Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 180 vizitatori și nici un membru online

Radu Diaconu este noul lider al echipei Radu si Asociatii SPRL

Incepand cu 1 noiembrie 2020, Radu Diaconu (foto stanga) preia conducerea practicii de consultanta juridica a Radu si Asociatii SPRL (societatea de avocatura afiliata EY Romania) de la Dragos Radu, cel care a condus societatea de avocati in ultimii 8 ani.

Radu Diaconu face parte din echipa Radu si Asociatii din 2013 si a devenit partener asociat in 2017.

Radu are experienta vasta in acordarea de asistenta juridica atat investitorilor strategici, cat si celor financiari intr-o gama larga de tranzactii pe piata romaneasca. Cu studii juridice si economice, inclusiv un doctorat in reglementarea institutiilor financiare, expertiza lui acopera atat zona de fuziuni si achizitii, cat si pe cea a operatiunilor de finantare. De-a lungul timpului, Radu a oferit asistenta juridica in numeroase domenii – industrie, energie, sectorul financiar, real estate si FMCG. “Le multumesc colegilor pentru increderea acordata si, in mod special, ii raman recunoscator lui Dragos pentru sprijinul pe care mi l-a dat in mod constant in toti acesti ani”, a declarat Radu Diaconu.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica al EY Romania: „Sunt convins ca, in noul sau rol, Radu va implementa o viziune strategica convingatoare care va accentua profilul societatii de avocatura pe piata si va consolida preferinta clientilor nostri pentru serviciile Radu si Asociatii.”

Radu Asociati Dragos RaduLa finalul mandatului sau, Dragos Radu (foto dreapta) a declarat urmatoarele: “A conduce si creste practica de servicii juridice in cadrul EY a fost un obiectiv incitant si mobilizator. Am implinirea ca las in urma o echipa solida si respectata si sunt ferm convins ca Radu o va conduce catre noi realizari. ”

Echipa Radu si Asociatii SPRL este formata in prezent din 45 de avocati specializati in consultanta juridica si litigii. Membra a grupului Ernst & Young Global Ltd, Radu si Asociatii SPRL lucreaza in mod integrat alaturi de profesionisti din toate domeniile de expertiza ale EY, respectiv consultanta fiscala, asistenta in tranzactii, consultanta in afaceri si audit.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.