Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 85 vizitatori și nici un membru online

KPMG in Romania, lider in transformare digitala, anunta parteneriatul cu Aurachain

KPMG in Romania, lider in transformarea afacerilor si un consultant de incredere in transformarea digitala a anuntat incheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor de business, cat si de aplicatii de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

Acest parteneriat ofera clientilor o noua cale catre inovatie, combinand capabilitatile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG in diferite industrii precum servicii financiare, retail si utilitati.

Richard Perrin (foto stanga), Head of Advisory, KPMG in Romania, explica: “Sunt nerabdator sa lucrez cu Aurachain in sprijinul clientilor nostri in procesul de transformare digitala. KPMG in Romania are o experienta vasta in domeniu si am lansat recent un Centru de Excelenta prin care asistam clientii sa beneficieze de oportunitatile generate in principal in zonele de inteligenta artificiala si Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordoneaza eforturile firmelor membre KPMG in acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adauga experienta lor unica in dezvoltarea aplicatiilor prin utilizarea low-code la competentele existente si vom crea noi servicii pentru clientii nostri”.

“Sunt incantata de parteneriatul cu Aurachain, o etapa naturala in dezvoltarea KPMG Lighthouse in Romania in ceea ce priveste atat extinderea retelei de parteneriate strategice, cat si completarea expertizei echipei cu noi cunostinte si capabilitati. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioada de formare tehnica si vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitala clientilor nostri din Romania si Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu (foto dreapta), Director Solutii Digitale, KPMG Romania si KPMG Lighthouse.

Impreuna, Aurachain si KPMG, vor ajuta clientii sa accelereze semnificativ initiativele digitale, sa dezvolte solutii inovatoare in doar cateva zile si sa isi transforme operatiunile intr-un termen mult mai scurt decat era posibil pana acum.

“Suntem entuziasmati de parteneriatul cu KPMG in Romania si de posibilitatea de a extinde valoarea ofertelor noastre.” afirma Adela Wiener, CEO Aurachain. “Aurachain are o abordare unica bazata pe low-code pentru operatiuni digitale, oferind organizatiilor abilitatea sa furnizeze in cateva zile solutii software pentru necesitatile operationale stringente si provocarile de dezvoltare. Consolidand accesul KPMG la intelegerea profunda a operatiunilor de business si competenta Aurachain, anticipam crearea unui portofoliu complet nou si inovator de solutii operationale pentru clientii nostri comuni.”

KPMG in Romania si Aurachain forteaza limitele operatiunilor digitale si ofera clientilor incredere printr-o abordare ce combina consultanta, expertiza in afaceri si cea mai buna platforma low-code.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.