opereaza franciza McDonald’s in Romania.

Din punct de vedere juridic, exit-ul din 2020 a presupus asistenta juridica in toate etapele tranzactiei: pregatire si analiza, transmiterea notificarilor care au declansat tranzactia, negocierea si finalizarea documentelor tranzactiei pentru care a fost finalizata la acest moment si ultima etapa. Din punct de vedere organizational, tranzactia marcheaza plecarea lui Daniel Boaje de la conducerea McDonald’s Romania dupa aproape un deceniu.

„Din punctul meu de vedere exitul din cele doua companii reprezinta nu numai o tranzactie financiara semnificativa dupa un parcurs de business de exceptie, ci si un proces in care din punct de vedere juridic am fost, ca intodeauna, alaturi de o echipa excelenta a NNDKP. Inca o data se dovedeste ca un rezultat bun nu este intamplator, se construieste cu mare atentie de la bun inceput, setand parametrii unei colaborari fara nicio surpriza neplacuta. Ba dimpotriva, ne-a permis mie si colegilor si partenerilor mei sa ne concentram pe desfasurarea activitatii companiei intr-o perioada fara precedent. Colaborez cu NNDKP de peste 10 ani si continuu acest parteneriat cu siguranta. Respect si multumesc pentru sprijinul neconditionat pe care l-am primit de la Adina Chilim-Dumitru, Razvan Vlad, Alexandru Aman si intreaga echipa, sunt foarte onorat sa lucram in continuare”, a declarat Daniel Boaje.

Echipa coordonata de Adina Chilim-Dumitriu, Partener si unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A i-a inclus de-a lungul timpului pe Razvan Vlad, Partener si Alexandru Aman, Asociat Manager in aceeasi practica.

„Tranzactia a fost declansata la initiativa clientului nostru, prin activarea unei clauze de put option. Implementarea acestui drept a presupus mai mult decat o simpla notificare, data fiind relatia apropiata a ambelor parti cu grupul McDonald's, din perspectiva drepturilor si obligatiilor care rezulta din franciza acordata de McDonald's pentru Romania, precum si existenta unor credite bancare si ne-bancare care au trebuit sa fie luate in considerare. Astfel, a fost necesara coordonarea intereselor mai multor entitati si contrabalansarea mai multor raporturi juridice interconectate. Nu in ultimul rand, pozitia executiva a clientului nostru in societatile ale caror parti sociale au facut obiectul tranzactiei a fost un alt aspect important de luat in considerare in gestionarea dimensiunilor juridice, dar si practice-operationale ale tranzactiei, in contextul activarii optiunii. Ne bucuram ca am reusit sa implementam tranzactia fara amanari si fara dificultati neasteptate si ne-a facut o deosebita placere sa colaboram, din nou, cu Daniel - din experienta noastra unul dintre cei mai profesionisti si carismatici antreprenori romani.” a declarat Adina Chilim-Dumitriu (foto), Partener NNDKP.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.